Profile cover photo
Profile photo
Bergler
13 followers -
Thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren.
Thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren.

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Wij groeien! Groei jij mee? Als commercieel recruiter / medewerker binnendienst (m/v) bij Bergler match je ICT professionals (zzp of freelance) met de aanvragen van onze opdrachtgevers.

Werk genoeg voor recruiters. Overal. Als je kiest, doe het dan verstandig. Neem in ieder geval de moeite om Bergler te peilen. Vandaag nog. Omdat dat misschien wel beter is. Voor jou.

Lees er alles over op https://www.bergler.nl/vacatures/recruiter-medewerker-binnendienst/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lees nu het tweede Developers blog-artikel van Arjen Kraak in de serie 'Domain Driven Design in gewoon Nederlands' :

In het vorige artikel is DDD geïntroduceerd. Hierbij is beschreven wat de “why” is van DDD. Dit artikel zal dieper ingaan over het “wat” van DDD. Het “wat” van DDD is het middel om tot het doel te komen. Dit middel is het komen tot een “model”.

Wat is een “problem domain”?
De term “probleemdomein” wordt vaak aangeduid in DDD voor het definieren van een functioneel gebied in een organisatie. Een applicatie zal nimmer alle processen ondersteunen van de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan applicaties voor personeelszaken en inkoop. Organisaties van enige omvang hebben hiervoor altijd verschillende applicaties. Personeelszaken is bijvoorbeeld een “probleemdomein”.

Lees het hele artikel op https://www.bergler.nl/domain-driven-design-in-gewoon-nederlands-artikel-2-het-model/
Add a comment...

Post has attachment
Public
Bergler Software Solutions is Gold Partner van Techorama 2018.

Techorama, het event voor de Microsoft developer, komt naar Nederland. Op 2 en 3 oktober vindt namelijk de eerste editie plaats van deze conferentie voor developers en data professionals. Na ondertussen al 5 succesvolle edities in België waar in 2018 meer dan 1500 attendees zullen aanwezig zijn, komt het event nu ook naar Nederland. Deze eerste editie zal plaats vinden in Cinemec Ede waar je als attendee kan genieten van technische sessies in de luxe van een cinema zetel.

Op Techorama zal de aandacht onder meer uitgaan naar onderwerpen als Visual Studio, JavaScript, Azure, DevOps, SQL Server, IOT, Angular, Xamarin, React, Cognitive Services en nog veel meer. Ondertussen werd ook al een lijst van zo’n 60 sessies bekend gemaakt. In de komende weken komen er nog enkele tientallen bij.

Techorama heeft zich in België altijd gekenmerkt door de indrukwekkende lijst van nationale en internationale top sprekers. Ook voor deze eerste editie in Nederland zijn al heel wat ronkende namen bekend gemaakt. Onder andere Donovan Brown, Pete Brown, Bart de Smet, Shawn Wildermuth, Brent Ozar, Pinal Dave en David Ortinau komen langs. Bovendien zal niemand minder dan Scott Guthrie, Executive Vice President van Microsoft de opening keynote verzorgen.

Ontmoet Bergler Software Solutions op Techorama, graag tot ziens!

https://www.bergler.nl/bergler-software-solutions-is-gold-partner-van-techorama-2018/

Add a comment...

Post has attachment
Public
Kennis en ervaring borgen en delen. Dat gebeurt in het Bergler Competence Center voor iedereen die onder Bergler vlag opereert. Opdrachtgevers adviseren en praktisch ondersteunen gebeurt vanuit het Expertise Center. De gemeenschappelijke factor is de vooruitgang. Want dat is wat beide partijen in het vizier hebben.


https://youtu.be/qpx0KjuZIDk
Add a comment...

Post has attachment
Public
Developers-sessie van Bergler Expertise Center op 19 juni aanstaande: Domain Driven Design en (micro)services in de praktijk

We zien de afgelopen jaren steeds meer organisaties in meer of mindere mate agile werken, waarbij continuous integration en continuous deployment belangrijker worden.
Om succesvol en snel aanpassingen in de markt te kunnen zetten is een behapbare en modulaire opzet van je software een must.

Tijdens deze sessie gaan we in op verschillende facetten om te komen tot modulaire software. Allereerst kijken we naar de basis principes van domain driven design en op welke manier je de boundries van de modules kunt bepalen, vervolgens gaan we in op de effecten van een modulaire applicatie op je architectuur en als laatste gaan we kijken naar een aantal strategieen om van een bestaande legacy applicatie te komen tot een modulaire applicatie.

Ontvangst met broodjes start om 18:30 uur, na afloop de mogelijkheid om nog even na te borrelen.

19 juni, De Roskam - Houten. Meer weten of direct aanmelden?

https://www.bergler.nl/event/domain-driven-design-en-microservices-in-de-praktijk/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ruim vier jaar geleden zijn wij – ooit als trendsetter – het platform Freelancehouse gestart om opdrachtgevers en ZZP-ers op een transparante manier bij elkaar te brengen. En met succes. Bergler Groep, de bedenker van Freelancehouse, maakt al geruime tijd gebruik van dit platform en blijft dit ook in 2016 onveranderd doen. Wat wel verandert is de naam van Freelancehouse: met ingang van 1 januari gaan het platform en de bijbehorende dienstverlening verder onder de naam Bergler Flex Solutions. Meer weten? Kijk dan snel op http://www.bergler.nl/flex-solutions/
Photo
Add a comment...

Add a comment...

Post has attachment
Op zaterdag 13 juni 2015 vond het jaarlijkse Bergler Boules Toernooi plaats. Een gezellige familiedag voor alle Berglerianen.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Bergler Boules Toernooi 2015
58 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag 1 mei, de dag van de arbeid, werd 35 jaar geleden Bergler B.V. opgericht. Wij danken alle (ex-) collega's, leveranciers en opdrachtgevers voor het vertrouwen en de inzet. Wij gaan ondertussen gewoon nog even een paar jaar door!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op zaterdag 13 december 2014 brachten medewerkers van de Bergler Groep en hun partners een bezoek aan de kerstmarkten in Düsseldorf.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Bergler @ Düsseldorf 13-12-2014
79 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded