Profile cover photo
Profile photo
Biowise
4 followers -
BioWise naturmidler
BioWise naturmidler

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Velvære går gennem en sund mave.

Den mad, vi indtager i dag, er langt mere bearbejdet end før i tiden. Grove grøntsager og fuldkorn er i høj grad skiftet ud med lyst brød og andre forfinede fødevarer. Vores kost er altså mindre fiberrig, og det går imod det gode kostråd om at spise mere fiberrigt. Som resultat er der flere og flere, som døjer med ubalance i maven som giver sig udslag i tynd mav.

Loppefrøskaller har et meget højt indhold af kostfibre, der stimulerer mave og tarm til at fungere normalt. Fibrene suger væske til sig, hvilket gør afføringen mere blød, så den passerer hurtigere. I modsætning til de mere forarbejdede fødevarer fylder fibrene meget, og de hjælper derfor til at skubbe ophobet materiale ud af tarmen. Som et ekstra plus binder loppefrøskallerne også kolesterolet til afføringen, og derved nedbringer kolesterol tallet. 

God fordøjelse!
Add a comment...

Post has attachment
Gode kostråd for at nedbringe dit kolesterol!

Gode spise- og motionsvaner har en vigtig betydning for nedbringelse af kolesteroltallet. Følgende kostråd er alment accepteret for at nedbringe kolesteroltallet:   

- Spis grøntsager, magert kød og fisk.
- Indtag sunde fedtsyrer som olivenolie, hørfrøolie og fiskeolie. Det øger HDL-kolesterolet.
- Undgå mættet fedt og transfedtsyrer. Mættet fedt kommer især fra mælkefedt og dyrefedt. Transfedtsyrer opstår, når olier og margariner opvarmes til stegetemperatur.
- Spis fiberrigt. Kostfibrene binder kolesterol i maden, så den ikke går ind i kroppen, men kommer ud med afføringen.
- Nogle fødevarer ser ud til at have en særlig positiv effekt på forholdet mellem LDL- og HDL-kolesterol. Aubergine, æbler, hvidløg , yoghurt, bønner som fx kidneybønner, og sojaprotein i form af tofu, sojabønner og sojamælk.
- Moderat indtag af rødvin nedsætter LDL-kolesterolets skadelige virkning og øger HDL-kolesterolet.
- Undgå overvægt. Især fedtet på maven.
- Undgå at ryge. Ikke-rygere har et højere indhold af det gode HDL-kolesterol i blodet.
Add a comment...

Post has attachment
 
Bliv vinterklar med vitaminer!
Den kolde tid står for døren, og det er tid til at opbygge dit immunforsvar med vitaminer. Det tager som regel 1-2 måneder før vitaminpiller giver den maksimale tilskud til kroppen, og derfor er det nu kroppen skal opbygges til den kolde tid. VitaMax indeholder de nødvendige vitaminer og mineraler til kroppen + 6 forskellige energigivende urter - deriblandt Ginseng, Chlorella og Aloe Vera. Kan købes on-line hos www.biowise.dk.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded