Profile cover photo
Profile photo
Bäst i test
312 followers -
Sammanställning på aktuella testvinnare från över 30 tidningar, testlabb och sajter!
Sammanställning på aktuella testvinnare från över 30 tidningar, testlabb och sajter!

312 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
INDUKTIONSHÄLL: Testvinnare och uppskattad av konsumenterna. Kan det bli bättre? Ja, kan man få den på REA också är det förstås ännu bättre. Och det kan du just nu!

Denna helg har nämligen flera butiker pressat ned priset rejält på den testvinnande induktionshällen från Siemens. Och med vår rabattkod får du ytterligare 5 % avdrag. På det som redan innan är Sveriges lägsta pris!
Läs om hällen, se priser och ta del av vår rabattkod på länken nedan.

Och inte nog med det! Det är fredag idag och en lång helg väntar på dig! :-)

Lycka till med dina inköp och ha en riktigt fin helg i Hjärtats tecken! <3

Mvh
Robert, Bäst i test Guiden
Add a comment...

Post has attachment
10 % rabatt på ALLT hos Tretti: Inför Alla Hjärtans Dag på söndag, släpper idag vitvarubutiken Tretti en "Kärleksbomb" och ger 10 procents rabatt på alla lagerförda varor! Erbjudandet gäller till på lördag, den 13 februari 2016.

Klicka på länken nedan för att komma till erbjudandet och lycka till med dina Kärleksfyllda inköp! <3

Mvh
Robert, Bäst i test Guiden
Add a comment...

Post has attachment
SMARTPHONE: Med facit i hand kan vi konstatera att "Black Friday" till stor del bjöd på bättre köptillfällen än "Mellandagsrean". Både när det gäller bredd och prissänkningar. Kanske något att ha i bakhuvudet inför nästa år.

Men när det gäller den testvinnande Samsung Galaxy S6, har det kommit nya, intressanta erbjudanden de senaste dagarna. Just nu kan du hitta denna Bäst i test-vinnare för bara 4 890 kronor på vår sida med Bästa smartphone (använd länken nedan).

Lycka till med dina fynd och ha en riktigt God Fortsättning! :-)

/Robert, Bäst i test Guiden
Add a comment...

Post has attachment
SMARTPHONE: Samsung Galaxy S6 har vunnit många tester under 2015 och är mycket uppskattad av konsumenterna. Nackdelen har varit den höga prislappen, runt 6 500 kronor har du fått betala under större delen av året.

Men IDAG kan du få den för bara 4 444 kronor med gratis frakt på länken nedan! Så billig har den aldrig varit tidigare...!

Mvh Robert, Bäst i test Guiden
Add a comment...

Post has attachment
DATORER, SKRIVARE och TILLBEHÖR:

* HP ger dig 15 % rabatt på ALLT i butiken när du skriver in rabattkoden HPBF i kassan. Erbjudandet gäller till på söndag, den 29 november 2015.
Add a comment...

Post has attachment
VITVAROR OCH HUSHÅLLSAPPARATER:

* Tretti.se erbjuder 20 % på ALLT idag (använd länken nedan)

* WhiteAway ger dig 10 % på ALLT när skriver in rabattkoden BLACKFRIDAY i kassan!
Add a comment...

Post has attachment
DET ÄR IDAG DU SKA HANDLA PÅ NÄTET! Oberoende om du ska ha julklappar eller behöver något till dig själv. Nästan ALLA butiker har väldigt generösa rabatter fram till midnatt, så se till att använda denna "Black Friday" för att fynda på internet.

Det är så många produkter som är prissänkta idag att vi omöjligt kan lista dem alla, även om vi kommer att lägga ut några av de bästa under dagen. Men just nu nöjer vi oss med att skicka dig en kärleksfull påminnelse till dig om att kolla in dina favoritbutiker innan du sätter dig och njuter av fredagstacosen ikväll.

Hörs snart igen!

Mvh Robert, Bäst i test Guiden
Add a comment...

Post has attachment
PLATTÅNG: För dig som vill ha en proffsig plattång och inte nöjer dig med något annat än det absolut bästa - nu har möjlighet till ett riktigt klipp (dålig ordvits, jag vet). 

GHD Gold Classic Styler är den bästa plattången enligt frisörer och konsumenter. Men det bästa kostar. Lyckligtvis firar Eleven 11 år idag och det gör kostnaden lägre för dig. Normalt får du betala runt 1 500 kronor, men just nu kan du få den hem till dig för bara 1 111 kronor. Det är det lägsta priset någonsin för denna plattång! (Det är 55 stycken kvar).

Använd länken nedan för att komma till rätt sida och läsa om detta erbjudande.

Lycka till med dagens inköp!

Mvh Robert, Bäst i test Guiden
Add a comment...

Post has attachment
BÄST I TEST SMARTPHONE FÖR UNDER 5 000 KR. "Konungens återkomst", "Snabb och funktionsrik", "Stadig, tunn, lätt och lyxig."
Ja, det är några av alla positiva omdömen som Samsung Galaxy S6 har fått av experterna under 2015. Den stora nackdelen har dock varit priset. 

Men - just nu kan du köpa den för bara 4 990 kronor. Inklusive frakt hem till dig! Det handlar om modellen med 32 GB minne och färgen väljer du själv; vit, svart, blå eller guld.

Läs om telefonen på länken nedan och fundera på om detta är en passande farsdagspresent för imorgon - eller kanske julklapp till någon du tycker om.

Ha en riktigt skön fortsättning på helgen! :-)

Mvh Robert, Bäst i test Guiden
Add a comment...

Post has attachment
STRYKJÄRN: Philips GC4875, och lillebror GC4865, har vunnit de flesta testerna de senaste åren. Dessutom är det mycket uppskattat av de Svenska konsumenter som redan köpt det. Men det finns en nackdel - priset. 

Detta ångstrykjärn kostar nämligen vanligtvis runt 800 kronor, men just nu går CDON och Tretti in med en rejäl prissänkning. De erbjuder strykjärnet för bara 499 kronor. Så billigt har det aldrig gått att köpa tidigare!

Är du på jakt efter ett Bäst i test-vinnande strykjärn kan det därför vara dags att köpa idag. På länken nedan hittar du all fakta du behöver för ditt fynd (eller kanske en tidig julklapp till någon?)

Ha en fin fortsättning på veckan och lycka till med dina inköp! :-)

Hösthälsningar Robert, Bäst i test Guiden
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded