Profile

Cover photo
Boris Ristovski
Attends New York University: MA in Communication and New Media
Lives in Skopje, Macedonia
258 followers|386,882 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
За тие што вчера не го посетија концертот на Efterklang да знаат што пропуштија..
 ·  Translate
2
Add a comment...

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
I recommend this beer!
Iki Beer Yuzu - во Копенхаген имаше денови на јапонска култура, и случајно го здогледувам пивово на една „тезга“ на затварање. Се обидов да платам со евра но безуспешно, немав круни, а немаше време да...
1
Add a comment...

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
Една од двете презентации кои беа прикажани за време на панел дискусија на тема краудсорсинг на Engage 2
 ·  Translate
1
Add a comment...

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
многу практична работа, да си користиш обавезно http://db.tt/c1Q8XER
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
258 people
Dragi Zmijanac's profile photo
Daniel Kalajdjieski's profile photo
Goran Kolevski's profile photo
Miroslav Sazdovski's profile photo
Fran Prenka's profile photo
Visar Zejnullahu's profile photo
Pero Todoroski's profile photo
Done Nikolovski's profile photo
Slobodan Jakoski's profile photo

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
Кој би рекол дека еден ден ќе пробам 297 различни вкусови на пиво. Денес, по 3 пат го исполнив ѕидот со 99 шишиња пиво. НА ЗДРАВЈЕ!  ‪#‎ПивскиСтомак‬
 ·  Translate
1
Add a comment...

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
I like this from DX. Find the cool gadgets at a incredibly low price with worldwide free shipping here.
1
Add a comment...

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
Другата презентација која беше прикажана за време на панел дискусија на тема краудсорсинг на Engage 2
 ·  Translate
1
Add a comment...

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
Кратко видео
 ·  Translate
1
Add a comment...

Boris Ristovski

Shared publicly  - 
 
БИТ-ПАЗАР <<Венов дијаграм #13>>
1
Add a comment...
People
Have him in circles
258 people
Dragi Zmijanac's profile photo
Daniel Kalajdjieski's profile photo
Goran Kolevski's profile photo
Miroslav Sazdovski's profile photo
Fran Prenka's profile photo
Visar Zejnullahu's profile photo
Pero Todoroski's profile photo
Done Nikolovski's profile photo
Slobodan Jakoski's profile photo
Education
  • New York University: MA in Communication and New Media
    present
  • Institute of Informatics: Internet and mobile technologies
Basic Information
Gender
Male
Other names
Борис Ристовски
Work
Occupation
IT Engineer
Employment
  • IT Engineer, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Skopje, Macedonia
Previously