Profile cover photo
Profile photo
Berrie Pelser
15,202 followers -
Berrie Pelser - Ber|Art Visual Design
Berrie Pelser - Ber|Art Visual Design

15,202 followers
About
Berrie's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Het schoonmaken van de ramen. Dit lijkt zo eenvoudig, zeker als je de glazenwasser aan het werk ziet. Wat de meeste mensen niet beseffen is dat er een hele voorbereiding en planning aan ten grondslag ligt. Niet ieder raam leent zich voor dezelfde manier van werken. Kan het op de traditionele wijze ? Is er een hoogwerker nodig ? Moet het osmose systeem worden ingezet ? Kan er veilig worden gewerkt op een VCA verantwoorde wijze ?

Post has attachment
Green Day Pinkpop 2017 – Green Day was naast The Charm The Fury het beste optreden van Pinkpop 2017. Het was een geweldig show van bijna 2,5 uur lang en in die tijd ging op Pinkpop de tijd meer dan 20 jaar terug, ongekend!. Billie Joe Armstrong en Mike Dirnt (en de rest ook! ) waren in top vorm en helemaal in hun element. Het publiek ging (ook) helemaal los. Punk transformeerden tot pop mixen met broadway interactie werk goed, zeker als de huilende Sjuul op het podium komt en Amstrong niet heel blij is met Trump gaat het publiek uit hun dak. Het was de afsluiter waar Smeets en Pinkpop op gehoopt had. Volgend jaar Pearl Jam? 

Post has attachment

Post has attachment
The Charm The Fury Pinkpop 2017 – Om maar gelijk met de deur in huis te vallen The Charm The Fury uit Amsterdam, de enige echt harde metalact op Pinkpop, was samen met Greenday de beste performance van de zondag op Pinpkpop 2017. Caroline Westendorp was in topvorm en zetten samen met de rest van band (inclusief een inval Gitarist waar ik helaas de naam van vergeten ben, mocht iemand dit weten reageer a.u.b. op deze post!) een geweldige show neer, inclusief circle pits en een wall of death. Caroline ging zelfs crowdsurfen. Vooral de overgangen in tempo die The Charm The Fury weet neer te zetten gemixt met overgangen van de grunts naar zuivere zang van Caroline zijn uniek. The Charm The Fury zal (en moet!) zeker terug komen. Want dit is gewoon DE grote doorbraak van de Amsterdammers IMHO. Alleen wat mij betreft dan wel op de main stage! Kijk hier voor de indrukwekkend tour. – +Berrie Pelser

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded