Profile cover photo
Profile photo
Brandblusser XL
3 followers -
Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.
Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

3 followers
About
Posts

Ons YouTube kanaal heeft meer dan 10.000 views op onze filmpjes. Bent u al geabbonneerd op ons YouTube kanaal? Bekijk dan nu onze pagina en hou ons in de gaten met de laatste nieuwe ontwikkelingen. http://bit.ly/BrandblusserXLopYouTube

Post has attachment
De allergoedkoopste schuimblusser op het internet? Gewoon bij Brandblusser XL! Uiteraard inclusief controlesticker, ophangbeugel en voetring.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Een brandblusser blijft in optimale conditie zodra deze uitgebreid is onderhouden. Niet alleen weet u zeker dat de brandblusser het blijft doen, ook de levensduur van de brandblusser gaat zo langer mee! De brandblussers hebben een standaard wettelijke levensduur van 20 jaar. De keuringstermijnen bedragen voor bedrijven als volgt:

- Jaarlijkse standaard keuring/inspectie
- 5 jaarlijks uitgebreid onderhoud. Hierbij worden de brandblussers leeggemaakt en opnieuw gevuld. Tevens wordt gekeken of er enige corrosie is opgetreden. Naast dit uitgebreide onderhoud zal er een jaarlijkse inspectie gehouden worden.
- 10 jaarlijkse revisie. Bij de 10 jaarlijkse revisie wordt de brandblusser compleet gereviseerd met nieuwe onderdelen. Daarnaast wordt de brandblusser net als een 5 jaarlijkse uitgebreid onderhoud hervuld met nieuw blusmiddel.
- 20 jaar: Wettelijke afkeur!

Maar hoe check ik nu of de brandblusser gekeurd is en hoelang deze er al is?
Dit kunt u vinden op de gele stickers welke zijn geplakt aan de zijkant van de brandblussers. Check nu uw brandblussers en handel zo snel mogelijk om de optimale brandveiligheid te garanderen!
Photo

Is uw brandbeveiliging al gechecked? Laat dit eens per jaar uitvoeren!

Op zoek naar goedkope brandblussers? Brandblusser XL verkoopt hoogwaardige brandblussers tegen zeer voordelige prijzen! Meer weten? www.brandblusserxl.nl

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded