Profile cover photo
Profile photo
Sportfogadás online
3 followers -
Legjobb fogadási bónuszok az interneten
Legjobb fogadási bónuszok az interneten

3 followers
About
Posts

A feltételezések szerint és a FIFA táblázata elhelyezkedése szerint Ukrajna Spanyolország után a második legkomolyabb jelölt

az Európa-bajnokságra Franciaországban. A többi poziciókért a maradó csapatok verekszenek, beleértve Fehéroroszországot és szlovákiát is. A mai két csapat közül egyik sem lehet teljesen elégedett a kvalifikálás kezdetével. Az Ukránokotthon meglepően 0:1 kikaptak a szlovák csapattól és a fehéroroszok az alábecsült luxemburgi focistáitól csak egy pontot szereztek meg 1:1 döntetlenért.

A mai két szomszéd utoljára a kvalifikálásban a VB-én találkoztak 2010 –ben Dél-Afrikában, ahol egyik csapat sem ellentétben Szlovákiával nem vett részt. Akkor az egymásközti meccsen Ukrajna győzött 1:0 és a visszavágón gólnélküli döntetlen. Ukrajnát eddig háromszor vendégelték, de győzni nem sikerült nekik (0-2-1). A fehéroroszok azonban az utolsó njégy párbajban nem találtak hódítóra (2-2-0). Ebben a párbajban csak nehezen találhatunk rangadót, egy kiegyensújzott párbajt várhatunk. De ellentétbe Fehéroroszországgal, az ukrán csapat jobb minőségű, és egy másik párbajt már nem veszíthet el. Tehát nagyon nehéz a győztesre fogadni.

Mindkét csapat óvatos focit játszik, a védelmük jól be van biztosítva, a két csapat párbajai 0:1 és hasonló végeredménnyel szoktak végződni. Mindkét csapat első párbajában a kvalifikálásban nem esett több, mint két gól. És végül az utolsó két egymásközti mérkőzésben nem esett több, mint 1 gól. És még egy feltételezés: a döntetlen. De én inkább a gólok számát választom, nem esik a párbajban több, mint 2,5 gól, elég szép szorzóval.

A mi tippünk: nem esik a párbajban több, mint 2,5 gól- a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 1,50 szorzóval
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded