Profile cover photo
Profile photo
Parturi-kampaamo Blackout
About
Parturi-kampaamo Blackout's interests
Parturi-kampaamo Blackout's posts

Post has attachment
Vuoden 2016 itsenäisyyspäivän juhlien alkuun on aikaa enää kolme viikkoa. Blackoutissa tehdään meikkejä ja kampauksia itsenäisyyspäivän juhlijoille 6.2.

Tällä hetkellä kaikki ajat kampauksiin ja meikkeihin ovat valitettavasti täynnä.

http://blackouthair.fi/itsenaisyyspaivan-meikki-ja-kampaus/ #itsenäisyyspäivä #itsenäisyyspäivänkampaus #itsenäisyyspäivä2016

Post has attachment
Lukion vanhojen tansseihin on vielä reilusti aikaa, mutta tiedon etsiminen ja kampausideoiden miettiminen on monilla jo täydessä vauhdissa.

Sivuiltamme löydät kattavan paketin vanhojen tansseista yleisestä tiedosta kampausideoihin. Vinkkejä, kampauskuvia ja ohjeita meikkiin kuten myös opas vanhemmille.

http://blackouthair.fi/vanhojentanssikampaukset-ja-meikit/

#vanhojentanssit #vanhojentanssit2017

Post has attachment
Huippu-uutuus saapui Goldwellilta: BondPro+

Hiusten värjäykset ja vaalennukset vaurioittavat aina hiusta. Goldwell on suunnitellut BondPro+ -tuotteen, joka suojaa hiuksia kemiallisten käsitelyiden tuomilta rasituksilta. BondPro+ on suunniteltu sopimaan 100-prosenttisesti käyttämiemme Goldwell-värien kanssa, joten voimme vahvasti suositella sitä.

BondPro+ sopii myös käytettäväksi erillishoitona hiuksille, jotka tarvitsevat tehohoitoa.

Lue lisää: http://blackouthair.fi/blog/bondpro/

#kampaamo   #bondpro   #goldwell  

Post has attachment
[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’large’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’border-extra-arrow-down’ id=” color=’main_color’ custom_bg=’#171717′ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’…

Post has attachment
Tänään lukioissa vietetään vanhojenpäivää ja hulina Blackoutissa on sen mukainen. Viimeiset pohdinnat kampauksiin sekä meikkeihin ja matka kohti tanssilattioita voi alkaa.

Kirjoitimme vanhojen tansseihin oppaan, jonka avulla vältytään juhlinnan aikana tulevista yllätyksistä. Opas sisältää myös vinkkejä vanhojen omaisille.

http://blackouthair.fi/vanhojentanssikampaukset-ja-meikit/

#wanhat   #wanhat2016   #vanhojentanssit   #vanhojentanssit2016

Post has attachment
Miesten parturi-sivulle olemme koonneet miehiä kiinnostavat asiat yhteen: ideoita hiusmalleihin, tietoa vetsileikauksesta sekä värjäykseen liittyviä ongelmanratkaisuja. Tuleville sulhasille myös tarjolla sulhasen sanakirja sekä opastusta häägroomaukseen.
Muistakaa: naisparturit tietävät millainen hiustyyli tekee miehestä vetovoimaisen.

http://blackouthair.fi/parturi

#parturi   #helsinki   #kampaamo  

Post has attachment
MIES! 
Onko hiuksissasi jotain, mikä häiritsee Sinua? Mitäpä jos kokeiltaisiin uutta raikkaampaa ja nuorekkaampaa tyyliä? Lue miesten hiustenvärjäyksestä.

http://blackouthair.fi/miesten-hiustenvarjays/

#parturi   #barber  

Post has attachment
No nyt on taas lunta!
Tuletko meille autolla? Silloin Sinua saattaa kiinnostaa autoilijaa helpottava pysäköintipalvelumme. Taskuunparkkeerausta emme tee puolestasi, mutta autamme pysäköinnin helpottamisessa. 

Meiltä saat käyttöösi pysäköintimittarin, jolla pysäköinti ei voisi olla enää helpompaa. Ei enää kolikoiden laskemista tai pelkoa parkkiajan loppumisesta. Sivuiltamme löydät myös viereisen lämpimän pysäköintihallin tiedot, josta pääsee muutamalla askeleella liikkeeseemme. Sivuilta löydät myös tietoa alueen ilmaisista pysäköintipaikoista.

http://blackouthair.fi/pysakointipalvelu/

#kampaamo   #parturi   #pysäköinti   #helsinki  

Post has attachment
Miten vaalennuksen ihmeaineet eroavat toisistaan? Vertailussa Olaplex, FIBREPLEX, Niophlex, colorpHlex™, ESLABONDEXX ja Pro Fiber

http://blackouthair.fi/blog/vertailussa-olaplex-fibreplex-niophlex-colorphlex/

#olaplex   #niophlex   #colorphlex   #eslabondexxx   #profiber   #fibreplex  

Post has attachment
Mitä jos voisit muuttaa pörröhiuksesi rennoiksi ja sileiksi? Tehokas Kerasilk Control -palvelu rentouttaa kiharoita ja antaa pehmeää joustoa hiuksiin. Helpommat aamut, helpommin käsiteltävät sileät hiukset jopa 3–5 kuukauden ajaksi.

Kerasilk Control siloitus ja suoristuskäsittelyn tuloksia:
http://blackouthair.fi/blog/kerasilk-control-siloitus-ja-suoristuskasittely/

#kerasilk   #goldwell   #goldwellsuomi   #goldwellfinland  
Wait while more posts are being loaded