Profile cover photo
Profile photo
Break Out Marketing
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
📰 Onze nieuwe blog:
Een van de meest bekende (88%) en gebruikte marketinginstrumenten onder accountantskantoren is e-mailmarketing .

Om ervoor te zorgen dat uw e-mailmarketing naar een hoger niveau getild wordt hebben we een aantal tips op een rij gezet.
Add a comment...

Post has attachment
Het blijkt dat accountants alles behalve een teruggetrokken bestaan leiden op social media. Uit onderzoek van Break Out Marketing naar accountants en social mediagebruik is 57% van de kantoren actief op social media.

Bekijk 6 tips hoe je als accountant een succesvol begin maakt met social media

http://www.onlineondernemen.nl/video/6-tips-hoe-als-accountant-succesvol-begin-maakt-social-medi/?utm_campaign=CsPNlAccAlltDiOrgSm&utm_source=FacebookOO&utm_medium=social&utm_content=textlink&utm_term=Accountancy
Add a comment...

Post has attachment
Onze medewerkers hebben vandaag een vitaliteitscheck gedaan, met interessante inzichten op het gebied van leefstijl, voeding, sport en gezondheid. Want een gezond bedrijf begint bij gezonde mensen! #breakoutmarketing
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Google vergroot het belang van een mobielvriendelijke website. Ben jij er al klaar voor? Lees onze blog voor tips!

http://www.breakoutmarketing.nl/verlies-geen-bezoekers-met-een-mobielvriendelijke-website/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Verbeter je Social Media Marketing met deze 26 tips! #socialmedia   #marketing   #socialmediamarketing  
Add a comment...

Post has attachment
5 december cadeau: 5 Facebooktips voor meer interactie op je Facebookpagina!

1. Plaats regelmatig berichten - Niemand zit te wachten op een pagina waar vijf keer per dag een bericht wordt geplaatst. Maar één keer in de maand is ook weer te weinig. Wat is nu de juiste formule? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die maar één of maximaal twee keer per dag posten, 40% meer kans op interactie hebben dan bedrijven die veel meer posten. Sterker nog: bedrijven die één tot vier keer per week posten, hebben 71% kans op meer interactie! 

2. Hou je berichten kort – Berichten die te lang zijn worden vaak overgeslagen. Wanneer je minder dan 80 tekens gebruikt heb je 23% meer interactie. Zorg dus voor een beknopt bericht!

3. Interactie - Als je op zoek bent naar wat meer binding met je klanten, relaties of fans, zoek dan daadwerkelijk contact met ze. Doe dit door bijvoorbeeld vragen te stellen of op te roepen tot het aanvullen van berichten. ‘Call-to-actions’ zorgen voor meer interactie.

4. Plaats ook buiten kantooruren - Uit onderzoek blijkt dat het plaatsen van berichten buiten kantooruren gemiddeld meer interactie oplevert met gebruikers. Maar liefst 20%. Tip: gebruik hiervoor de Facebook tool om je berichten in te plannen.

5. Testen! – Wie denkt dat zijn berichten direct net zo succesvol zullen zijn als die van Vakantieveilingen of Heineken heeft het mis. Het kost tijd om een online community op te bouwen.
Neem de tijd om je doelgroep te leren kennen en stem je berichten daar op af.

Een fijne pakjesavond gewenst namens Break Out Marketing!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tumblr en Pinterest zijn de snelst groeiende sociale media. Facebook blijft het grootst, blijkt uit Social onderzoek van Global Web Index over Q3 2014. #socialmedia   #socialmarketing  
Add a comment...

Post has attachment
Wat we kunnen leren van de Coca-Cola marketing? Integreer social media in alle afdelingen binnen je organisatie!
Add a comment...

Post has attachment
Heb je onze Social Media Break al gelezen? Voor diegene die hem niet ontvangen hebben is deze te bekijken via de volgende link: http://us5.campaign-archive2.com/?u=faeed0730ce4c2840fe83368d&id=5b3f927cae&e=%5BUNIQID%5D

Voortaan wel ontvangen? Schrijf je hier in: http://www.breakoutmarketing.nl/inschrijven-nieuwsbrief/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Break Out Marketing organiseert in samenwerking met Friends Enterprise een gratis online Facebook webinar op 5 november, 09.30 uur!

“Hoe bereik ik 10.000+ potentiële klanten op Facebook in 48 uur?”

Interesse? Schrijf je direct in via de volgende link: http://www.breakoutmarketing.nl/gratis-online-facebook-webinar/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded