Profile cover photo
Profile photo
Bathroom Plus
8 followers -
Επώνυμες υπογραφές, σε τιμές που αξίζουν
Επώνυμες υπογραφές, σε τιμές που αξίζουν

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Εντυπωσιακές οι 6 καλύτερες  τουριστικές τουαλέτες στο κόσμο. Στους φετινούς νικητές των Διεθνών Βραβείων Τουαλέτας Τουρισμού 2018 που διοργανώνει το MyTravelResearch.com. περιλαμβάνονται οι έξι πιο δημοφιλείς στους τουρίστες τουαλέτες στον κόσμο. Δείτε τις ... αξίζει να εμπνευστούν οι υπεύθυνοι αφού ο τουρισμός για την Ελλάδα παίζει καθοριστικό ρόλο.
Add a comment...

Post has attachment
Ιδέες: Μπανιέρα σε εξωτερικό χώρο. Η χρήση της μπανιέρας είναι συνυφασμένη με την χαλάρωση, την ιδιωτικότητα και τον εσωτερικό χώρο του μπάνιου. Μια μπανιέρα σε εξωτερικό χώρο είναι τόσο ασυνήθιστο θέαμα, που αυτόματα προκαλεί το ενδιαφέρον.
Add a comment...

Post has attachment
“Ο Junya Ishigami είναι μια σημαντική και ιδιόμορφη φιγούρα της νέας σκηνής αρχιτεκτονικής της Ιαπωνίας, που κέρδισε το βραβείο Golden Lion στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας το 2010, είναι ο δημιουργός ενός εννοιολογικού και ποιητικού έργου στο οποίο το τοπίο καταλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος.
Στην έκθεση στο Ίδρυμα Cartier στο Παρίσι παρουσιάζονται 20 έργα του Ishigami που σχεδιάζει ονειρικά κτίρια τα οποία επιπλέουν ή είναι σχεδόν αόρατα.”
Add a comment...

Post has attachment
“Η βασική τεχνογνωσία της Bette αφορά κυρίως στην δημιουργία ειδών για το μπάνιο (μπανιέρες, ντους, νιπτήρες κ.α.) από επισμαλτωμένο σκελετό χάλυβα. Στα εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα ρομποτικά συστήματα εργοστάσια της παράγονται, σχεδιαστικές σειρές για επαγγελματική και οικιακή χρήση, ποικιλία σχημάτων, διαστάσεων και χρωμάτων. ”
Add a comment...

Post has attachment
“Το βραβείο για την καλύτερη εθνική συμμετοχή στη Μπιενάλε της Βενετίας πήγε στην Ελβετία. Η επιλογή θεωρήθηκε δίκαια καθώς ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά της διοργάνωσης. Συνολικά υπήρχαν 63 εθνικές συμμετοχές. Δείτε link με αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό”
Add a comment...

Post has attachment
“Η «Επετηρίδα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2018», η ένατη στη σειρά, έχει ως σκοπό να καταστήσει εύκολα προσβάσιμη μια σύνοψη της αρχιτεκτονικής δημιουργίας των τριών τελευταίων ετών. Η παρουσίαση των έργων είναι αναλυτική με κατόψεις, όψεις, τομές και φωτογραφίες, καθώς και με κείμενα των δημιουργών τους. ”
Add a comment...

Post has attachment
GROHE: Καθαρό, δροσερό ανθρακούχο νερό από την βρύση της κουζίνας. Ένα ιδανικό καλοκαιρινό δώρο για το σπίτι. Το σύστημα φίλτρων νερού, ψύξης και προσθήκης “φυσαλίδων” που προσαρμόζονται σε συγκεκριμένα μοντέλα μπαταριών κουζίνας της Grohe, δημιουργούν νέα δεδομένα για το πόσιμο νερό απευθείας από την βρύση. Όσο για την υπογραφή ποιότητας Grohe ... δεν χρειάζεται συστάσεις.
Add a comment...

Post has attachment
“Tα στοιχεία του ξύλου και της πέτρας – και μάλιστα στην ακατέργαστη σχετικά μορφή τους – αποτελούν ένα από τους βασικότερους πυλώνες των rustic αισθητικών προσεγγίσεων. Η εφαρμογές αυτών των υλικών είναι ποικίλες και συναντώνται σε ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων που αφορούν στο μπάνιο.
Νιπτήρες, έπιπλα μπάνιου, πλακάκια, επιφάνειες από τσιμεντοκονία, διακοσμητικά στοιχεία και αξεσουάρ μπάνιου, μπαταρίες, κρεμάστρες και καθρέπτες μπάνιου αποτελούν κάποια από τα στοιχεία που μπορούν να αποτελέσουν «φορέα» rustic αισθητικής.”
Add a comment...

Post has attachment
KARTELL BY LAUFEN: The Perfect Hotel Collection Tο plexiglass έχει μια ιστορία που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Η Ιταλοί σχεδιαστές (οικογενειακή επιχείρηση) της Kartell δημιούργησαν πραγματικά ένα νέο κύμα όταν ξεκίνησαν πριν από πάνω από 60 χρόνια να χρησιμοποιούν το πλαστικό στα έπιπλα μπάνιου. Σήμερα σχεδιάζουν - μεταξύ άλλων- αξεσουάρ μπάνιου υψηλής ποιότητας και αισθητικής αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του υλικού όπως τα έντονα χρώματα ή τις διαφάνειες, αντίστοιχες (και μεγαλύτερες) από αυτές του γυαλιού, με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Add a comment...

Post has attachment
Μονέ και Αρχιτεκτονική στο Λονδίνο. Το έργο του μεγάλου Γάλλου ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Μονέ είναι γνωστό κυρίως για τα τοπία, τις εξοχές, τους κήπους και την θάλασσα και γενικότερα την φύση. Το να αναζητά κανείς στοιχεία σύνδεσης με την αρχιτεκτονική αποτελεί τουλάχιστον μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοτυπία. Στο video που δημοσιεύουμε αισθάνεται κανείς ότι ταξιδεύει, πετάει και βυθίζεται μέσα στα τοπία και τους πίνακες του Μονέ. Δείτε το. Αξίζει.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded