Profile

Cover photo
Биттел ЕООД
34 followers|51,138 views
AboutPostsPhotosYouTube
Story
Tagline
Биттел ЕООД е водеща българска фирма, специализирана във внос, търговия на едро и дребно, интернет търговия и експорт.
Introduction

Биттел ЕООД е водеща българска фирма, специализирана във внос, търговия на едро и дребно, интернет търговия и експорт.
https://www.bittel.bg

Информация за компанията:

Биттел ЕООД е водеща българска фирма, специализирана във внос, търговия на едро и дребно, интернет търговия и експорт. Основна част във фирменото портфолио заемат следните категории стоки: климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, мебели за офиса и дома, канцеларски материали и ученически пособия.

Oт 26.03.2013 г. Биттел ЕООД притежава СЕРТИФИКАТ НА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008.

Контакти:

Централен Офис
гр. Пловдив, Тракия - Индустриална Зона
ул. "Нестор Абаджиев" № 13
тел.: 032 27 00 27
e-mail: office@bittel-bg.com

Офис София
гр. София, Младост 1
ул. "Никола Генадиев" № 5Б
тел.: 02 987 77 37
e-mail: shop_sofia@bittel-bg.com

Описание:

Фирмата разполага със собствена търговска и складова база, разположена в град Пловдив. В екстериора и във вътрешния дизайн на сградите и на инфраструктурата към тях е вложено модерно мислене, показващо отношението на екипа към всички негови партньори.

Индивидуалният подход към клиентите е ключов фактор за създаването на стабилни и дългосрочни партньорства. В комфортната и уютна обстановка на работните помещения експертите по продажби в Биттелт ЕООД изслушват внимателно всеки един клиент, за да предложат решение, което в най-пълна степен съответства на неговите потребности.

Спокойната и ведра атмосфера предразполага към творчески подход в работата и намирането на правилното решение на всеки казус. Изключителната динамика на процесите се следи от интегрираната във фирмата ERP система, която подпомага безпроблемната и точна работа на служителите на всички нива. Това гарантира максимална ефективност и ползотворност на работния ден.

На разгъната площ от 2000 м2 в базата на Биттелт ЕООД са разположени складови помещения. В по-голямата им част е изградена стелажна система, което позволява максимално използване на пространството и складирането на необходимите за безупречното функицониране на работния процес стоки.

Доброто логистично обслужване е от съществено значение за удовлетворяване изискванията на клиентите. Фирмата разполага със собствени товарни превозни средства, което гарантира бързи, точни и навременни доставки до всички търговски партньори на Биттелт ЕООД на територията на цялата страна.

Шоурум, магазин, офисна част и склад са разположени на две нива в собствената база на Биттелт ЕООД в град София.

В просторните и светли зали са изложени преобладаваща част от внасяните от фирмата стоки. Елегантният вътрешен дизайн и луксозното изпълнение на помещенията създават чувство на уют и предразполагат към спокоен и прецизен избор при покупка. Внимателното и професионално отношение на експертите по продажби и индивидуалният подход към всеки клиент са в основата на развитието на фирмата.
Contact Information
Contact info
Phone
032 27 00 30
Email
Address
гр. София, Младост 1 ул. Никола Генадиев 5Б
гр. Пловдив, Тракия ул. Нестор Абаджиев 13

Stream

Биттел ЕООД hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.