Profile

Cover photo
Verified name
Brendan Thesingh
Works at Thesingh Digital Consultancy
Attended Universiteit van Amsterdam
Lives in Amsterdam Noord
56,975 followers|16,374,287 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
 
200 man! Waar gaat dit over? Willen ze echt die vele wijk oppakken? Denken ze nu echt hiermee iets op te lossen? Weer escalatie, ze moeten nu oppassen want zo gaan ze in andere steden weer demonstreren tegen wat er nu gebeurt.
 ·  Translate
Het is donderdag weer onrustig geweest in de Haagse Schilderswijk. De politie heeft ongeveer tweehonderd mensen aangehouden omdat ze samenschoolden. Daar staat momenteel in Den Haag een verbod op.
18
Peter Peters's profile photoPeter van der Sluis's profile photoRex “Rexodus” Verschuren's profile photoHyperSPNFan's profile photo
6 comments
 
200 MAN??!! HOLY SHIT!!
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
 
Bussen met arrestanten ook vrouwen en kinderen

#razzia 
 ·  Translate
Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
9
Rob Bakermans's profile photoRex “Rexodus” Verschuren's profile photo
7 comments
 
Ik keur vernielingen niet goed maar dat er gereld ging worden, zou tijd worden.
 ·  Translate
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
 
Dus dit is Gaza anno nu.
 ·  Translate
19
Rudy de Groot's profile photoPetra no name's profile photo
2 comments
 
+Rudy de Groot echt ?
 ·  Translate
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
 
UITSLAG ONDERSCHRIFTWEDSTRIJD

Drie winnaars met drie plusjes!

+Allie Veenstra met 

Telefoon zorgt voor gelukkige familie

+Edo de Roo met 

Ja, die oude koelkast gebruiken we ook nog steeds!

+Christopher DH met

Mellisa Mayer blaast Yahoo nieuw leven in.

Gefeliciteerd Allie, Edo en Christopher!

Er is even zomerstop de komende 3 weken voor de vaste onderdelen DWiG, Onderschrijftwedstrijd en Goedemorgen. Ik ben met vakantie. Ik zal jullie nog wel lastig vallen met politieke posts. Maar die gooi ik ook in een collectie. Dan heb je daar geen ergernis aan als je dat niet hoeft te weten.

_Geen meldingen meer, laat het weten.
 ·  Translate
 
NIEUWE ONDERSCHRIFTWEDSTRIJD

Wie zijn dit? Wat doen ze? Wat zeggen ze? Jij weet dat! Bedenk een mooi gesprek of een rake omschrijving. Plus de leukste en deel het voor meer onderschriften. Veel plezier ermee! 

Geen meldingen meer, laat het weten.
 ·  Translate
34 comments on original post
16
Annemieke Groot-van der Pluym's profile photoTrudy de Haan's profile photoChristopher DH's profile photoAllie Veenstra's profile photo
6 comments
 
Fijne vakantie Brendan...geniet ervan!!!
Ik wist niet wat ik zag..echt niet alweer!!!

Edo en Christopher gefeliciteerd!!!
 ·  Translate
Add a comment...

Brendan Thesingh

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Kijk deze repo voor hoe "professioneel" de politie Den Haag is. Waar zijn van Aartsen en Musscher? Vandaag moest Rutte voor hen blijkbaar het woord doen met zijn opmerking over achterlijke gladiolen. Vermeldde Rutte ook de achterlijke gladiolen die blijkbaar niet eens elementaire EHBO kunnen toepassen? Dit zoort agenten zijn zelfs een gevaar voor hun eigen collega's. Want die kunnen ze dus ook niet redden.
 ·  Translate
9
2
Syne Fonk (stersf)'s profile photoRuud van der Hilst's profile photo
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
18
2
Herman Bogaers's profile photoNuno Pedro Vicente (Noonski)'s profile photoMenno den Hertog's profile photo
 
Er is gewoon geen bijnaam te verzinnen. Over tien jaar staat zijn naam in de van Dalen als scheldwoord.
 ·  Translate
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
15
Antony V D Wal's profile photo
 
Trieste ontwikkeling ;-) 
 ·  Translate
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
 
Rutte heeft contact met Obama over Den Haag

Misschien wat tips hoe je veel mensen afvoert via het OV? 
 ·  Translate
48
6
Holger Jakobs's profile photosaid imran's profile photoRobin-Frans Winkel's profile photoTochi Patricio Freitas's profile photo
28 comments
 
+PleiadianDreams Becors thy are stuppit !!!
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
 
Headlock op 14-jarige zonder reden politie Den Haag

Kijk dit Politie Den Haag in actie. Levensgevaarlijk, de headlock is waar Eric Garner in New York aan overleed. Dit was september vorig jaar en de officier van justitie was hiervan op de hoogte. En dit was niet de eerste keer. Kortom de driehoek in Den Haag burgemeester van Aartsen, korpschef van Musscher en hoofdofficier van justitie Korvinus wisten dit. En ze lieten het gewoon begaan. 
 ·  Translate
14
1
Mickel den Ouden's profile photoRex “Rexodus” Verschuren's profile photoMarcel Meulenbroek's profile photoSyne Fonk (stersf)'s profile photo
4 comments
 
Vader en zoon die aangifte willen doen op politiebureau wegens disproportioneel geweld van de politie tegen 14 jarige zoon worden in eerste instantie weggestuurd. Geweld lokt geweld uit, onze minister president Mark Rutte is nu kwaad dat het na meerdere incidenten volledig uit de hand is gelopen in Den Haag, op wie is hij boos?
 ·  Translate
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
 
Huishoudelijke mededeling

Misschien had je het al gemerkt, maar geen DWiG deze week en de komende 3 weken. Ben even met vakantie. Ook de onderschriftwedstrijd en Goedemorgen zijn er even niet. Wel zal ik nog andere dingen delen en zaken in de collectie politiek zetten zodat als je daar geen interesse in hebt je die kunt ontvolgen.
 ·  Translate
8
Hans Wolters's profile photoHenk Eisema's profile photoKaren Nijst's profile photoSheila Francl (Shadedlady)'s profile photo
4 comments
 
Prettige en veilige vakantie!
 ·  Translate
Add a comment...

Brendan Thesingh

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
+omroepwest over geweld in de Heemstraat in 2013 +Minister-president Rutte ALs hier serieus mee was omgegaan dan had #mitchhenriquez  nog kunnen leven. Wie is hier nou een achterlijke gladiool? De bewijzen zijn allemaal makkelijk te achterhalen en voor iedereen te zien. Geen reactie vanuit de politiek zal genoeg zeggen. Wat wordt het? Neemt u verantwoordelijkheid en gaat u bouwen? Of blijft het bij de simpele borrelpraat over invechten? Want dat wordt nu wel ter harte genomen. U heeft de hoogste voorbeeldfunctie in dit land. Wel relschoppers veroordelen, maar geen veroordeling van politiegeweld is een verkeerde politieke en bestuurlijke keuze. U bent aan zet, weet u wat u doet?
 ·  Translate
7
3
Koos Swart (‫يشا رسول الله‬‎)'s profile photoGregg Campbell (Everything Electronics)'s profile photoSyne Fonk (stersf)'s profile photoWiggle Tjon's profile photo
5 comments
 
Als reactie tijdens vraag over de dood van de arubaanse toerist was zeer duidelijk hoe deze man onvoorwaardelijk de zijde van de politie kiest. Zijn baan, tja, volgend interview gaf hij aan dat er geen rascistische agenten werken op dat bureau. 
 ·  Translate
Add a comment...

Brendan Thesingh

Shared publicly  - 
 
Voor de +Minister-president Rutte @minpres. Wat wordt het? Blijf je Pinnokkio of word je nou eens een echt jongentje?
 ·  Translate
19
2
marjam AA's profile photoHuso Orhan's profile photoJan Sipke Körver's profile photoGianna Nikitina's profile photo
9 comments
 
Het filmpje zegt genoeg
 ·  Translate
Add a comment...
Brendan's Collections
People
In his circles
4,810 people
Have him in circles
56,975 people
Howard Carroll's profile photo
Moeketsi Mohanoe's profile photo
Jurmain Spitfaya's profile photo
firstaid mppdrie's profile photo
Jhoanna Canlas's profile photo
Laura Van bein's profile photo
Mat Lommen's profile photo
annelies jonker's profile photo
Herman-Sigrid Haegemans-Siwek's profile photo
Work
Occupation
Digital Product Manager
Skills
Software Microsoft Office, Frontpage, Cool Edit Pro, Adobe Photoshop/Illustrator/Premiere, HTML, Gimp, Smartsite, My SAP CRM, Storyserver, Bedrijfsspecifieke CMS systemen, Frontpage, Net Objects Fusion, Dreamweaver, Archie CRM, SAP, Typ03, Microsoft Sharepoint, Visio, MS Projects, NVU, SAP Netweaver, Alterian, Omniture, Google Analytics, Surveymonkey, ZOHO, Alterian. Talen Nederlands: uitstekend, zowel gesproken als geschreven Engels: uitstekend, zowel gesproken als geschreven
Employment
 • Thesingh Digital Consultancy
  Google+ consultant, 2013 - present
  Adviseren en spreken over de toepassing van Google+ in de breedste zin des woords. Als intern communicatiemiddel. Als webcare middel of als communicatiemiddel. Vanuit zowel technisch functioneel oogpunt als hands on direct toegepast.
 • MCXess
  Product Manager, 2014 - 2015
  Verantwoordelijk voor: Online communicatie propositie van nieuw telecom product. De roll-out van de roadmap van de online communicatie propositie van nieuw telecom product. Voor het realiseren van wireframes en user stories. Coördineren met de ontwikkelaars realisatie roadmap. Coördineren digitale marcom inspanningen met communicatie manager, grafisch ontwerper en usability designer om de doelstellingen van het programma te bereiken en ervoor te zorgen dat de klant ervaring en commerciële doelstellingen worden behaald. Het beheren van de 4P's, met de nadruk op ondersteuning via blogs, SEO en Social Media.
 • Microsoft
  Product Manager, 2012 - 2013
  Het managen van de uitgeefproducten Microsoft MSN.nl voor desktop, mobiele en tablet. Contact onderhouden tussen redactionele, technische, zakelijke en partners om het ideale platform voor gebruikers en adverteerders. Verantwoordelijk voor de uitrol van nieuwe mobiele en tablet versies van msn.nl in HTML5 en app-vorm. Tevens verantwoordelijk voor de invoering van een nieuw op entertainment tijdschrift "Celebrity".
 • FNV
  Online Manager, 2010 - 2011
  Verantwoordelijkheden - Marketingcommunicatie (strategisch, tactisch en operationeel) via de website en van de vakcentrale online. Zoals SEM, SEA en SEO projecten en werkzaamheden aan en rondom www.fnv.nl, www.fnvmondiaal.nl en www.fnvjong.nl. - Overzien online activiteiten als nieuwsbrieven en social media implementeren. - Direct dagelijks leiding geven en hoofdredactie: drie redacteuren, een contentbeheerder en twee webmasters bij marketingcommunicatie activiteiten.
 • XS4ALL
  Webmanager, 2008 - 2010
  Verantwoordelijkheden - Hoofdredactie van de marketingcommunicatie via website www.xs4all.nl, plus projecten en werkzaamheden aan en rondom www.xs4all.nl zoals chatbot, email nieuwsbrief, nieuw site design, verbeterde bestelflow. Implementeren Omniture statistiekpakket en instellen analyse. Dit om beter inzicht te krijgen in bestellingen en verkoop. Webcomponent social media project managen. Functioneel leiding geven aan twee tekstschrijvers, een designer en twee webmasters.
 • PPG Industries
  Webmanager, 2005 - 2008
  Webmanager Hoofdkantoor PPG (Verf Multinational) www.ppg.com Concept en uitvoering nieuw sociaal intranet Mona Lisa en marketing innovatie tool Advies naar management board over inzet digitale activiteiten Hoofdredactie www.ppg.com Webanalyse met Google Analytics, ook naar andere kantoren toe Beheer Europees intranet en corporate internet PPG Projectmanagement nieuw intranet en bijbehorend CMS
 • goededoelenveiling.nl
  Projectmanager, 2006 - 2006
  Projectmanager goededoelenveiling.nl Projectmanagement bouw website goededoelenveiling.nl, nabouwen functionaliteit eBay, online het veilinggevoel nabootsen Informatie architectuur website goededoelenveiling.nl
 • Sanoma
  Medewerker Kwaliteit E-mail/Internet, 2003 - 2005
  Senior Medewerker Kwaliteit Internet E-mail Sanoma Uitgevers klantenservice.sanomamedia.nl Beheren, verdelen en controleren van de klachten en vragen die per e-mail binnenkomen over uitgaven en producten van Sanoma voor de eerste en tweede lijns afdeling. De pagina’s op de klantenservice site daarop laten inrichten. Verbeteren van flow service waardoor minder vragen werden gesteld en de kosten daalden, terwijl klanten sneller antwoord kregen.
 • Archie CRM
  Content Manager, 2002 - 2003
  Hoofdredactie website Opzetten van communicatieplan, vooral met met betrekking tot het gebruik van internet. Opzetten van een content management systeem voor de website. Schrijven van relevante artikelen over het produkt voor de doelgroep hoger management. Opzetten Adwords campagnes
 • 2000cities
  Content Editor, 2000 - 2002
  Content Editor 2000cities (heden Navigram 3D visualisatie) www.navigram.nl Tekstschrijven, marketing, PR, projectbegeleiding, concepten ontwerpen, communicatieplannen opstellen
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Amsterdam Noord
Previously
San Francisco - Almere - Amsterdam Westerpark - Amsterdam Centrum - Amsterdam Osdorp
Links
Story
Tagline
Digital Product Manager en Google(+) deskundige
Introduction
Ervaren digital marcom manager. Vader van Jasmijn (7) en Bjarne (5) en getrouwd met Marit.

Brendan is een digital pionier, manager en adviseur. Wil je je vernieuwende en innivatieve project, website en/of app een succes laten worden dan haal je hem in huis!

Ervaren in, maar niet beperkt tot
Social Media
Business cases online
Projectmanagement online
Leiding geven online professionals
SEO, SEA, SEM
Usability/User Experience/Interfaces design
Analytics
Contentmanagement
(Hoofd-)Redactie
Informatiemanagement/​​Kennismanagement
Bragging rights
Ik heb heel veel verschillende digital marcom gerelateerde projecten ontwikkeld en geleid.
Collections Brendan is following
View all
Education
 • Universiteit van Amsterdam
  Amerikanistiek, 1993 - 1999
  Studie van de geschiedenis en samenleving van de Verenigde Staten. Scriptie: Van treinrails naar beeldbuizen. Televisiecampagnes in de jaren 50 voor het presidentschap.
 • Universiteit van Amsterdam
  Engels, 1992 - 1993
  Propaedeuse
 • Montessori Lyceum Amsterdam
  VWO, 1985 - 1992
  Filosofie, maatschappijleer, geschiedenis, aardrijkskunde, Engels, Nederlands.
 • 1e Montessorischool de Wielewaal
  1982 - 1985
  Lagere school
 • Claire Lilienthal Elementary
  1981 - 1982
 • John Muir Elementary School
 • Burghtschool
  Lagere school
 • Wilde Kastanje
  Kleuterschool
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Networking
Birthday
December 11
Relationship
Married
Other names
Brendan Capel
Apps with Google+ Sign-in
 • NOD3x
 • Drum Pads 24
 • Puralax
 • Fives
 • Linken
 • Crossy Road
 • SoundCloud
Brendan Thesingh's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
De Reehorst Beerze
www.micazu.nl

Vakantie Boerderij de Reehorst ligt gelegen in het prachtige Beerze. Beerze is een buurtschap behorend tot gemeente Ommen, (Overijssel). Bee

'Bewegen? Dat ging niet, Mitch werd paars'
www.ad.nl

Hij blijkt dus gewurgd te zijn, Mitch Henriquez. Die wetenschap maakt de filmpjes van zijn aanhouding die circuleren nóg wat gruwelijker. ,,

Lakim Shabazz - No Justice No Peace lyrics | LyricsMode.com
www.lyricsmode.com

No Justice No Peace lyrics by Lakim Shabazz: (We were stripped from our land / They took our families and deliberately broke them apart

AI: onderzoek naar dood Henriquez onvoldoende
www.ad.nl

Het strafrechtelijk onderzoek van de Rijksrecherche naar de dood van Mitch Henriquez is onvoldoende. Er zou een externe onderzoekscommissie

Regio15 - Het laatste nieuws uit de regio Haaglanden - Live nieuws
www.regio15.nl

Hulpverleningsnieuws uit de regio Haaglanden. Foto/video persbureau.

Op naar bloedhitte|Teleweer| Telegraaf.nl
www.telegraaf.nl

De verwachte hittegolf voor komende week neemt in de laatste berekeningen extreme vormen aan. Met temperaturen tussen 30 en 34 graden lijkt

Commissie-Halsema geeft opdracht Universiteit van Amsterdam terug -
www.nrc.nl

De commissie onder leiding van oud-politica Femke Halsema die onderzoek zou doen naar de financiële situatie bij de Universiteit van Amsterd

Discover and choose great local places - Google+
www.google.com

Discover great places with reviews from people in your circles. You'll see their recommendations all across Google, including Google+, Searc

Broadcast your hangout to the world for free - Google+
www.google.com

Go live in front of a global audience, whether you're an aspiring artist, a global celebrity or a concerned citizen.

PvdA, PVV en CDA verliezen zetel|Binnenland| Telegraaf.nl
www.telegraaf.nl

In de wekelijkse peiling van Maurice de Hond verliezen de PvdA, de PVV en het CDA een zetel. De zetels gaan naar de VVD, Partij voor de Dier

Nederlandse jeugdspeler blinkt uit bij Barcelona
www.fcupdate.nl

Xavi Simons (12) maakt een uitstekende indruk in de jeugd van FC Barcelona. De talentvolle middenvelder, goed te herkennen door zijn aanvoer

Verheffing -
www.nrc.nl

Het eerlijke verhaal: meteen toen de plannen voor een nieuw belastingstelsel naar buiten kwamen, dook op het internet een oude PvdA-verkiezi

Vincent Van Gogh Found in a Photo from 1887
petapixel.com

This group photo from 1887 is reportedly the first photo ever found of Vincent Van Gogh after he became an artist. If experts are correct, t

Justitie was gewaarschuwd voor mislukt ICT-project -
www.nrc.nl

De ambtelijke top van het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft een geheime aanbesteding voor een ICT-project doorgedrukt tegen het ui

Racistische website kerkschutter|Buitenland| Telegraaf.nl
www.telegraaf.nl

Een website met racistische taal en tientallen foto's van de schutter van Charleston, Dylann Storm Roof, is ontdekt op internet. Dat meldde

Questions? #smcadam @andyhoek by Guido Z (GuiZ) on Mobypicture
moby.to

About. more about Moby and the team. News. stay up to date with our latest blogs. Support. need help or have a request? Developers. build ap

Українська правда та команда VoxUkraine започатковують онлайн спецпроект...
www.pravda.com.ua

Слідкуйте за перебігом реформ в Україні в режимі реального часу

The special ranking of Brendan Thesingh for Google+
www.circlecount.com

Brendan Thesingh has defined a very special ranking for Google+. With its own criteria, with its own weight for the criteria. Check it out!B

Google: EU moet gemeenschappelijke digitale markt creëren
www.apparata.nl

Google wil Europa helpen om digitale innovatie te ondersteunen. De unie moet er dan wel voor zorgen dat er een gemeenschappelijke digitale m

Hartstikke leuk pretpark met voor alle (kinder-) leeftijden wat wils. Voor de hele kleintjes tot de groten. Ook met water glijbanen! En gewone speeltuinen aanwezig. Verder genoeeg eettenten met buffet. Maar ook de mogleijkheid om je eigen eten mee te nemen en te picknicken. Wel aan te raden, omdat de toegang wel prijzig is. Ook grills aanwezig om vlees te bereiden. Verder bijna alleen Denen, personeel heel aardig!
Public - 10 months ago
reviewed 10 months ago
Goed gegeten hier. Lekker eten, van rijst tot noedels, sushi, spiesjes. Veel keus en ook echt lekker. Voor ieder wat wils. Restaurant en omgeving minder aantrekkelijk, maar eten maakt echt veel goed. Bediening is vlot en beleefd, maar mag iets hartelijker. Al met al een aanrader zeker wat betreft prijs kwaliteit van het eten.
Food: ExcellentDecor: Very GoodService: Very Good
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago
5 reviews
Map
Map
Map
Hotel de Goudfazant is een prachtige lokatie op een prachtig punt met uitzicht over het IJ. Mooi industrieel en leuke details met auto in de zaak en grote hanglamp. Menu is niet heel uitgebreid, maar daardoor zijn de prijzen ook leuker. Niet altijd even bijzonder wat betreft menukeuze, maar wel lekker.
Food: ExcellentDecor: ExcellentService: Very Good
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago
Vroeger woonden we hier om de hoek. Altijd vaak geweldig lekker gegeten en afgehaald. Alle schotels zijn aan te raden, maar de rijsstafels zijn echt perfect. De bediening is ook altijd superaardig! We wonen nu wat verder, maar gaan zeker nog een keer terug. Een aanrader in Noord! Wel pinneen vantevoren, want dat kan helaas niet daar.
Food: ExcellentDecor: GoodService: Excellent
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago