Profile cover photo
Profile photo
BitKassa
24 followers -
BitKassa - Brengt Bitcoin in bedrijf
BitKassa - Brengt Bitcoin in bedrijf

24 followers
About
Posts

Post has attachment
De cijfers over het evenement "Arnhem Bitcoinmetropool" van vrijdag 28 november zijn bekend. Wij tellen 176 BitKassa transacties op deze dag, met een totale waarde van 8,93794 #bitcoin  . Omgerekend  is dit net iets meer dan 2.700 euro. Dit is niet het enige record dat #Arnhem  Bitcoinstad verbreekt want de maandomzet van November heeft een paar uur geleden de 5000 euro grens gepasseerd! Statistieken in Arnhem worden real-time weergegeven op http://www.ArnhemBitcoinstad.nl/#stats - dat betekent dat elke BitKassa transactie in Arnhem vlak erna ook in de grafiek te zien is.
Cijfers van "Arnhem Bitcoinmetropool" staan ook op diezelfde site.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Arnhem grootste Bitcoin stad van Europa"; een leuk interview van +RTV Arnhem met Patrick van +BitKassa over de grote hoeveelheid ondernemers in de binnenstad van Arhem die nu  #bitcoins  accepteren. Zie ook http://www.ArnhemBitcoinstad.nl
Add a comment...

Post has attachment
Mooi artikel door +CoinTelegraph in het kader de aansluiting van onze 30e ondernemer in #Arnhem #Bitcoinstad. CoinTelegraph is een veel gelezen nieuwssite, bekend in 'de bitcoin community'. Ze hebben al eerder iets over Arnhem Bitcoinstad geschreven maar dit artikel is erg uitgebreid met foto's, infographic en tekst en uitleg. We zijn hier blij mee! 
Add a comment...

Post has attachment
Twee van de ondernemers die bij BitKassa aangesloten zijn hebben ook een Bitcoin ATM in de zaak hangen waar je met briefgeld #bitcoins kunt kopen. Het apparaat kan de QR code van je wallet scannen als je je smartphone voor het scherm houdt en zo worden de bitcoins bijgeschreven. Afgelopen week is de ATM bij Rose's Lounge in Arnhem geïnstalleerd door onze vrienden van +Mr Bitcoin - en natuurlijk kan je naderhand bij Rose's ook afrekenen met bitcoins.
Photo
Photo
Gelderland
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Weer een mooi interview met Rogier in de Arnhemse Koerier van deze week. Rogier vertelt daarin ook hoe #bitcoin werkt en ze zitten lekker in het zonnetje op het terras in Arnhem Bitcoinstad, dit keer bij +Café Stout
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Omroep Gelderland interviewt Patrick en hier is te zien hoe een betaling met #bitcoins  in de praktijk gaat. De ober opent een webpagina van +BitKassa op zijn tablet en typt het bedrag in euro's in. Patrick scant de code met zijn mobiele telefoon en stuurt het bedrag in bitcoins over.
BitKassa werkt op iedere tablet, smartphone of computer waarmee u op internet kunt zonder dat u er iets voor hoeft te installeren.
Add a comment...

Post has attachment
28 mei vond  #Arnhem #Bitcoinstad plaats; 15 horecagelegenheden accepteren bitcoins via +BitKassa en dit werd die avond gevierd door een grote groep enthousiaste bitcoin gebruikers - zie ook http://www.ArnhemBitcoinstad.nl - voor een plattegrond en de foto's
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded