Profile cover photo
Profile photo
Boomkwekerij Van IJmeren
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Leibomen kopen bij Van IJmeren» Webshop » Leibomen kopen

Leibomen kopen kan gewoon online. Waar? Hier bij Van IJmeren natuurlijk. Wij zijn experts op het gebied van het opkweken van leibomen en bieden u bomen die tegen een stootje kunnen, bomen die van hoge kwaliteit zijn en zeker aanslaan.
Add a comment...

Post has attachment
BOMEN ONLINE KOPEN

Voor het kopen van mooie en sterke bomen hoeft u uw huis niet meer uit. Van IJmeren, specialist in het opkweken en vormen van bomen, verkoopt bomen online, bomen die in overleg opgehaald worden of thuis worden afgeleverd en die sterk zijn en goed aanslaan.

Het aanbod in de webshop
In onze webshop vindt u de diverse bomen die wij online aanbieden. Een breed assortiment laanbomen, maar ook de bolbomen, kubusbomen en leibomen zijn goed vertegenwoordigd. Al onze bomen zijn van de hoogste kwaliteit en opgekweekt door experts. We zijn tevens gespecialiseerd in handveredeling. Het resultaat hiervan is dat als u bij ons bomen online koopt, u een boom ontvangt die sterk is en na plaatsing uitgroeit tot een prachtig geheel.

Bomen die u online koopt bij Van IJmeren zijn vers gerooid en kunnen, indien gewenst, met kluit geleverd worden. Kiest u ervoor dat we de bomen bij u afleveren, dan is ook het door ons laten aanplanten ervan mogelijk.

Professionals en particulieren
Van IJmeren boomkwekerij levert bomen aan hoveniers of kwekerijen, maar ook particulieren zijn van harte welkom. Wie er ook voor kiest onze bomen online te kopen, wij verzekeren hen van:

- Sterke bomen
- Hoge kwaliteit bomen
- Vers gerooide bomen

De bomen kunnen desgewenst bij u thuis afgeleverd worden of opgehaald worden bij ons in Opheusden.

Contactgegevens
U kunt uw bomen direct online kopen in onze webwinkel. Heeft u nog vragen over de bomen die u online bij ons kunt aanschaffen? Neem dan contact op.
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2013-11-29
130 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded