Profile cover photo
Profile photo
Ben Ashaari
3,105 followers -
Blogger sepenuh masa.Gemar menulis dan melancong.. Www.benashaari.com
Blogger sepenuh masa.Gemar menulis dan melancong.. Www.benashaari.com

3,105 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Masalah dengan bawah mata dan eye bag ? Aku dah cuba dah produk ni !
Tidur tak cukup atau tak cukup rehat adalah masalah utama aku sejak bergelar blogger ni. Ada satu hari tu , aku ditegur seorang kawan..  " Ben , kau memang tidur lewat ke selalu ? ". Tanya dia. " Kenapa ? Ketara nampak ke aku tak cukup tidur ? ". Tanya aku ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pertama kali dalam sejarah , data internet aku..
Tertanya apa kelebihan aku bila aku 'setia' dengan telco berwarna biru ni ? Bil aku bayar , awal giler siap bayar lebih lagi wooo ! Tawaran telefon percuma tu bukanlah percuma pon.. kita kena 'ikat' dengan mereka untuk 2 tahun lamanya. Andai kata ada pakej ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kembali botak ! Kacak tak ? Apa alasan aku kali ni ?
Fuhh.. akhirnya.. Lama dah cari point untuk botakkan kepala. Dan dapat jugak ! Apa alasan aku untuk botak kali ni ??? Dan paling penting, aku dapat bergaya dengan Ray Ban berpower ni. Biasanya aku punya sunglasses tak da power dan menyukarkan aku melihat du...
Add a comment...

Post has attachment
Sila pantau NETFLIX !
Sila pantau NETFLIX !
benashaari.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded