Profile cover photo
Profile photo
Brand Voortenten
20 followers -
Voortenten voor alle seizoenen!
Voortenten voor alle seizoenen!

20 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Deze spiksplinternieuwe Palazzo 300 staat komend seizoen op loopafstand van het strand op camping Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee. Dit 2019-model is standaard uitgevoerd met dubbelzijdig en naadloos gecoat pvc dak, allweather ventilatie en verwisselbare zijwandpanelen.
Geschikt voor alle seizoenen en omstandigheden!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Start kampeerseizoen bij Obelink in Winterswijk
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
De nieuwe 4-seizoenentent Palazzo 300 kenmerkt zich door een aantal praktische innovaties op het gebied van afspanning en ventilatie. Binnenkort te zien in de showrooms!
Add a comment...

Post has attachment
Sevilla 300
SPECIAL EDITION 2018
Allround voortent in de populaire diepte van 3 meter!

De Sevilla 300 is een strak en modern vormgegeven voortent in de populaire diepte van 3 meter. Een echte allround voortent die op meerder terreinen inzetbaar is. Geschikt voor zowel de korte kampeervakanties maar ook voor een langere aaneengesloten periode. Een echte gezinstent, een van de meeste complete modellen in zijn segment en door tal van opties op meerdere terreinen toepasbaar.

Ontworpen op basis van ruimte en gebruikscomfort. Dakmateriaal vervaardigd van het hoogwaardige TenCate All Season tentdoek.

Deuringang links en rechts in de voorwand en in beide zijwanden een extra ingangsmogelijkheid.

Volop ventilatie door de afsluitbare ventilatiepanelen in de zijwand en de afsluitbare nokventilatie. Luxe nieuw dessin gordijnen in de voor – en zijwanden

Uitgevoerd in een mooie eigentijdse kleurstelling en aangevuld met de laatste technische ontwikkelingen voldoet deze voortent optimaal aan de eisen van deze tijd. De Sevilla 300 is uitgevoerd met 2 uitritsbare voorwanden. Een 300 meter diepe allround voortent met flexibele indelingsmogelijkheden die uitermate geschikt is om meerdere keren per jaar mee op vakantie te gaan.

De diepte van 300 meter biedt volop leefruimte en wooncomfort voor het hele gezin. De Sevilla 300 heeft 2 deuringangen in het front, uiterst links en uiterst rechts. In beide zijwanden is ook een ingangsmogelijkheid is tevens voorzien van optimale ventilatiemogelijkheden. Afsluitbare nokventilatie en beide zijwanden voorzien van afsluitbare ventilatiepanelen. Alle ritsen in de zijwand zijn afgedekt.

Het dakmateriaal van de Sevilla 300 is vervaardigd van het hoogwaardige TenCate AllSeason Tentdoek. Deze kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor allround toepassingen, heeft een hoge trekkracht, groot vochtregulerend vermogen en is eenvoudig schoon te maken. De binnenzijde is voorzien van een decoratieve print en de buitenzijde van het dak is voorzien van een coating. De Sevilla 300 wordt standaard geleverd met een stalen frame 28 x 1 mm inclusief petluifelversterking en PowerGrip. Tegen meerprijs is een verzwaard stalen frame (32 x 1,5 mm) leverbaar of een gewichtsbesparend aluminium frame (32 x 1,5). De gewichten van de standaard en speciale frame vindt u hier. Vanzelfsprekend is deze seizoenstent ook voorzien van dubbele slikstroken voor een optimale afdichting en afwatering. De multifunctionele afspanstrook zorgt voor een individueel en flexibel afspansysteem met robuuste afspanrubbers.

https://www.brand-camping.nl/voortent/reistenten/sevilla300/


Photo
Add a comment...

Post has attachment
De Parasol HD is een verzwaarde voortentluifel voor het hele seizoen!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded