Profile

Cover photo
Nabila Naat
118,108 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Random Chats (GPA)
While drinking my hot green tea around this hour, I decided to publish something here. Remember on my previous post I said that I want to share my first year first semester's result? Oh welllllllll, how and where do I begin ey? take a deep breath Alhamdul...
While drinking my hot green tea around this hour, I decided to publish something here. Remember on my previous post I said that I want to share my first year first semester's result? Oh welllllllll, how and where do I begin...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Cake Jalan Tiung
Do you love cakes? Me? Of course, I have a penchant for cakes ok! Throwback sikit ok. On November 2015, Kevin (my boyfriend's coach), Akmal (my boyfriend) and I went to this little cozy cafe that sells a variety of cakes in Shah Alam, quite a bit far from o...
Do you love cakes? Me? Of course, I have a penchant for cakes ok! Throwback sikit ok. On November 2015, Kevin (my boyfriend's coach), Akmal (my boyfriend) and I went to this little cozy cafe that sells a variety of cakes...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Cerita Belajar Saya - Part 1
Korang percaya tak kalau aku cakap yang jari aku menari-nari dulu atas keyboard sebelum type sebab tak tahu nak type apa?! Kalau tak percaya, sila percaya sekarang. Sebab aku totally blank macam mana nak start blogging hehehe. Okay lah, straightforward je l...
 ·  Translate
Korang percaya tak kalau aku cakap yang jari aku menari-nari dulu atas keyboard sebelum type sebab tak tahu nak type apa?! Kalau tak percaya, sila percaya sekarang. Sebab aku totally blank macam mana nak start blogging hehehe...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Sindiket Penipuan Melalui E-mel
Korang semua mesti pernah baca dekat suratkhabar pasal sindiket penipuan kan? Tak kisah lah dekat mana-mana pun, mesti pernah. Terutamanya yang melibatkan wang. Yang selalu jadi mangsa mesti wanita. Tak kira pangkat umur, makcik-makcik yang dah terlebih mak...
 ·  Translate
Korang semua mesti pernah baca dekat suratkhabar pasal sindiket penipuan kan? Tak kisah lah dekat mana-mana pun, mesti pernah. Terutamanya yang melibatkan wang. Yang selalu jadi mangsa mesti wanita. Tak kira pangkat umur, mak...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Giveaway April by Syira Lokman
Assalamualaikum. Bismillahirrohmanirrohim... Tak pernah seumur hidup berblogging, ni baru pertama kali join Giveaway. Kalau menang salah satu hadiah, alhamdulillah lah. Kalau tak, kita cuba lain kali. Giveaway ni hanya untuk seminggu tau!  Kalau nak join, c...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Bismillahirrohmanirrohim... Tak pernah seumur hidup berblogging, ni baru pertama kali join Giveaway. Kalau menang salah satu hadiah, alhamdulillah lah. Kalau tak, kita cuba lain kali. Giveaway ni han...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
cakes!
Do you love cakes? Me? Of course, I have a penchant for cakes! Throwback sikit ok. On November 2015, Kevin (my boyfriend's coach), Akmal (my boyfriend) and I went to this little cozy cafe that sells a variety of cakes in...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Cerita Kampus Saya - Part 2
Fortnight before 24 May 2014. Minggu yang sangat terpaling penat sebab kena buat preparations before masuk study. Beli itu beli ini, kemas baju, cari bag dan bermacam macam lagi. Yang dah pernah experienced situasi macam ni sebelum ni, memang akan tahu baga...
 ·  Translate
Fortnight before 24 May 2014. Minggu yang sangat terpaling penat sebab kena buat preparations before masuk study. Beli itu beli ini, kemas baju, cari bag dan bermacam macam lagi. Yang dah pernah experienced situasi macam ni s...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Menang Giveaway dari Syira Lokman
Assalamualaikum, hai semua. Hehehe excited sebenarnya nak publish entry kali ni sebab SAYA MENANG APRIL GIVEAWAY SYIRA LOKMAN !!! Tapi takde rezeki sebab tarikh tuntut hadiah dah tamat lama, tapi malam ni, baru perasan. Itu pun tergerak hati nak check khaba...
 ·  Translate
Assalamualaikum, hai semua. Hehehe excited sebenarnya nak publish entry kali ni sebab SAYA MENANG APRIL GIVEAWAY SYIRA LOKMAN!!! Tapi takde rezeki sebab tarikh tuntut hadiah dah tamat lama, tapi malam ni, baru perasan. Itu pu...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
"Desakan bakal mak mertua nak hantaran rm10ribu" . Haaa, nak tahu apa? Silalah. 
 ·  Translate
Korang semua mesti pernah baca dekat suratkhabar pasal sindiket penipuan kan? Tak kisah lah dekat mana-mana pun, mesti pernah. Terutamanya yang melibatkan wang. Yang selalu jadi mangsa mesti wanita. Tak kira pangkat umur, mak...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Jom join sama sama!
Assalamualaikum. Bismillahirrohmanirrohim... Tak pernah seumur hidup berblogging join mana-mana Giveaway, ni baru pertama kali join. Kalau menang salah satu hadiah, alhamdulillah lah. Kalau tak, kita cuba lain kali. ...
1
Add a comment...

Nabila Naat

Shared publicly  - 
 
Jemput.
Assalamualaikum. Pada saat kalian memulakan langkah membaca entri ini, aku baru sahaja selesai membaca novel motivasi bertajuk Ulu Yam di Liverpool nukilan hebat seorang Pensyarah Kanan John Moores University-- Nazali Noor...
3
Add a comment...
Story
Introduction
A petite girl in a big world.
Links
Other profiles
Contributor to