Profile cover photo
Profile photo
Bedrijfsfototeam.nl - Sanders & Rozemeijer
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Conference Photography Amsterdam with keynote speaker Hillary Clinton

Professionele fotografie voor “corporate events” Bedrijfsfototeam Amsterdam biedt hoge kwaliteit fotografiediensten voor conferenties, beurzen, conferentieseminars of andere bedrijfsevenementen. We zijn een team van professionele en veel ervaren fotografen, die allemaal Engels spreken. Bij dit evenement was de hooft spreker Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en Democratische Presidentiële Nominatie 2016 Hillary Rodham Clinton.
Photo
Photo
30-06-18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Als al uw collega’s van over de hele wereld in Amsterdam zijn voor een beurs, dan is Fototeam Sanders & Rozemeijer gereed om portretten te maken op locatie. We hebben een mobiele studio, waarmee we snel al uw medewerkers op de foto kunnen zetten voor een groepsfoto van uw bedrijf, voor uw interne publicatie of bijvoorbeeld voor social media.
Het maken van spontane groepsfoto’s is ook een van onze specialiteiten. Binnen of buiten, u kiest de locatie.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De congresfotografie van Bedrijfsfototeam. Bedrijfsfototeam verzorgd u met prachtige congresfotografie. We hebben jaren lange ervaring in congresfotografie voor veel uiteenlopende klanten.
Bedrijfsfototeam verzorgd u met een professionele congresfotograaf in zakelijke kleding. Met veel ervaring in het fotograferen van grote congressen en evenementen zet hij zich vol enthousiasme en vakmanschap in om uw zakelijke congres professioneel en sfeervol vast te leggen. Bedrijfsfototeam is gevestigd in Amsterdam Zuid maar werkzaam in heel Nederland.
PhotoPhotoPhotoPhoto
31-12-16
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bedrijfsfototeam verzorgd u met een professionele evenement fotograaf. Voor reclamevoering zijn goede foto’s erg belangrijk. Het maken van een fotoreportage van een congres of evenement vraagt om professionaliteit, ervaring en top-apparatuur. Een evenement fotograaf van Bedrijfsfototeam werkt projectgericht, denkt mee en zorgt voor een goede samenwerking met u. We zorgen altijd dat we in de lijn van uw reclamevoering zitten en die versterken. Wij helpen u om uw bedrijf optimaal te presenteren aan uw klanten door middel van prachtige foto’s van uw evenement.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bedrijfsfototeam verzorgd zakelijke portretfotografie op locatie. Wij hebben jaren lange ervaring in zakelijke portretfotografie. Voor verschillende zakelijke aangelegenheden. Zo als interne communicaties, publicaties in tijdschriften en voor uw website. Ook tijdens uw evenement of congres. Als alle collega’s bij een zijn op een locatie voor een congres of evenement dan kan bedrijfsfototeam de zakelijke portretfotografie verzorgen. We passen de zakelijke portretfotografie graag aan op uw wensen. We kunnen ook portretfotografie leveren voor een greenscreen. Als u op zoek bent naar een zakelijk portret in regio Amsterdam of ver daar buiten. Dan gaat u naar de portretfotograaf van Amsterdam.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op zondag 26 oktober bundelen IJsland Smaakmakers en Fototeam Sanders en Rozemeijer de krachten! De fotowinkel is afgelopen april verhuisd naar Maasstraat 144. Dit gaf ruimte aan Jason en Marieke om hun eigen ijswinkel te openen in het pand op nummer 63 dat leeg kwam te staan. Reden genoeg voor een feestje!

Beide winkels vieren op 26 oktober hun officiële opening. Er worden leuke acties georganiseerd op beide locaties. Hoewel de winkels van elkaar verschillen, hebben de ondernemers veel met elkaar gemeen. Persoonlijke aandacht, de passie voor hun vak, de liefde voor het product, kwaliteitsbesef en aandacht voor details is wat hen bindt.

U bent van harte welkom om een glaasje rosé te komen drinken en een ambachtelijk ijsje te eten. Er zullen mooie aanbiedingen zijn, zoals waardebonnen voor een gratis ijsje of léuke pasfoto!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dit zijn een aantal voorbeeld foto's van de evenementen die we fotograferen.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded