Profile cover photo
Profile photo
Bowork.nl
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Nieuw bij Bowork: De Diadora Geox werkschoenen Glove Tech Hi Pro, Glove Tech Low Pro en de Glove Tech Low Blue. Voorzien van het GEOX Net Breathing System voor optimale ademing en vochtabsorptie. Ideale werkschoenen met uitstekende comfort en veiligheid.

Profiteer > https://www.bowork.nl/werkschoenen/merken/diaroda/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat zijn goede werkbroeken?

Bij het woord werkbroek wordt al snel gedacht aan een broek met vlekken en verf erop en scheuren erin. Kortom, de gedachte leeft dat werkbroeken alleen in de bouw gebruikt worden. Maar dat is absoluut onjuist.

Ook in sectoren als logistiek en dienstverlening worden werkbroeken gedragen. En wat te denken van de voedselverwerkende industrie en de petrochemie sector? Eigenlijk geldt hetzelfde als bij werkschoenen: iedere sector heeft zijn eigen wensen, behoeften en wetgeving. Het is maatwerk.

In deze blog willen de vraag beantwoorden wat goede werkbroeken zijn, aan de hand van algemene kenmerken. In toekomstige blogs zullen we nader ingaan op werkbroeken in verschillende sectoren.
Add a comment...

Post has attachment
NIEUW | De Python S4L (Shoes For Life) bij Bowork! Zwarte safety sneakers S3 met antislip zool. Bestel nu online!
Add a comment...

Post has attachment
Werkschoenen in de opruiming, nu extra goedkoop. Nieuw in de doos, uitlopende modellen. Bekijk snel en profiteer, want OP = OP!

> https://www.bowork.nl/werkschoenen/outlet/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu te koop bij Bowork, de Dunlop Flying Arrow Lady Blue en Lady Grey dames werkschoenen. Sportief, comfortabel en S3.
Add a comment...

Post has attachment
BLOG | Gel massagezool voor werkschoenen

Elke werkschoen heeft zijn eigen inlegzool met zijn eigen, soms unieke, eigenschappen. Maar die voldoen niet altijd. Inlegzolen zijn uitneembaar en te vervangen voor andere inlegzolen van diverse fabrikanten. Goed hierbij is te letten op de certificering. Inlegzolen zijn in vele varianten verkrijgbaar, onder andere voor goede ondersteuning, maar ook voor extra schokabsorptie of thermische isolatie. Bij Bowork hebben wij ook speciale gel massage inlegzolen, die niet alleen de klachten omtrent hielspoor verzacht maar zelfs behandelt.
Add a comment...

Post has attachment
NIEUW: Goedkope werklaarzen bij Bowork

Bowork introduceert basiswerklaarzen. S3 genormeerd met bontvoering en stalen neus en stalen zool. De goedkope veiligheidslaarzen kunt u online bestellen in maatreeks 39 t/m 48.
Add a comment...

Post has attachment
Genderneutraal aanbod werkschoenen

Er zijn zowel specifieke heren werkschoenen als dameswerkschoenen, maar de Dunlop Flying Arrows kunnen niet specifiek onder deze noemers geschaard worden. Het zijn genderneutrale werkschoenen, beschikbaar in 5 kleurvarianten: blauw, rood, groen, grijs en zwart. De Dunlop Flying Arrow-collectie is nu ook verkrijgbaar in kleinere maten, waardoor de maatreeks loopt van maat 36 t/m 47. Zo kan iedereen, zowel de grote als de kleine voet als ook de man, vrouw of transgender, profiteren van deze fraaie en sportieve werkschoenen.
Add a comment...

Post has attachment
Zeer aantrekkelijke en sportieve dames werkschoenen van Puma: De Celerity Knit Pink S1. Kom ze passen in onze ruime winkel of bestel online!

https://www.bowork.nl/dames-werkschoenen-puma-64291-celerity/
PhotoPhotoPhotoPhoto
18-07-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bowork on the move! Eindelijk kunnen we het vertellen: wij gaan verhuizen! Ons nieuwe pand komt op het industrieterrein Haarbrug-Zuid te Bunschoten. De bouw start in het najaar en in het voorjaar van 2018 hopen wij de verhuizing te voltooien.

√ Een grotere fysieke winkel op een nieuwe, centraal gelegen locatie vlakbij de A1
√ Verbeterde service en dienstverlening
√ Meer voorraad en meer aanbod, met een uitbreiding van ons al ruime assortiment

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang? Volg ons op onze social media-kanalen, waaronder LinkedIn, of kijk op https://lnkd.in/gsTNZkb en https://lnkd.in/gqWCaUq
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded