Profile cover photo
Profile photo
Educatie Rutiera
Să învățăm să evităm accidentele rutiere!
Să învățăm să evităm accidentele rutiere!
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
#educatierutiera  Bifați butonul Urmărește/Follow pentru a vă abona la Pagina de Educație Rutieră a Brigăzii Rutiere București !
Photo

Post has attachment
#educatierutiera #oradeeducatierutiera Activitate preventivă în cadrul proiectului "Ora de educație rutieră"

Post has attachment
#educatierutiera #oradeeducatierutiera "Ora de educatie rutiera" in mass-media
Video
Video
20.11.2017
2 Photos - View album

Post has attachment
#educatierutiera #oradeeducatierutiera Brigada Rutieră București s-a alăturat proiectului "Ora de educație rutiera"
Pe 6 noiembrie a început ediția a IV-a a celui mai mare proiect din România despre siguranță, responsabilitate și implicare, adică “Ora de Educaţie Rutieră”. Astfel, în perioada 6 noiembrie 2017-15 iunie 2018, proiectul este prezentat în faţa a 25000 elevi de clasa a III-a şi a IV-a din Bucureşti.
Organizat de Asociaţia EDIT şi Asociaţia Împreună Pas cu Pas, în parteneriat cu Primăria Capitalei prin PROEDUS, proiectul promovează importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră şi trage un semnal de alarmă cu privire la consecinţele nerespectării acestora mai ales în proximitatea şcolilor.
Desfăşurat în toate cele 6 sectoare ale Bucureştiului, în proiect sunt implicaţi 700 învăţători, 130 şcoli, 100 studenţi şi 100 de poliţişti din cadrul Poliţiei Române.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
20.11.2017
9 Photos - View album

Post has attachment
#educatierutiera Brigada Rutieră vă informează: Schimbarea direcției de deplasare se face prin stânga centrului imaginar al intersecției.

Post has attachment
Campanie preventivă de conștientizare asupra pericolului utilizării telefonului în timp ce ne aflăm în trafic

Post has attachment
În perioada 2-6 octombrie 2017 poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au desfăşurat în Capitală, Săptamâna Prevenirii Criminalităţii.
În cadrul acestui eveniment, cu ocazia „Zilei Educaţiei Rutiere”, Brigada Rutieră București a organizat mai multe activități care au vizat conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci când se află în trafic.
Astfel politiștii rutieri au participat la activități educație rutieră la Școlile nr. 88 și 195, iar la sediul Brigăzii au fost organizate activităţi de tipul “porţi deschise”.
De asemenea la intersecția Șos. Mihai Bravu cu Str. Dudești a fost organizată o acțiune de prevenire care a vizat conștientizarea pietonilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când traversează partea carosabilă.
Scopul activităţilor este, pe lângă caracterul preventiv, şi apropierea poliţiştilor rutieri de participanţii la trafic.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10.10.2017
7 Photos - View album

Post has attachment
#educatierutiera Pe data de 30 septembrie polițiștii Brigăzii Rutiere au fost prezenți în parcările magazinului Lidl pentru promovarea unui comportament rutier corespunzător în rândul celor mai mici participanți la trafic.
Activitatea face parte din campania inițiată de Direcția Rutieră a Poliției Române în colaborare cu Lidl denumită sugestiv "Verde la educație pentru circulație".
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
05.10.2017
7 Photos - View album

Post has attachment
Added photos to Ziua Sigurantei Rutiere.

Post has attachment
De Ziua Siguranței Rutiere, Brigada Rutieră a Capitalei, în colaborare cu Societatea Studenţilor în Medicină Bucureşti și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dealu Spirii”, a organizat, în dimineaţa zilei de 07 aprilie a.c, simularea unui accident rutier soldat cu ranirea gravă a unui pieton.
Desfășurată în cadrul programului național „Școala Altfel 2017”, simularea s-a petrecut sub privirile uimite ale elevilor Școlii Gimnaziale nr. 279 și a avut ca obiectiv sensibilizarea școlarilor cu privire la numărul mare de accidente rutiere grave în care sunt implicați pietonii şi conştientizarea acestora asupra consecinţelor pe care încălcarea normelor rutiere le poate avea.
Pe lânga lectia de educație rutieră, elevii au avut posibilitatea să fie și politiști pentru câteva ore. Aceștia au putut urca pe motocicletele utilizate de polițiștii rutieri și au aflat informații despre tehnica pe care o folosesc criminaliștii pentru cercetarea la fața locului într-un accident.
Wait while more posts are being loaded