Profile cover photo
Profile photo
Betina Carlsson
445 followers -
Editor, Karnov Group, Cph.
Editor, Karnov Group, Cph.

445 followers
About
Betina's posts

Post has attachment
Det er da en del. Har været veganer i mindst 5 år nu (satte ikke kryds i kalenderen), i den tid har jeg undgået at være årsag til 1800 dyrs død og har sparet 7,6 mio l vand bla. Til gengæld har jeg mindst spist 20 l tofuis 😆😋

Post has attachment
Min ellers afdøde - i hvert fald meget hengemte - HP Laptop, der kørte Vista og var noget så sløv, har fået nyt liv og jeg er helt begejstret :-)
Jeg tog mod til mig og installerede CloudReady OS fra Neverware. Jeg var lidt tilbageholden over at installere det, da dvd-drevet nu ikke kan bruges til at afspille de børnefilm, det ellers var tiltænkt. Men hvad, datteren (på 2½) er jo allerede selvkørende på iPad'en og vælger selv imellem Netflix, ViaPlay og CMore.
Der er vildt mange apps at vælge imellem nu - dem har jeg ikke rigtig benyttet før nu, selv om jeg mest kører Chrome browseren.
Det er alletiders at man kan koble DropBox og OneDrive på som sine eksterne drev også.
Et fremragende program til den skrivelystne er Writer - med en god sjat nostalgi. Ingen støj med mindre man selv ønsker det, så kan man ligefrem vælge skrivemaskinetastelyde.
http://writer.bighugelabs.com/ Hvis man ikke ønsker hidsiggrøn skrift, kan det indstilles ligesom man ønsker.

Jeg er pt lykkelig over at have fået en laptop tilbage i lynhurtig stand uden støjende blæserlyde.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Idé til indramning af børnenes kreationer eller fotos af dem

Post has attachment

Post has attachment
Jeg er flittig bruger af Windows programmet "Snipping tool", men tester denne her på arbejdet, hvor man kan gøre lidt mere med udklippet.

Post has attachment
Der er åbent hus i weekenden hos netbutikken Selja.dk, hvor man også kan møde de dygtige islandske kvinder, der strikker trøjerne. Rigtig lækker kvalitet.
Wait while more posts are being loaded