Profile cover photo
Profile photo
Bedrijfsrooster
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Bekende kleurtjes, nieuwe vormen... Bedrijfsrooster introduceert toonaangevende inzichten en supersnelle grafieken. Binnen een seconde tover jij alle belangrijke management info op je scherm 💪

Post has attachment
Check deze slimme tools om jouw jaarwissel op papier zonder knallen te laten verlopen

Post has attachment
Door meer te automatiseren en de software nog handiger in de omgang te maken, als resultaat een prettigere samenwerking tussen u en collega's. U leest in dit bericht alles over deze updates, nieuws en toekomstige ontwikkelingen.

Post has attachment
Here we go: Bedrijfsrooster lanceert toonaangevende updates voor de automatisering van uw rooster, HR & WFM taken. En natuurlijk veel nieuwe mogelijkheden voor u en personeel.

Post has attachment
We zijn hard op zoek naar versterking... beetje kennis van moderne organisaties is een pré! Ken jij iemand of ben je zelf een goede kandidaat? Laat je horen via de comments.

Post has attachment
Volledige controle over uw personeelsplanning, Bedrijfsrooster maakt nu nog meer inzichtelijk en automatiseert grote delen van uw rooster. Nieuwsgierig geworden? Check onderstaande link voor meer informatie.

Post has attachment
Coole kleurtjes en vrolijke smoeltjes, nieuwe rooster weergaven van Bedrijfsrooster maken het rooster voor u én werknemers weer een stuk aantrekkelijker. Check deze social sneak preview omtrent de Bedrijfsrooster 2.0 update die eraan komt. Uw ‪#personeelsplanning voor zomer 2016 staat binnen no time simpel en strak online.

Post has attachment
Goed geïnformeerd en georganiseerd beginnen aan 2016. Lees de volgende tips inzake de afsluiting van uw boekjaar, aangepaste wet- en regelgeving en het vlekkeloos starten van uw personeelsplanning in het nieuwe jaar.

Post has attachment
Wauw! Personeelsplanning en verloning wordt met deze update van Bedrijfsrooster wel erg makkelijk... Met een eigen kloksysteem via de app wordt alles super strak geregistreerd. En dat is handig voor de verloning, die u dankzij een nieuwe rapportage zo hebt geregeld.

Post has attachment
Nu beschikbaar in Google Play... de officiële Bedrijfsrooster App! Installeer hem nu en blijf altijd op de hoogte van uw werkagenda. De app biedt alle personeelsplanning functies die u van Bedrijfsrooster gewend bent.
Wait while more posts are being loaded