Profile cover photo
Profile photo
bosworX ICT Apeldoorn
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
WIJ ZOEKEN JOU!
Ben jij een Systeembeheerder en op zoek naar een nieuwe baan in Apeldoorn? Neem contact met ons op !
https://www.bosworx.nl/junior-front-office-medewerker
Add a comment...

Post has attachment
Optimale beveiliging van IT maakt deel uit van onze klantenpositie

“Als het om de veiligheid van IT gaat bieden wij oplossingen op corporate niveau die ook voor kleinere klanten haalbaar en betaalbaar zijn. Met als gevolg dat steeds meer commerciële bedrijven van klein tot groot ons weten te vinden.” Aldus Kaspar Bosgoed (42), achterneef van bosworX-directeur Alexander Bosgoed en werkzaam bij bosworX BV als manager operations.

Kaspar deed een ICT-studie op de HTS en studeerde in 1999 af. Zijn loopbaan wordt gekenmerkt door persoonlijke groei , een aantal opleidingen naast zijn werk en opdoen van corporate-ervaring. Na 15 jaar werken bij een softwarebedrijf, waar hij achtereenvolgens consultant, projectleider en programmamanager was, werd hij projectmanager softwareontwikkeling voor KPN. In 2015 volgde de overstap naar bosworX. Wat doet deze vader van 2 kinderen en enthousiast wielrenner en mountainbiker daar precies? “Ik werk aan het stroomlijnen van processen, kwaliteitsbewaking, veiligheid, ISO-certificering en het bedrijfsbreed optimaliseren daarvan.”

Klantenpropositie
Waar de klantenkring van bosworX BV al jaren lang vooral bestaat uit opdrachtgevers in de zorg, accountancy en de overheid, valt de recente toestroom van nieuwe klanten, met name commerciële bedrijven, extra op. Een ontwikkeling die Kaspar toeschrijft aan de snelgroeiende aandacht voor de beveiliging van IT-systemen en de betaalbare corporate-oplossingen die bosworX daarvoor biedt. “Ondernemers realiseren zich gelukkig steeds meer dat ransomware en cybercrime ) ook hen kan treffen. Met vaak rampzalige gevolgen. Optimale beveiliging van je IT moet daarom prioriteit van elke ondernemer en organisatie zijn en maakt deel uit van onze klantenpropositie. Net als onze knowhow, kwaliteit, betaalbare tarieven en ons streven naar lange termijnrelaties.”

SOC/Security Operations Canter
Hoever die beveiliging kan, of beter: moet gaan, toont bosworX zelf aan met een nieuw project in eigen beheer: SOC/Security Operations Center. “Met SOC beveiligen wij onze datacenters zelf met een extra beveiligingslaag. We houden er de omgeving mee in de gaten, kunnen er trends en ontwikkelingen in bedreigingen mee signaleren en volgen, en aanvallen nog doeltreffender mee pareren. Dat doen we met een speciaal instrument, een soort kastje waarmee we in de gaten houden wat de server doet. Zie het als een extra beveiliging van alles wat aan data het datacenter in- en uitgaat. Met SOC wordt dat nogmaals beveiligd.”

Alertheid
Deze proactieve aanpak onderstreept de filosofie, manier van denken en werkwijze van bosworX. En zie je bijvoorbeeld terug in hoe voor een klant binnen twee maanden de veiligheid van hun IT op een hoger niveau werd gebracht en toekomstbestendig gemaakt. Of in hoe bosworX bezig is met Security scans Meldplicht Datalekken, voor klanten die persoonsgegevens verwerken en in 2018 aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) moeten voldoen. “De wereld verandert snel. Daarom staat alertheid bij ons voorop en houden wij onze klanten waakzaam.”, sluit Kaspar Bosgoed af.

) Over de risico’s en bedreigingen van cybercrime en ransomware hebben Alexander Bosgoed en Yangkie Kwee van bosworX BV twee boeken geschreven en uitgebracht. Ze zijn te bestellen via: www.bosworx.nl

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Namens het gehele bosworX team: fijne feestdagen en een gezond en veilig 2018 gewenst. #apeldoorn #kerst
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Wat is de AVG?
De General Data Protection Regulation (GDPR), in het Nederlands de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese verordening die in alle lidstaten van kracht is. De AVG verplicht organisaties organisatorische en technische maatregelen te nemen om de privacy binnen de verwerking van persoonsgegevens te waarborgen. https://www.bosworx.nl/oplossingen/avg-compliance-scan #AVG #GDPR
Photo
Add a comment...

Post has attachment
V A C A T U R E : Wij zijn op zoek naar een Back Office Specialist om ons bosworX team te komen versterken. Ben jij dat of ken je iemand die op zoek is naar een functie als Back Office Specialist bij een informele ICT organisatie in Apeldoorn? YES? Stuur je CV snel naar Rob Beekman teamleider bij bosworX: r.beekman@bosworx.nl #ict #apeldoorn
Add a comment...

Post has attachment
Ransomware: onderschat, onzichtbaar en dodelijk #cybercrime #computable @ransomware
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Bekijk de website: www.cybercrime-ransomware.nl voor informatie over ransomware #ransomware #cybercrime
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded