Profile cover photo
Profile photo
Bitonic B.V.
31 followers
31 followers
About
Bitonic B.V.'s interests
Bitonic B.V.'s posts

Post has attachment
Preparing our puzzle-contest --> Just before New Year 2015/2016, we sold our 200 000th bitcoin! We are very proud to have come this far and would like to thank our customers for making this happen. To celebrate this milestone, we will be giving away a total of one bitcoin --> bitonic.nl/puzzle2016
Photo

Post has attachment
Our office from outside @ beautiful Baarn 
Photo

Post has attachment
Programming
Photo

Post has attachment
Bitonic van binnen.
Photo

Post has attachment
20 juli 2015 - nieuwe aanwinst: Jeroen Rijnbout!

Jeroen is afgestudeerd in Artificial Intelligence (BSc) aan de Universiteit van Amsterdam en gaat komend jaar een master doen in Computational Finance. Een all-rounder met een perfecte mix van technische en economische know-how. Jeroen gaat zich bij Bitonic o.a. verdiepen in een aantal technische uitdagingen van Bitcoin.
Photo

Post has attachment

Sinds maandag 5 januari 2015 is Bianca Buurman het team komen versterken. Zij gaat zich bezighouden met het optimaliseren en ondersteunen van de werkzaamheden op het gebied van marketing & business development.

Het leek ons leuk om elke maand een update te publiceren waarin Bianca haar ervaringen over Bitonic deelt.
Daarom: Inside Bitonic.

New kid in town
Zo, dat zit erop, de eerste maand Bitonic is een feit. En wat ben ik blij dat die maand voorbij is zeg! Want hoe veel zin ik ook had in mijn nieuwe baan, niemand wil zich graag het nieuwste kind van de klas voelen. Die eerste weken zijn een soort van constante tweestrijd: je geniet van alle nieuwe dingen die je leert maar aan de andere kant kan je je ook heel kneuzig voelen doordat je nog niet iedereen kent of nog niet alles weet. Bijvoorbeeld toen ik moest vragen wat PGP eigenlijk is, het antwoord ken ik inmiddels….. Pretty Good Privacy! Want gelukkig is het geduld groot en ligt de adoptiegraad binnen Bitonic net zo hoog als de adoptiegraad van de Bitcoin in Nederland. En zo komt het dan ook dat ik een maand later een soort van nieuwe familie heb!
Wat mij vooral is opgevallen is dat er ongelooflijk veel gecommuniceerd wordt binnen deze familie. Ik heb vaak gehoord dat ik veel praat, maar hier….. Men praat de hele dag door met elkaar, er komt geen einde aan. Het gaat over het werk, over nieuwsartikelen, er worden grapjes gemaakt, feitjes gedeeld, de lunchkaart wordt doorgenomen en ga zo nog maar even door. Er is alleen een groot verschil, hier gaat het via de chat! Zittend achter mijn bureau dacht ik de eerste week, ‘wat is het hier rustig’. Maar niets is minder waar, als je de chatbox opent, zie je met je ogen wat je in sommige andere organisaties met je oren hoort: bedrijvigheid.
Deze bedrijvigheid is volgens mij de rode draad binnen het DNA van de Bitonic familie, samen met het heilige geloof in de Bitcoin techniek. Bedrijvigheid, drukte, bevlogenheid; je kan er vele woorden voor bedenken. Maar het komt er op neer dat elk familielid zich volledig inzet om de familienaam eer aan te doen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de manier waarop iedereen keihard werkt om de Exchange live te krijgen. Ik heb de vraag gesteld wanneer dat gaat gebeuren, en het antwoord is vrij simpel: als het klaar is. Waar andere organisaties zich misschien zouden laten leiden door deadlines, draait het hier om perfectie en het voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onszelf en de buitenwereld. Daar zetten we onze bedrijvigheid voor in! Maar ook voor het grotere geheel, het uitdragen van het belang van de Bitcoin. Dagelijks zie ik mensen zich hiervoor hard maken door presentaties te geven over de techniek van Bitcoin, bijvoorbeeld aan overheids- of financiële instanties.
En dan is er nog een heel belangrijke plek waar dit DNA tot uiting komt: de keuken! Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht in een familie met overwegend mannen, maar de lunch is hier voortreffelijk te noemen. Met veel bevlogenheid stapt er iedere dag iemand anders de keuken in om met potten en pannen aan de slag te gaan en van het voornaamste ingrediënt, eieren, een eigen versie te ontwikkelen. ‘De liefde voor de Bitcoin gaat door de maag’ en waag het niet om die taak niet serieus te nemen! We geloven hier namelijk niet alleen in Bitcoin, maar ook in eieren…..
Bianca

Post has attachment
Impressiefoto's van Bitonic B.V.
PhotoPhotoPhoto
3 Photos - View album

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
Bitonic B.V. in de media
3 Photos - View album

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded