Profile cover photo
Profile photo
Boerhaave Medisch Centrum
8 followers -
Boerhaave is dé kliniek voor plastische chirurgie.
Boerhaave is dé kliniek voor plastische chirurgie.

8 followers
About
Boerhaave Medisch Centrum's posts

Post has attachment
Op zondag 29 januari organiseert Boerhaave Medisch Centrum een informatiedag over de borstvergroting. Tijdens deze informatiedag neemt plastisch chirurg dr. Leo Peter van der Weij u stap voor stap mee in het traject dat wordt doorlopen om voor u de meest optimale borstvergroting te creëren.
Daarnaast zal onze anesthesist dr. Pieter Henny u tijdens een rondleiding over onze moderne operatiekamers uitleggen hoe het proces op de dag van de operatie eruit zal zien. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich inschrijven via het onderstaande link.:
https://www.boerhaave.nl/informatiedag-borstvergroting/

Locatie informatiedag
Boerhaave Medisch Centrum, Dintelstraat 60 te Amsterdam

Programma ochtend aanvang 11.00 uur
10.30 uur Ontvangst met koffie/thee
11.00 uur Aanvang presentatie over borstvergroting, dr van der Weij
12.30 uur Rondleiding operatiekamers door dr. Pieter Henny, anesthesist
13.00 uur Napraten met consulentes, anesthesist en de plastisch chirurg

Programma middag aanvang 15.00 uur
14.30 uur Ontvangst met koffie/thee
15.00 uur Aanvang presentatie over borstvergroting, dr van der Weij
16.30 uur Rondleiding operatiekamers door dr. Pieter Henny, anesthesist
17.00 uur Napraten met consulentes, anesthesist en de plastisch chirurg
https://www.boerhaave.nl/informatiedag-borstvergroting/
Photo

Post has attachment
Facelift zonder operatie
Een wijd verbreid misverstand over de facelift is dat iemand na deze ingreep lange tijd niet “toonbaar” zou zijn. Met de hedendaagse verfijnde techniek is dit volstrekt niet meer het geval. Toch gaan mensen op zoek naar minder invasieve alternatieven. lees meer:
https://www.boerhaave.nl/facelift-zonder-operatie/

Post has attachment
Helpt een buikwandcorrectie tegen stressincontinentie?
Het bijzondere nieuws is dat diverse studies hebben aangetoond dat een buikwandcorrectie voor een aantal kan helpen om het probleem van stressincontinentie op te lossen. Veel vrouwen ondergaan een buikwandcorrectie na een zwangerschap, om de strakke buiklijn terug te krijgen die ze voor die tijd ook hadden. Inmiddels tonen meerdere studies aan dat deze ingreep niet alleen dit doel bereikt, maar er ook voor zorgt dat de na de bevalling ontstane stressincontinentie weer kan verdwijnen.
http://www.boerhaave.nl/buikwandcorrectie-tegen-stressincontinentie/

Post has attachment

Nieuwsgierig of je verschillende behandelingen kunt combineren?
Mommy makeover is het klassieke voorbeeld van een behandeling waarbij plastisch chirurgische ingrepen met elkaar gecombineerd worden.
Maar ook op andere fronten zijn diverse plastisch chirurgische ingrepen met elkaar te combineren.

http://www.boerhaave.nl/plastisch-chirurgische-ingrepen-met-elkaar-combineren/

Post has attachment
Zou u durven te vertellen dat u “iets heeft laten doen”? Steeds meer mensen wel! Mede daarom is esthetische plastische chirurgie populairder dan ooit. lees meer hierover!

http://www.boerhaave.nl/plastische-chirurgie-ongekend-populair/

Post has attachment
‘Ben je moe? Is er iets?’
Collega’s of vrienden kunnen zich soms afvragen of je de avond ervoor wel een beetje op tijd in je bed lag. Je kunt vragen verwachten als ‘Ben je moe? Is er iets?’. En je gezinsleden beginnen wijzend op je ogen grapjes te maken over gordijntjes en walletjes.
Dan is de lol er snel af en zou je wensen dat je weer eens in staat was om je ogen net als vroeger weer gewoon helemaal open te houden. Maar die gordijntjes – je bovenoogleden – maken het je onmogelijk om dat langer dan vijf seconden vol te houden. En door die wallen bij je onderoogleden zie je er beduidend ouder uit dan de leeftijd waarmee je jezelf het liefst associeert.
Er op je Paasbest uit willen zien
Niet gek dus dat er op een gegeven moment een dag komt waarop je voor de spiegel staat en jezelf streng toespreekt met de woorden: “Dit kan zo echt niet langer”. Misschien heb je binnenkort een sollicitatiegesprek of een presentatie waarvan veel afhangt voor je. Misschien heb je volgende maand een feestje of een bruiloft waarvoor je er op je Paasbest uit wilt zien. Zeker als je zelf het feestvarken of de bruid(egom) bent. De oplossing is dan dichterbij dan je je wellicht al die tijd hebt gerealiseerd: een ooglidcorrectie.
http://www.boerhaave.nl/op-je-paasbest/

Post has attachment
Een rhinoplastiek, beter bekend als een neuscorrectie, is het veranderen van de vorm van de neus door middel van een chirurgische ingreep.
De rhinoplastiek staat al jaren in de top 5 van meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingrepen en wordt binnen Boerhaave Medisch Centrum zelfs dagelijks uitgevoerd.
http://www.boerhaave.nl/rhinoplastiek/

Post has attachment
Samen naar de plastisch chirurg: Deel je samen met je broer diezelfde, te grote neustip waar jullie je beiden al jaren aan storen?
Het aantal koppels dat onze kliniek binnenloopt om allebei een behandeling te ondergaan, groeit. Lees meer hierover: http://www.boerhaave.nl/samen-naar-de-plastisch-chirurg/
Photo

Post has attachment
Hoe oud moet je zijn voor cosmetische chirurgie?
Die vraag krijgen we vaak telefonisch of via de mail. Jonge mensen, die onzeker zijn over hun uiterlijk. Lees meer hierover: http://www.boerhaave.nl/hoe-oud-moet-je-zijn-voor-cosmetische-chirurgie/
Photo

Post has attachment

5 vragen over Plastische chirurgie beantwoord
Plastische chirurgie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Populaire chirurgische ingrepen zijn liposuctie en borstvergroting. Het aantal mensen dat een cosmetische ingreep volkomen aanvaardbaar vindt, groeit snel. Maar wat blijft, zijn de vragen. Daarom zetten we een paar vragen met antwoord op een rij. http://www.boerhaave.nl/plastische-chirurgie-5-vragen-beantwoord/
Photo
Wait while more posts are being loaded