Shared publicly  - 
 
Објавена aFridge - FOSS Андроид апликација која што претставува виртуелен фрижидер, наменета да ви го олесни секојдневието и огранизацијата на производите во вашиот фрижидер.
Translate
5
Marko Doda's profile photoBojan Ilievski's profile photo
3 comments
 
иии блог си имал :)
 
I know you can find LG Smart fridge, or whatever the name was of that app, that interfaces with their fridge, on the Market, but it's not open source :D
Add a comment...