Profile cover photo
Profile photo
ITSeminar
28 followers -
Консултации за SEO оптимизация
Консултации за SEO оптимизация

28 followers
About
Posts

Post has attachment
Happy halloween!
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Полезни съвети за оптимизиране на текст и видео в уеб сайт.
Add a comment...

Post has attachment
Google AdSense е програма за издатели, които разполагат с уеб сайтове. Програмата  е подходяща за монетизация на сайтове, с голям трафик (уникални посетители и импресии) на дневна или месечна база. В сравнение с другите програми, предлагани от различни компании, цената за клик в Google AdSense е доста по-висока. Повече информация за програмата и начините, по които можете да интегрирате Google AdSense код във Вашия сайт, можете да научите в BG Optimisation.
Add a comment...

Post has attachment
BG Optimisation предлага комплексни IT услуги. Екипът ни е специализиран най-вече в Уеб сайт и дизайн изработка  и SEO Оптимизация. При нас можете да се възползвате от еднократна SEO Консултация за Вашия Уеб сайт, която ще бъде извършена от наш SEO експерт. Освен на български език, можете да поръчате Оптимизация за търсачки при нас, ако Вашия сайт е на гръцки или арабски език. SEO услугите за чуждоезикови сайтове са достъпни от България!
Add a comment...

Post has attachment
Ако понятието “SEO” е непознато за Вас, то една SEO Консултация ще е полезна и може би задължителна, за да прецените състоянието на Вашия Уеб сайт. Всъщност, SEO Оптимизация се отнася до промените в Google SERP позиционирането на Вашия Фирмен Уеб сайт в търсачки като Google. Чрез SEO Консултация ще получите информация, какво е позиционирането до момента на Вашия сайт, както и дали е необходимо цялостно SEO или други SEO услуги. Чрез BG Optimisation, можете да получите SEO Консултация и то безплатно.
Add a comment...

Post has attachment
Всеки притежател на бизнес рано или късно опира до нуждата от платена реклама. Уменията да създавате качествени рекламни кампании са важни, защото само техния успех ще гарантира възвръщаемост на вложените средства. Програмата Google AdWords е предназначена за рекламодатели, която е лесна и удобна за ползване. Чрез помощната информация, създаването и  осъществяването на рекламна кампания е лесно. Платформата за работа с програмата е гъвкава и лесна за употреба. Google AdWords е една от най-предпочитаните рекламни мрежи, която освен гъвкавост и удобство, предлага и осъществяване на рекламни кампании на достъпни за рекламодателите цени. Повече информация за Google AdWords, можете да прочетете в BG Optimisation.
Add a comment...

Post has attachment
Google ъпдейти – може да се каже, че те са кошмар за SEO Оптимизаторите. Причината е, че в резултат от тях, даден сайт може да бъде наказан. От една страна са от полза, защото целта им е да се борят с black-hat методите за SEO, но от друга страна, могат да сгрешат и да навредят безпричинно на някой сайт, който не използва такива методи. Двата ъпдейта, които „тормозят“ напоследък собствениците на сайтове, както и SEO Оптимизаторите са Google Penguin и Google Panda, за които можете да научите повече подробности в BG Optimisation.
Add a comment...

SEO Оптимизацията се разделя на вътрешна (OnPage SEO) и външна (OffPage SEO). Между OnPage и OffPage Оптимизацията има разлика. При първата, всичко, което се извършва в сайта (редакция на мета тагове, ключови думи, описание, както и редакцията на кода на сайта) с цел подобряване класирането на сайт се включва към OnPage Оптимизацията за търсачки. За OffPage SEO се считат всички действия, извършващи се извън определен сайт, с цел неговото оптимизиране за търсачки като Google.
Add a comment...

Post has attachment
Ако целта на Вашия фирмен Уеб сайт е да се сдобиете с нови клиенти, наличието само на сайт не е достатъчно. Има различни фактори, оказващи влияние при намирането на клиенти. Онлайн и чрез сайта Ви, това е възможно чрез т.н. SEO - > Search-Engine Optimisation или в превод на български, “Оптимизация за Търсачки“. SEO Оптимизацията е важна, тъй като благодарение на нея, Вашия сайт ще се появява сред резултатите при търсене в търсачките. При липса на SEO, потенциалните клиенти няма да могат да открият Вашия сайт и чрез него да стигнат до Вас, за да разберат за продукта, който предлагате и да го поръчат.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded