Profile cover photo
Profile photo
B. D. Benedikt
15 followers -
Zvanična stranica autora B. D. Benedikt
Zvanična stranica autora B. D. Benedikt

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Rešili smo da podelimo sa Vama šta to autor novo sprema za Oktobarski sajam knjiga...
„Glasnica“
Kada teroristi uspeju da kidnapuju ćerku predsednika SAD, niko na svetu, ni FBI, ni CIA, ni Specijalne jedinice, nisu u stanju da je pronađu ili oslobode. Sem jedne mlade žene iz Bruklina...
Photo
Add a comment...

Add a comment...

Post has attachment
Imamo posebnu čast da obradujemo sve poštovaoce rada i dela gospodina Benedikta.

Naime, on je želeo da podeli svoj poslednji film sa svima vama.
Uživajte
______

Vanesa (2007)

Dok čeka na prolaz voza, jedan poslovan čovek (Benet), primećuje u žbunju mladu uličarku (Vanesu), kako se trese od hladnoće. Bojeći se da se devojka ne baci pod voz, on je poveze sa sobom do obližnjeg restorana. U toku tople večere, Vanesa mu ispriča njenu tužnu životnu odiseju i otkrije mu jedan svoj urođeni talenat. Benet joj ponudi deset hiljada dolara da preokrene svoj život, ali joj za uzvrat trazi jedino „blago“ koje devojka još ima - njeno devičanstvo!

Holivudska zvezda Nik Mankuso igra Beneta, Kandis Prentis je Vanesa, a kanadska filmska diva, Dženifer Del, igra njenu pokojnu majku. Film je snimljen na lokacijama Misisage, Ontario. Kandis je odmah posle toga otišla pravo u Holivud, gde uspešno nastavlja svoju karijeru. Film je trenutno u distribuciji Holivudske kompanije UNISTAR INTERNATIONAL PICTURES.
Add a comment...

Post has attachment
Testiramo novi sajt koji će uskoro biti objavljen...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ukoliko niste imali prilike da se susretnete sa sledećim naslovom pravo je vreme da potražite i ovu knjigu Princeza i grbavac".

Posle raspada komunizma, narod male Karpatije odlučuje da ponovo uspostavi monarhiju. Poslednji kralj je za vreme Drugog svetskog rata pobegao s porodicom u Ameriku, gde mu se gubi svaki trag. Kada je Američka Tajna Služba pronašla u Njujorku njegovu preživelu unuku, agenti lojalista i opozicije žure tamo. Prvi da vrate izgubljenu princezu u zemlju, a oni drugi da je spreče „po svaku cenu"!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Benedikt je svoja sećanja pretočio u autobiografiju koju možete potražiti u prodaji. Na korici su otac Savo i majka Ružica Damjanović sa malim Božidarom.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Benedikt piše svoju autobiografiju. I dok željno isčekujemo završetak iste, podelićemo još jednu novost.
U planu je ponovno izdavanje knjige „Princeza i grbavac“...
Evo i predloga za omot knjige.

Više informacija uskoro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
U najnovijem Benediktovom romanu, UTOPIJA, mlada japanska naučnica i engleski profesor, nađu se u toku Apokalipse „u trenu oka“ u paralelnom svetu. Odande ih šalju na udaljenu planetu da tamo pomognu „inferiornim bićima“ u razvoju. Da li će njih dvoje izdržati sva iskušenja „nad-ljudi“ i duhovno se još više uzdići, ili će tamo postati „ljudi-bogovi“, odnosno faraoni novog sveta? Ovo će nam otkriti napeti sadržaj najnovijeg Benediktovog romana u stvaranju
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Katarina Benedikt, snimljena prilikom dolaska u Toronto 1976.
Svega osam meseci posle ove slike, počela je u tridesetoj godini da iznenada izlazi iz svog tela i prenosi poruke „s one strane“, kako je detaljno opisano u knjizi PARALELNI SVET. Ti njeni vantelesni izveštaji (preko 60) bili su glavni razlog pisanja sada već čuvenih Benediktovih „religioznih trilera“, a opisani su u njegovim glavnim knjigama i vešto protkani unutar napetih sadržaja. 
PARALELNI SVET, PRIČA O KARMI, PLEMIĆ, TRGOVCI DUŠAMA, MILENIJUM, FANTOM IZ PALERMA i OPERATER, glavni su prenosioci tih vantelesnih poruka.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Više od 88 raznih edicija nije moglo da stane na ovaj plakat. Ali većina je tu.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded