Profile cover photo
Profile photo
Bjarne Oldrup
IT-generalist // Skaber brugervenlige it-løsninger. MCP og Google Apps certificeret.
IT-generalist // Skaber brugervenlige it-løsninger. MCP og Google Apps certificeret.
About
Bjarne's interests
View all
Bjarne's posts

Post has attachment
Tilgiv mig for at være en smule off-topic, men når man tilbringer det meste af sin dag i Google Chrome, så kan man nogle gange blive lidt, hm, distraheret? Det kan StayFocusd hjælpe med at rette op på - og det gør den, uhyggeligt godt!

https://chrome.google.com/webstore/detail/stayfocusd/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog 

Er der andre med Dell 7310 der oplever 30 sekunders ventetid under opstart efter opdatering til Chrome OS 56?

Jeg har powerwashet, resat Chrome flags og prøvet en anden wifi-router - intet har hjulpet.

Får fejlene "GetProperties failed: /device/wlan0 Status: 0" og "unknown: /device/wlan0: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Did not receive a reply."

Har forgæves forsøgt at kontakte dell - men deres support-site virker heller ikk.. Grr.... 

Post has attachment
Nice intro to Pods Framework which makes it totally easy to create custom post types (for instance a database of items) and how to integrate it in your theme without any coding. 

Post has attachment
Google Apps på chromebook lader vente på sig, men det går fremad. Nu med Mobile Pay ... uden mobil 😀
Photo

Post has attachment
Eager to get Chrome OS 56 Stable. Has it hit anyone of you yet? 
Animated Photo

Jeg savner muligheden for at bestemme hvor mofibo gemmer offline lydbøger. Meget. Indrømmet, min telefon er sgu lidt skrabet, og jeg har derfor udvidet den med et micro sd-kort. Musik og foto-apps kan indstilles til at benytte dette i stedet for det indbyggede lager, men den mulighed findes endnu ikke i mofibo. Er det måske på vej? :)

Det ville være rart at kunne indstille mofibo, til kun at vise ENTEN lydbøger ELLER ebøger i søgeresultaterne.

Kunne aldrig drømme om at læse en roman på min telefon. Og når man søger på en forfatter får man meget ofte vist de samme titler to gange (som lydbog og ebog), ved siden af hinanden. Det er lidt spild af sparsom plads på mobilen. Og titler der kun findes som ebøger, ønsker jeg som sagt slet ikke.

På samme måde kan jeg forestille mig at nogle brugere læser ebøger på deres iPad/tablet, og aldrig kunne drømme om at lytte til en lydbog. Sådan er vi jo så forkskellige.

Alternativt kunne man måske nøjes med at liste hver titel EEN gang, og så med lydbog og/eller ebog ikonet herunder. Men det kræver nok nok en del manuelt arbejde at parre de forskellige udgivelser.

Go' weekend :)

Post has attachment
I'd like to draw attention to a fantastic simple and yet very well supported SEO plugin called The SEO Framework. Works wonders on 20+ websites of mine, dead-easy to configure and without much of the noise of other widely used SEO plugins.

https://theseoframework.com/

Give it a try

Post has attachment

Post has attachment
Super glad for mofibo - fungerer langt bedre end e-reolen. Jeg bruger udelukkende lydbøgerne, når jeg går og er huslig, i bilen, som godnatlæsning eller hvis jeg vågner om natten og ikke kan sove. Har anvendt Smart AudioBook Reader (https://play.google.com/store/apps/details?id=ak.alizandro.smartaudiobookplayer&hl=en) i en årrække, og herfra savner jeg en funktion som jeg forestiller mig er ret enkel at implementere:

Når sleep timeren er sat til, stopper lydbogen automatisk efter fx 30 minutter. Mofibo stopper bare brat, nogle gange bliver jeg i tvivl om jeg har trykket på noget eller om teknikken driller. Så vækker jeg telefonen, taster min sikkerhedskode, åbner mofibo, sætter en ny sleep timer på 30 minutter og trykker play igen. Så hvis jeg ikke ER vågen... ;) Smart AudioBook Reader har en fiks funktion. Når de fx 30 minutter er gået, "fader" den lyden langsomt ud over et halvt minut eller så. I dette tidsrum, kan jeg bare ryste telefonen let for at købe mig endnu en halv times afspilning. Behøver slet ikke at vække telefon og stirre på skærmens lys. Blot en idé :)
Wait while more posts are being loaded