Profile

Cover photo
Bert Beentjes
Works at Kadaster
Lives in Nijkerk
990 followers|2,669,849 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube+1's

Stream

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Overzicht van AI technologie die momenteel ontwikkeld wordt. Ik ben benieuwd hoe de interactie tussen mensen en machines verandert met behulp van deze technologie, er zit veel technologie tussen die met spraak, conversatie en begrip van situaties te maken heeft.

En als we die technologie hebben, hoe verandert dat dan de communicatie tussen mensen en organisaties?

 ·  Translate
Based on Forrester’s analysis in its latest TechRadar report, here’s my list of the 10 hottest AI technologies.
1
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Nederland staat hoog in de lijst van inclusieve economieën, ofwel we zijn goed in staat om de welvaart te verdelen over de hele samenleving. Het kan natuurlijk nog beter, dat lijkt me een opgave voor de komende jaren.

 ·  Translate
How can we create more inclusive societies, with higher living standards for all?
1
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Interessante ontwikkeling en met voldoende nuance beschreven. Het deel over het vastleggen van documenten met behulp van een hash is herkenbaar en werkt inmiddels op meerdere plaatsen op de wereld. Het probleem van identificatie is lastiger.

De huidige generatie blockchains werkt vaak met sleutels. Heel simpel gezegd is eigendom van een sleutel gelijk aan eigendom van een transactie. Dat werkt alleen als eigendom in lijn met het belang van de persoon ligt. Bij contracten is dat niet altijd zo, er zijn momenten dat je van een contract af wilt. Het zou te makkelijk zijn als dat kan door je sleutel weg te gooien.

Bij contracten is een andere vraag hoe je kunt weten of een persoon het contract rechtsgeldig kan ondertekenen, voor zichzelf of bijvoorbeeld voor zijn bedrijf.

Een sleutel hebben is dan niet genoeg, je hebt de identiteit van de persoon nodig om dat te bepalen. Daarvoor is bijvoorbeeld het gebruik van (de opvolgers van) DigiD of e-Herkenning een mogelijkheid. Dat zijn identificatiemiddelen om de identiteit van een persoon vast te stellen.
Als die identiteit vastgesteld is, moet je nog kijken of de persoon dit contract aan mag gaan. Soms zijn er meerdere handtekeningen nodig voor een bepaald contract, soms is een persoon tot een bepaald bedrag gemachtigd. Ook dat moet gecontroleerd worden. Om dat te automatiseren is nog veel werk nodig, zowel in de contracten als in het toegankelijk registreren van wie wat mag.

En natuurlijk wil je zeker zijn dat iemand achteraf niet kan ontkennen dat hij ondertekend heeft, bijvoorbeeld door identiteitsfraude te claimen.

Ik zie mogelijkheden, maar ook nog een paar stevige stappen om te zetten. Bij de overheid wordt nu in ieder al onderzoek gedaan naar het identiteitsvraagstuk in relatie tot de blockchain.
 ·  Translate
32
Giovanni De Vos's profile photoianen Bulck Van d's profile photoJaap Bosma's profile photoKamil Wnuk's profile photo
11 comments
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Google+ verbergt nu standaard comments met 'lage kwaliteit'. Brengt voor mij een interessant dilemma met zich mee: ben ik hier blij mee of niet? Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd minder ben gaan posten omdat ik op mijn posts te vaak comments kreeg als 'Ik ben Maria' en 'Waarom krijg ik dit?'. Dus als die comments verborgen worden, dan vind ik dat niet zo erg.

De andere kant is dat een algoritme gaat beslissen over wat ik wel of niet zie. Dat klinkt niet zo goed, zeker niet als ik niet weet hoe dat algoritme werkt en er geen invloed op uit kan oefenen. Misschien dat een toevoeging onderaan de lijst met '# comments hidden' of zo me zou helpen om in ieder geval bewust te blijven van wat ik mis.

 ·  Translate
Hiding Low-Quality Comments Today we announced a new feature for Google+ Android, iOS, and Web: hiding low-quality comments on posts so its easier to have… - Luke Wroblewski - Google+
6
Bert Beentjes's profile photom fierst's profile photoErik Jonker's profile photo
4 comments
 
Ik ben benieuwd hoe het gaat werken, nog geen ervaring mee, iets dergelijks is wel nodig/nuttig als je grote aantallen meelezers hebt, zoals bij mijn collectie artificial intelligence & machine learning , heel veel zinloze commentaren en continu alles schonen is teveel werk.
 ·  Translate
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
De volgende versie van AlphaGo komt eraan. 
 ·  Translate
Yesterday I reported on how a mystery account called "Master" had been tearing up the world of online Go, and nobody knew who it was. But in an update...
1
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Over hoe zoekmachines ons internet vormgeven.
 ·  Translate
 
Google, Facebook, Search and AI
If you extrapolate this article it's about AI and who will control it, we or some companies. 
10 comments on original post
6
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Goed overzicht van allerlei vragen rond Artificial Intelligence.
 ·  Translate
 
Q&A on artificial intelligence
There are many Q&A's and FAQ's on AI but i really liked this one. Kindly shared by +Michael Nielsen on Twitter.

Q & A: The future of artificial intelligence. What is artificial intelligence? It's the study of methods for making computers behave intelligently. Roughly speaking, a computer is intelligent to the extent that it does the right thing rather than the wrong thing. The right thing is whatever ...
2 comments on original post
1
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
De Withings Steel HR met leren bandje is binnen. Ziet er erg mooi uit en werkt soepel. Ik ben benieuwd hoe hij in de praktijk bevalt. Het is in ieder geval een heel stuk minder opvallende tech dan mijn inmiddels geheel uit elkaar gevallen Moto 360.

 ·  Translate
1
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
De Withings Steel HR die ik 2 december (!) in de beperkte pre-sale besteld heb is onderweg. Ik ben benieuwd.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Ik heb Signal maar eens geïnstalleerd. Maar ik weet niet of de massa privacy belangrijk genoeg vindt om over te stappen, ik misschien ook wel niet. We gaan het zien.
 ·  Translate
Vandaag begint de Privacyweek op De Correspondent. We trappen af met een simpele maar zeer doeltreffende stap: gezamenlijk wisselen we WhatsApp in voor de veel privacyvriendelijkere chatapp Signal. Doe je mee?
53
Cas de keijzer's profile photoKarin Sevenhuysen's profile photoSea Smurf's profile photo
19 comments
 
Weer zo'n prul en flut applicatie!! Effe Beppe met een app!!!! In de prullebak ermee!!!
 ·  Translate
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Als dit klopt, moeten we direct beginnen met het bouwen van zo'n gigafabriek voor batterijen. 
 ·  Translate
In de klimaatdocumentaire Before the Flood van Leonardo DiCaprio stelt Elon Musk dat er honderd Gigafabrieken van Tesla nodig zijn om alle batterijen te maken die de wereld nodig heeft om over te stappen op duurzame energie. Klopt dat? Ik ben gaan rekenen.
3
tedeibert klomp's profile photo
 
Warmte is ook energie.Heb al wat vulkaan uitbarstingen gezien.(Filipijnen).
Denk maar aan een snelkookpan.Haal de hete druk van de "Ketel". Gelijk wat minder uitbarstingen.Of zelfs tot nol terug brengen.Plaats maar 1 van je containers(beton)in de grond.en steek beneden maar een fikkie aan.
Tja natuurlijk moet je die energie opslaan.Deze energie wordt tot heden nog niet gebruikt of het is om een kippetje te bakken.
Die men in een gesloten ketel in een vulkaan laat zakken.
 ·  Translate
Add a comment...

Bert Beentjes

Shared publicly  - 
 
Belangrijke ontwikkeling binnen de overheid. De blockchain laat de overheid opnieuw nadenken over allerlei processen en leidt tot eenvoudigere oplossingen voor hetzelfde probleem. 
 ·  Translate
40
Akkoord van Wassenaar's profile photoBert Beentjes's profile photomanaar Helal's profile photojan bas.pannekoek's profile photo
5 comments
 
Wat eem onzin
 ·  Translate
Add a comment...
Bert's Collections
Story
Tagline
Ik hou van mijn gezin, digitaal, design en fotografie. Altijd bezig met creëren en inspireren.
Introduction
vader, strategisch adviseur, digitale strategie, overheid, design, fotografie
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Nijkerk
Work
Occupation
Adviseur, design, fotografie
Employment
  • Kadaster
    present
    Adviseur Strategie & Beleid
Basic Information
Gender
Male
Bert Beentjes's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Google+ Widget :: Google Plus customizable Widget to get in touch with y...
widgetsplus.com

Google Plus Widget. Show off with your newly designed Google Plus Widget. The widget allows you to show the visitors of your blog or website

Spotify Music
market.android.com

Spotify kann jetzt kostenlos auf Smartphones und Tablets genutzt werden. Hab immer die richtige Musik dabei! Durch Spotify steht dir die Wel

Xubuntu
plus.google.com

Official Xubuntu Page

Rodrigo y Gabriela
plus.google.com

The Official Google + Page for Rodrigo y Gabriela

Sjakie Schildpad en de Kreupele Haas (met Herman van Veen)
www.youtube.com

Animatie gemaakt door Teo Skaffa en Dennis van Schie voor 'Sjakie en de Kreupele Haas' van het album 'De Avonduren' (http://tinyurl.com/7xdv

Google Search
market.android.com

Google Search app for Android: The fastest, easiest way to find what you need on the web and on your device.* Quickly search the web and you

Uitzending Gemist
market.android.com

De officiële applicatie van Uitzendinggemist. Met Uitzending Gemist kun je tv-programma’s van de publieke omroep op je Android toestel terug

Google Drive
drive.google.com

Access everywhere. Google Drive is everywhere you are—on the web, in your home, at the office and on the go. So wherever you are, your stuff

B&W Photographers
plus.google.com

The group page for the B&W Photographers community

Thank You for Your Feedback - Enterprise Help
support.google.com

Thank you for taking the time to provide feedback on this case. Your feedback will be shared with the support representative and their manag

2 Plymptoons
www.youtube.com

A cut from 2 Animated Shorts from Bill Plympton. "25 Ways To Quit Smoking" "How To Kiss" I found this little mpeg video in an old driver CD.

Androidworld Reader
market.android.com

Het allerlaatste Android nieuws rechtstreeks op je Android device! Blijf op de hoogte van het allerlaatste Androidnieuws, applicaties, revie

Plusketiers .
plus.google.com

De Nederlandse G+ers united en verenigd! Plus voor allen, allen voor Plus!

bPAD - Site
www.bpadsite.nl

opmaak per onderdeel; eenvoudig aanpasbaar; (sub)menu's maken; componenten invoegen. Flexibele content. zelf tekst opbouwen; titels en s

Bert Beentjes Internet
www.bertbeentjes.nl

Mijn eerste tablet. Al bij de aankondiging van de iPad 1 wist ik het: ik wil een tablet. Maar ja, dan begint het. Ik ben geen fan van Apple.

Tabletworld Reader
market.android.com

Altijd het laatste nieuws omtrent tablets direct op je toestel Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws omtrent tablets op je Android-

Androidworld Reader Next Gen
market.android.com

Ontwikkelingsversie van de Androidworld Reader voor tablets en smartphones. Met deze speciaal voor Androidtablets met Honeycomb (Android 3.

Bert Beentjes Internet
www.bertbeentjes.nl

Twitter gebruiken. Twitter is een soort behang van internet. Het is wat er gebeurt terwijl je bezig bent. In één van mijn blogs vergelijk ik