Profile cover photo
Profile photo
Breda Aviation
2 followers
2 followers
About
Breda Aviation's posts

Vliegtuigen zien opstijgen of dalen? Breda International Airport beschikt sinds kort over een buitencamera die gericht is op de landingsbaan! Zo bekijkt u vanachter uw computer of tablet de vele opstijgende en dalende vliegtuigen! Lees meer op bit.ly/1Rw8AxH

Post has attachment
SEPPE AIR SERVICE WORDT......

Sinds 1 maart 2014 is #Vliegveld   #Seppe omgedoopt tot Breda International Airport, een naam waarmee de ingezette verzakelijking van het vliegveld tot uiting wordt gebracht. Ook het nieuwe bedrijventerrein van Breda/Seppe Airparc, uitsluitend bedoeld voor aan de luchtvaart gerelateerde bedrijven, wordt begin 2015 opgeleverd.

Dit nieuwe bedrijventerrein moet Breda International Airport aantrekkelijker maken voor zowel nationale als internationale bedrijven om zich te vestigen. De nieuwbouw bestaat onder andere uit een evenementenhal met horeca, een terminal met vergaderruimtes en acht hangars met bedrijfsruimte.

Bij een nieuw pand hoort ook een nieuwe naam. Vanaf januari 2015 zal Seppe Air Service haar naam veranderen in:  BREDA AVIATION

Een naam die past bij de ambities van de vliegschool en beter aansluit bij de gewijzigde naam van het vliegveld.

 Onze vliegschool heeft in het jaar 2014 een grote stap gezet in de verdere professionalisering van de opleidingen, o.a. door de aanschaf van een aantal nieuwe vliegtuigen en het verkrijgen van de nieuwe EASA certificering. Tezamen met een aantal grote vliegscholen in Nederland mogen wij ons een ATO noemen, een Approved Training Organisation.

MET EEN NIEUW BEDRIJFSPAND EN EEN BIJPASSENDE NIEUWE NAAM, IS BREDA AVIATION KLAAR VOOR DE TOEKOMST! 

 

Post has attachment
Het nieuwe logo van Breda Aviation 
Photo
Wait while more posts are being loaded