Profile cover photo
Profile photo
Besim Xhelili
21 followers -
Shkrimtar - Schriftsteller - Writer
Shkrimtar - Schriftsteller - Writer

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Video nga përurimi i romanit tim "1803" më 7 dhjetor 2018 në Vjenë 📖

Video von der Präsentation meines Romans "1803", am 7. Dezember 2018 in Wien 📖
Add a comment...

Post has attachment
Tani gjithandej në rrjet dhe në librarinë tuaj më të afërt romani im "1803" në gjermanisht. Shpërndaje më tutje!
Mein Roman "1803" jetzt überall online und bei Ihrer Buchhandlung in Ihre Nähe. Teilen!
Thalia.de
Thalia.de
thalia.de
Add a comment...

Post has attachment
Tani gjithandej në rrjet dhe në librarinë tuaj më të afërt romani im "1803" në gjermanisht. Shpërndaje më tutje!
Mein Roman "1803" jetzt überall online und bei Ihrer Buchhandlung in Ihre Nähe. Teilen!
Add a comment...

Post has attachment
Tani gjithandej në rrjet dhe në librarinë tuaj më të afërt romani im "1803" në suedisht. Shpërndaje më tutje!

Min roman "1803" på svenska är nu online överallt och på din lokala bokhandel. Dela det!

Mein Roman "1803" in Schwedisch jetzt überall online und bei Ihrer Buchhandlung in Ihre Nähe. Teilen!

My novel "1803" in swedish is now online everywhere and at your local bookstore. Share it!
Add a comment...

Post has attachment
Tani gjithandej në rrjet dhe në librarinë tuaj më të afërt romani im "1803" në suedisht. Shpërndaje më tutje!

Min roman "1803" på svenska är nu online överallt och på din lokala bokhandel. Dela det!

Mein Roman "1803" in Schwedisch jetzt überall online und bei Ihrer Buchhandlung in Ihre Nähe. Teilen!

My novel "1803" in swedish is now online everywhere and at your local bookstore. Share it!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Mali Robit, Shqipëri (Albanien/Albania), 06.08.2017
Add a comment...

Post has attachment
Intervista 2017 / Interviews 2017

Art Channel Tetovë - Radio Kosova - Radio Tirana - TVM 2
PhotoPhotoPhotoPhoto
20.08.17
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded