Profile cover photo
Profile photo
POLIKLINIKA BILIĆ VISION
15 followers
15 followers
About
POLIKLINIKA BILIĆ VISION's posts

Post is pinned.Post has attachment
Saznajte sve o novoj metodi liječenja glaukoma u Poliklinici Bilić Vision :)

Post has attachment
Pitaj doktora

Da bismo svim našim pacijentima omogućili potpunu informiranost o svemu što ih zanima vezano uz oftalmološke zahvate i preglede u Poliklinici Bilić Vision, na velik broj mogućih pitanja odgovorila je dr. sc. Nadežda Bilić, oftalmologinja.

Pročitajte više na linku: http://goo.gl/22ZRkb
Photo

Post has attachment
Dr.sc.Nadežda Bilić iz Poliklinike Bilic Vision je za vas pripremila kratku edukaciju u kojoj objašnjava koja metoda LASIK ili PRK je prikladna za uklanjanje dioptrije i u kojim uvjetima (obzirom na kratkovidnost/dalekovidnost/astigmatizam­):

Post has attachment
Često nosioci naočala žele imati mogućnost korigirati svoju kratkovidnost ili dalekovidnost na još neki način osim naočalama. Ako nosioc naočala ne želi dioptriju ukloniti metodom laserskog skidanja dioptrije, kontaktne leće su idealno rješenje.

Sve o pregledu za kontaktne leće pročitajte na ovom linku http://goo.gl/IJePRM
Photo

Post has attachment
Naučite što je to ablacija mrežnice i kako je liječiti. Ablacija ili odignuće mrežnice je stanje u kojemu se mrežnica odljepljuje od normalnog položaja i uzrokuje pad vida. Ukoliko stanje ablacije potraje dulje, dolazi do postupnog propadanja mrežnice, što otežava oporavak nakon operacije. Zbog toga je vrlo važna rana dijagnostika.

Post has attachment
Degeneracija žute pjege (makularna degeneracija) vezana za dob jedan je od vodećih uzroka gubitka centralne vidne oštrine kod pacijenta starije životne dobi. Pacijenti koji imaju makularnu degeneraciju često navode da ne mogu vidjeti “centar” slike, koji je zamagljen, zatamnjen ili potpuno nedostaje.
Više o simptomima, stadijima i liječenju makularne degeneracije pročitajte na linku http://goo.gl/8epidi

Post has attachment
Što je dijabetička retinopatija i kako dolazi do nje?
Dijabetička retinopatija je bolest mrežnice oka koja nastaje kao posljedica djelovanja povećane razine šećera u krvi na krvne žile oka te predstavlja oštećenje malih krvnih žila mrežnice koje pucaju, krvare i začepljuju se, što dovodi do gubitka protoka krvi u dijelovima mrežnice.
Više o simptomima, stadijima i liječenju dijabetičke retinopatije pročitajte na linku http://goo.gl/2citwN

Post has attachment
Popunjavanje bora kožnim filerima u Poliklinici Bilić Vision

Pacijent može doći na besplatne konzultacije bez obveze da navedeni tretman i napravi. Ako se pacijent odluči na tretman aplikacije dermalnog filera, to može napraviti na licu mjesta odmah nakon konzultacija ili se pak predbilježiti za neki drugi termin.
Više o kandidatima, pripremi i opisu tretmana pročitajte na linku http://goo.gl/090S38
Photo

Post has attachment
Tretman glaukoma SLT laserom je ambulantan, traje 10-15 minuta po oku, nije bolan i nije potrebna nikakva priprema. Pacijent nakon zahvata ide kući, preko očiju se ne stavlja nikakav povez, a na kontrolu dolazi nakon 2 tjedna.
Više pročitajte na linku http://goo.gl/fnW2hk

Post has attachment
Pročitajte savjete stručnjaka oftalmologa iz naše Poliklinike o tome kako se pravilno brinuti o svome vidu i što učiniti da bi on ostao izvrstan čak i u starijoj životnoj dobi.
Wait while more posts are being loaded