Profile cover photo
Profile photo
Bijkerk Gastronomie
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Uw gasten vragen steeds vaker om méér show, méér fun en vooral méér beleving, maar dan zónder hinderlijke kookluchten of vetdampen. Wij kunnen u hierbij helpen.
Kijk op onze website voor meer informatie: www.showcooking.nl
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Bent u ambitieuzer dan uw bank kan financieren? Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van lease. Met Bijkerk Gastronomie kunt u op een gezonde en verantwoorde manier investeren, omdat er feitelijk sprake is van een huurovereenkomst. Hierbij is het economisch gebruik van uw professionele apparatuur van belang en niet het eigendom, want het apparaat is en blijft eigendom van de leasemaatschappij. U bent dus de gebruiker van de apparatuur.
De investering hoeft niet op de balans geactiveerd te worden. Dit laat uw financiële positie en solvabiliteit van uw onderneming ongemoeid.
Bent u ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem, geheel vrijblijvend, contact op met een van onze adviseurs op (053) 57 268 00 of via info@bijkerkgastronomie.nl
www.bijkerk.nl
Add a comment...

Post has attachment
Recent hebben wij bij Nationaal Fruitpark Ochten te Ochten een nieuwe Winterhalter PT-M doorschuifvaatwasmachine mogen plaatsen.
Midden in de Betuwe bevindt zich Nationaal Fruitpark Ochten. Een enorm park van wel 4,5 hectare groot, vol met de mooiste bomen, struiken en hagen. Een unieke locatie van particulieren, bedrijven en scholen voor vergaderen, midgetgolfen en diverse rondleidingen.
www.bijkerk.nl
Photo
Photo
2016-05-30
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Gisteren hebben wij bij Mondial Pack te Enschede een pannen- en gereedschapwasmachine mogen plaatsen.
Mondial Pack B.V. is een Nederlands bedrijf met een enthousiast team medewerkers, dat in 1999 opgericht is. Mondial Pack is contract manufacturer en packager van voedingssupplementen. Mondial Pack kan het hele proces verzorgen: van het inkopen en mengen van grondstoffen tot en met het tabletteren, capsuleren, coaten, afvullen en verpakken. Mondial Pack biedt producenten en handelsorganisaties full service partnership, oplossingen op maat en korte levertijden.
www.bijkerk.nl
Photo
Photo
2016-05-30
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Uw apparatuur – onze zorg
Plaatsing en installatie:
Gespecialiseerde en getrainde monteurs zorgen voor vakkundige plaatsing, installatie en gebruiksklare oplevering van de apparatuur. Zij regelen eveneens de afvoer van het afval en een bezemschone oplevering van de ruimte en maken in overleg met u een opleveringsrapport. Door jarenlange ervaring en regelmatige fabriekstrainingen garanderen wij een perfect eindresultaat!
Service/storing en onderhoud:
Onze eigen service en storingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Om de levensduur en kwaliteit van uw apparatuur ook in de toekomst zo optimaal mogelijk te houden bieden wij
onderhouds- en serviceabonnementen aan. Hierin maken we samen met u afspraken over periodiek onderhoud. Dit geldt voor alle merken en ook eventueel reeds bestaande apparatuur kunnen wij hierin voor u meenemen. Deze abonnementen bieden u de zekerheid van tijdig en preventief onderhoud. Bij eventuele calamiteiten vraagt uw verzekeraar naar het gepleegde onderhoud!
www.bijkerk.nl/service/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een fantastisch maatwerk meubel voor Il Cuoco gemaakt door Kats van Hout te Enschede, met de door onze geleverde koude- en warmtetechniek! Afgelopen week zijn wij gestart met het plaatsen van diverse afzuigkappen en de koel-en vriescel combinatie bij Il Cuoco. Volgende week starten wij met het plaatsen van de overige inrichting met o.a. een mooi maatwerk fornuis.

www.bijkerk.nl
PhotoPhotoPhoto
2016-05-30
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded