Profile cover photo
Profile photo
BizlinkBG
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Нека Великденските празници
бъдат изпълнени с радост
и много щастливи изненади!
Желаем Ви много мир и надежда,
сбъднати пролетни обещания
и щастливи нови спомени!
Екипът на Бизлинк
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Всеки бизнес се нуждае от доволни клиенти и всяко едно усилие по пътя към успеха си заслужава. SugarCRM спечели първо място сред читателите на PCMag за най-качествена CRM система в световен мащаб. Ние, екипът на Бизлинк, знаем че успехът при внедряване на софтуерни решения за бизнеса, се определя от индивидуалното консултиране, правилната конфигурация и професионално обучение на потребителите. Малко повече информация за анкетата, можете да намерите тук: https://sugarcrm-online.s3.amazonaws.com/misc/pcmag-business-choice-winner-2016-07-20.pdf
Add a comment...

Как да управляваме лесно продажбите си чрез SugarCRM ?

От първия контакт с вашия потенциален клиент до сключването на сделка, SugarCRM е инструмент,  който може да използвате за всеки един етап от процеса на продажба.

Както при всеки друг аспект на вашия бизнес (социални медии, маркетинг, финанси) просто притежаването на такъв инструмент, не е достатъчно, трябва да имате ясни визия и цели как точно ще го използвате.

Първата стъпка е идентифициране на вашите потенциални възможнoсти и събирането на данни за тях. Тази информация ще се съхранява в базата , така че всеки път, когато ви трябва достъп до профила на потенциалния клиент, вие ще разполагате с нея. От значение е не само проследяването на потенциалните възможности, а и последователните действия спрямо тях .

Една от най- честите грешки, които виждаме в търговските екипи , е липсата на последващи действия . Чрез SugarCRM Вие можете да подобрите и да оцените по най-правилният начин какви точно да бъдат всички действия във вашия процес на продажби.

Най- важното в един бизнес е да се инвестира в правилните инструменти . Една добре поддържана  CRM система , може да  е точно тази действителна машина, която да ви е нужна за по-лесното управление на продажбите.

В случай, че планирате да внедрите CRM система или желаете да управлявате своя маркетингов процес чрез онлайн платформа, предлагаме да организираме презентация на решенията ни пред Ваши представители. Можете да се свържете с нас на посочените координати или през уеб формите на нашия сайт.

Т: +359 2 946 10 58
М: +359 899 102 151
crm@bizlink-solutions.eu
Add a comment...

Скъпи Приятели,
Пожелаваме ви 2016 година да бъде изпълнена с много успехи и творчески устрем, които ви носят удовлетворение и ви водят напред. Нека новите идеи, печеливши начинания и просперитетът бъдат ваши неизменни спътници и ви окрилят да постигнете целите си и да давате най-доброто от себе си. Бъдете здрави, креативни и нека усмивките не слизат от лицата ви! Дерзайте и не спирайте да мечтаете!
От екипът на Бизлинк
Add a comment...

Post has attachment
През месец Ноември 2015г. Бизлинк проведе серия от семинари под общото заглавие "SugarCRM Roadshow 2015" в градовете - София, Стара Загора, Пловдив и Варна . Благодарим на всички гости - клиенти, приятели и партньори за присъствието и отделеното време. Надяваме се, че сме Ви били полезни.
PhotoPhotoPhoto
2015-11-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
На 08.07.2015 г. в София се проведе бизнес семинар на тема "Увеличаване на продажбите и създаване лоялни клиенти чрез Act-On и SugarCRM", организиран от Бизлинк. По време на събитието беше представена за пръв път в България маркетинговата платформа – Act-On.
Демонстрирани бяха възможностите и предимствата на продукта Act-On , неговата интреграция с SugarCRM , както и начинът , по който може да бъде затворен цикълът на взаимоотношенията с клиентите от първоначалното запознаване с предлаганите решения до сключването на търговска сделка.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SugarCRM заедно с техния платинен партньор Бизлинк, организират семинар на тема „Постигнете конкурентно предимство с SugarCRM“. Събитието ще се състои на 5 Ноември (сряда) 2014г в Сентръл Парк Хотел София.

В случай, че:
Искате да увеличите своите продажби и удовлетвореността на вашите клиенти?

Планирате внедряване на CRM система, но не сте се спрели на конкретно решение?

Искате да разберете как да внедрите CRM решение, така че да постигнете желаните резултати?

Използвате CRM система, но тя не решава всички ваши казуси?
Заповядайте на събитието, за да получите проверени в практиката отговори и решения.

Повече информация за програмата на събитието и разглежданите теми ще намерите на сайта ни www.bizlink-solutions.eu/sugarcrm-seminar
Add a comment...

Екипът на Бизлинк притежава теоретичен и практически опит като консултанти и софтуерни инженери.Служителите ни са мотивирани, амбициозни, компетентни и непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения, посещавайки семинари и курсове.
Опитът на нашия екип е предпоставка за оптимална гледна точка за исканите от вас бизнес решения, което ни позволява да ви предложим ефективно CRM решение, интегрирано според вашия тип организация.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Приятели, Бизлинк започва новата 2014г. по най-добрия начин! Компанията стана единствен „Платинен партньор“ (Platinum Partner) на SugarCRM за България. Това е резултат от успешно приключените проекти по внедряване на продукта и сертифицирането на нашите специалисти от SugarCRM Inc.

Екипът на Бизлинк и в бъдеще ще остане верен на философията си да предлага индивидуални решения, съобразени с конкретните изискванията на всеки отделен наш клиент.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded