Profile cover photo
Profile photo
Biblioteca Municipal Lloret de Mar
115 followers -
@bibliolloret
@bibliolloret

115 followers
About
Posts

Post has attachment
☀️#estiubibliolloret☀️

Demà dimecres 18 a les 18:30🥁🥁🥁

Produccions musicals per a la mainada…i més grandets! A càrrec de Jaume Barri
#estiubibliolloret #quèfemalesbiblios #mylloret

Un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.
Add a comment...

Post has attachment
Josep Pla. Terra, vila i mar
☀️#estiubibliolloret☀️
Dijous 19 a les 20:30

Un deliciós recorregut per la Terra, la Vila i el Mar de “L’Empordà petit”, tant estimat per l’escriptor palafrugellenc, a partir d’una selecció de textos de El pagès i el seu món, El carrer estret i Aigua de Mar./
Add a comment...

Post has attachment
19 de juliol, a les 20:30. Josep Pla. Terra, vila i mar.

RECITAL MÚSICO-LITERARI

..en el fons del fons, jo no sóc més que un pur i simple pagès— un rústic sofisticat per la cultura dels nostres dies -…- Es pot afirmar, per la meva desgràcia, que jo sóc un trànsfuga de l'arada, de l'aixada i del rampí. No sóc pas, però, un trànsfuga desnaturalitzat, sinó més aviat melangiós i enyoradís.
Josep Pla

Amb aquest mateix esperit que Josep Pla expressa en un dels seus pròlegs, s'endinsen Toti Soler i Joan Massotkleiner dos empordanets contemporanis de Palau-Sator iTorroella de Montgrí respectivament en l'univers literari planià, tan ple d'intel•ligència poètica i modernitat literària. Un deliciós recorregut per la Terra, la Vila i el Mar de “L'Empordà petit”, tant estimat per l'escriptor palafrugellenc, a partir d'una selecció de textos de El pagès i el seu món, El carrer estret i Aigua de Mar.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
18 de juliol a les 18:30, Produccions musicals per a la mainada...i més grandets!

Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Del 9 de juliol al 3 d'agost, Exposició col·lectiva "Pintors de Lloret"
Photo
Add a comment...

Post has attachment
6 de juliol a les 18:00, Club de Lectura, comentari de "Caín".

Club de Lectura, comentari de "Caín", José Saramago

Si en El evangelio según Jesucristo José Saramago nos dio su visión del Nuevo Testamento, en Caín regresa a los primeros libros de la Biblia.

En un itinerario heterodoxo, recorre ciudades decadentes y establos, palacios de tiranos y campos de batalla de la mano de los principales protagonistas del Antiguo Testamento, imprimiéndole la música y el humor refinado que caracterizan su obra.

Caín pone de manifiesto lo que hay de moderno y sorprendente en la prosa de Saramago: la capacidad de hacer nueva una historia que se conoce de principio a fin. Un irónico y mordaz recorrido en el que el lector asiste a una guerra secular, y en cierto modo, involuntaria, entre el creador y su criatura.

La crítica ha dicho…

«Saramago elabora en Caín no la tan cacareada crónica de un desencuentro personal con la religión, sino una parábola de comprensión humana.»

Francisco Martínez Hidalgo

«A pesar de su edad, Saramago nos demuestra con Caín que es capaz de seguir ofreciendo a sus lectores obras atractivas, que buscan llegar a la médula de nuestros conflictos más acuciantes.»

Javier Munguía

(Text extret de: https://www.megustaleer.com.ar/libros/can/MES-063919)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
4 de juliol, a les 19:00. Gran reserva de l’òpera, xerrada-audició-tast

Una xerrada-audició-tast sobre l’òpera i el vi o, més aviat, sobre el vi a l’òpera. Amb els brindis més festius —el de La traviata de Verdi, el de Marina d’Arrieta— i les àries més vinícoles del repertori: “Viva il buon vino” de Don Giovanni o “Beva con me” d’Otello.

A càrrec de David Puertas, músic i periodista, conferenciant empedreït i autor d’una dotzena de llibres sobre música, l’últim dels quals —100 coses que has de saber sobre l’òpera, escrit juntament amb Jaume Radigales (director del programa "Una nit a l’òpera" de Catalunya Música)— ha tingut una gran acollida entre el públic entès i aficionat, però també entre aquells que mai no han anat a l’òpera!

La conferència s’il•lustra amb diferents fragments de vídeo i amb el tast del protagonista indispensable dels fragments seleccionats: el vi.
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
🎼Dissabte 16 a les 22, torna el +Gran Teatre del Liceu #alafresca 🎼
Aquesta temporada podrem gaudir de “Manon Lescaut” a través de la pantalla a l’aire lliure que instal·larem a la Plaça Pere Torrent, davant de la #bibliolloret
Accés lliure!
Liceu a la Fresca. “Manon Lescaut”
Liceu a la Fresca. “Manon Lescaut”
bibliotecalloret.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
📌Sales d'estudi Nocturnes: del 28 de maig al 15 de juny
#quèfemalesbiblios
#lloret
#MyLloret
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded