Shared publicly  - 
1
Joost Geraets's profile photoBert Beentjes's profile photoDavid de Beer's profile photoKobus van der Slossen (Gert-Jan Peeters)'s profile photo
17 comments
 
Als muziekliefhebber hoef ik hier niet over na te denken. Maar ik laat de eer aan anderen.

Translate
Translate
 
Voor de volledigheid: +Erik Oomen meldde bij mijn eerste versie van deze post 'de dodenmars'. Dit is niet de goede oplossing.
Translate
 
+Peter C.M. Klein , dat dacht ik in eerste instantie ook (dat gold voor beide zinnen). Maar bij nader inzien bleek ie toch iets lastiger, ik kreeg mijn initiële reactie maar niet passend.
Translate
Translate
 
Wow, zat in een volstrekt andere richting. Of eigenlijk in twee.
Keurig snel opgelost +Erik Oomen
Translate
 
+Erik Oomen en, al bezig met de nieuwe opgave? ;) Ik ben het met +David de Beer eens: moeilijkheidsgraad inschatten is lastig. Ik had verwacht dat deze iets langer zou duren, maar vind het wel goed dat Erik hem zonder verdere hulp heeft opgelost.
Translate
 
Ben ook erg benieuwd naar de oplossing van +Peter C.M. Klein
Voor mij het tweesporenbeleid: Enerzijds de Radetzkymars, past bij de gewonnen veldslagen in Italië, heeft een soort blokstructuur, en was eigenlijk het tegenovergestelde van duurbetaald; een bedankje dat Strauss' zoon niet geëxecuteerd was. Maar, al is ie over voordat je het weet, hij is wel af..
Tweede spoor was de pyrrhus-overwinning. Twee opera's erover. Gétry drie delen, en Rossini deed het in twee. Beetje onáf dus in vergelijking. Maar die blokken....
Translate
 
Danku, ga nu nadenken over een nieuwe opgave. Wellicht eentje met ietwat minder 'historische' waarde maar dat mag heb ik begrepen. Een ogenblik geduld aub.
Translate
 
Als ik de vraag terug lees +Bert Beentjes , moet ik niet alleen +Erik Oomen feliciteren met zijn (vlotte) oplossing, maar ook jou. Mooi geformuleerde pluzzle
Translate
Translate
Translate
Add a comment...