Profile cover photo
Profile photo
Beauty Care Nederland - Micro Hair Pigmentation - Tattoo verwijderen
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Aanmelden voor de BCN Open Dag op 7 februari 2015 | Beauty Care Nederland

Beauty Care Nederland organiseert met grote regelmaat Micro Hair Pigmentation open dagen. Tijdens deze open dagen kunt u kennis maken met ons team behandelend specialisten en tevens live meemaken hoe de MHP behandeling in zijn werk gaat.
Vrijblijvend MHP intakegesprek

Zaterdag 7 februari 2015 organiseren wij weer zo’n open dag voor iedereen die interesse heeft in Micro Hair Pigmentation. Op deze dag zal ook weer live een behandeling plaats vinden. Ook is er de mogelijkheid om helemaal vrijblijvend een intakegesprek te hebben met één van onze behandelend specialisten en een persoonlijke offerte te ontvangen. De open dag begint om 12:00 uur en duurt tot 18:00 uur.

#MicroHairPigmentation   #MHP   #OpenDag  
Add a comment...

Post has attachment
Micro Hair Pigmentation succesverhaal | Beauty Care Nederland

Micro Hair Pigmentation of MHP is een innovatieve, niet chirurgische behandeling tegen haarverlies. Bovendien kan MHP ook worden ingezet om littekens van haartransplantaties of andere littekens te camoufleren. Door middel van een gespecialiseerde biologische inkt worden door een hoogstaande computergestuurde pen microstoppeltjes in de huidlaag gesimuleerd die het resultaat geven van een natuurlijk geschoren uitziende haarstijl.

#MicroHairPigmentation   #MHP   #SMP  
Add a comment...

Post has attachment
Hoe verloopt een Micro Haar Pigmentatie behandeling? | Beauty Care Nederland

Wanneer onze klanten de resultaten van Beauty Care Nederland en de Micro Haar Pigmentatie (MHP) behandeling hebben onderzocht, een intake gesprek inclusief offerte hebben gehad en hebben besloten dat dit de beste optie is voor hen, komen zij toch vaak nog zeer gespannen naar de eerste afspraak. Er is onzekerheid over hoe de behandeling zal gaan, hoe de nieuwe haarlijn zal zijn of hoe donker de hoofdhuid zal worden? In dit artikel proberen we een zo goed mogelijk beeld te schetsen van hoe een Micro Haar Pigmentatie behandeling bij Beauty Care Nederland verloopt, zodat u in ieder geval duidelijk weet wat u te wachten staat.

#MicroHairPigmentation   #MHP   #SMP  
Add a comment...

Post has attachment
Aanpassen of verwijderen bestaande MHP / SMP | Beauty Care Nederland

Zoals veel van onze bestaande klanten al weten biedt Beauty Care Nederland ook de mogelijkheid voor het aanpassen van bestaande MHP / SMP. Indien gewenst kan de bestaande MHP zelfs compleet worden verwijderd. Zonder littekens, schade aan het bestaande haar en vlekkeloos! Beauty Care Nederland beschikt hiervoor over de zeer geavanceerde medische Quanta System Q Plus C laserapparatuur.

#MicroHairPigmentation   #MHP   #SMP  
Add a comment...

Post has attachment
Persoonlijk verhaal over Alopecia en MHP bij vrouwen | Beauty Care Nederland

MHP / SMP bij Alopecia is één van de moeilijkste behandelingen die wij uitvoeren. Tel daarbij op dat het in dit geval om een jonge mooie VROUW gaat en je zult begrijpen dat dit voor ons ook een hele heftige behandeling was. Maar wat is het resultaat mooi geworden! En wat een mooi mens is Daniëlle toch! Lees hieronder het persoonlijke verhaal van Daniëlle.

#MicroHairPigmentation   #MHP   #Alopecia  
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded