Profile cover photo
Profile photo
Baska Grapa
70 followers -
Baska grapa, Slovenia
Baska grapa, Slovenia

70 followers
About
Posts

Post has attachment
Praznične Graparske tržnice: 5.12. - Kneža, 12.12. - Grahovo ob Bači, 19.12. - Podbrdo. Fotke @ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.799881130066384.1073741846.573298662724633&type=3
Add a comment...

Post has attachment
Pridi na Grahovo ob Bači in se podruži na Graparski tržnici. Vse informacije na www.grapar.si.
Facebook dogodek @ https://www.facebook.com/events/1555685634710589/
Add a comment...

Post has attachment
25.08.2014 • PROJEKT PROMOCIJSKO OKO BAŠKE GRAPE NA 52. SEJMU AGRA • Gornja Radgona • Slovenija

Odzvali smo se prijaznemu povabilu Ministrstva za kmetijstvo in okolje ter bomo predstavljali uspešno izveden projekt Promocijsko oko Baške grape na 52. mednarodnem sejmu AGRA v Gornji Radgoni.

Najdete nas v hali A, na prostorih Ministrstva za kmetijstvo in okolje, v ponedeljek, 25. avgusta od 9. ure dalje.

Vabljeni v Baško grapo!
Add a comment...

Post has attachment
Zadruga v Baški grapi naj bo! Zapis z okrogle mize nam je posredovala Olga Zgaga. Hvala!

http://www.baskagrapa.si/~baskagra/aktualno/zadruga-v-baski-grapi-naj-bo/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Dobro jutro! Kavica in v studio Radia Koper, kamor so prijazno povabili našo ekipo in kjer se bomo pogovarjali o FESTIVALU GRAPAR, ki se začne že danes! Poslušajte nas na http://ava.rtvslo.si/predvajaj/v-zivo-radio-koper/ra.kp/ ob 11. uri Se vidimo ob 19. uri na Koritnici v Camp Šorli Koritnica Juhu, mi že komaj čakamo!

https://www.facebook.com/events/672960059452200/
Add a comment...

Post has attachment
Festival Grapar 2014 prihaja ta vikend ... Kamp Šorli, Koritnica, Baška grapa, Tolmin @ https://www.facebook.com/events/672960059452200/
Add a comment...

Post has attachment
Zelo smo zadovoljni s prvo izvedbo GRAPARSKE TRŽNICE. Želimo si, da bi se tržnica odvijala večkrat skozi leto in po celi Baški grapi. Izredno smo zadovoljni z odzivom - prejeli smo ogromno pohval in vzpodbudnih besed - hvala vam! Zavedamo pa se, da smo tokrat prebijali led
Obiskalo nas je približno 70 ljudi, nekateri ste prišli tudi iz Ljubljane, tako je bilo cel dopoldan zelo živahno. Obiskovalci ste največ prinašali oblačila, hrano in satnitetne pripomočke, čistila in druge potrebščine za socialno ogrožene Graparje, zavetišče za živali in tiste, ki so jih prizadele poplave na Balkanu. Ob koncu tržnice se je tako nabralo ogromno prepotrebnega za tiste, ki potrebujejo pomoč. Zbrano za Balkan smo predali gospodu Zoranu Markoviču, ki bo poskrbel, da bo pomoč prišla v prave roke. Kar smo skupaj zbrali za sokrajane bo razdelila gospa Karmen Beguš, v Obalno zavetišče za živali pa bomo zbrano prepeljali v najkrajšem možnem času. Dokazali smo, da Graparji pomagamo!
Pri izmenjavi so bila najbolj aktualna semena in sadike. Na tržnici se je menjalo vse od soje, pšenice, pire, sadik zelja, solate, paradižnika in zelišč ter drugih starih, domačih semen in doma vzgojenih rastlin. Zelo aktualna je bilo tudi izmenjevanje nasvetov in znanja o samozdravljenju z rastlinicami, ki jih imamo okoli sebe.
Izmenjali smo tudi nekaj oblačil in vloženih dobrot, želimo pa si, da bi Graparska tržnica postala stalnica v Baški grapi in bi se je radi udeleževali vsi prebivalci naše prelepe Baške grape. Z njo želimo vspodbuditi ekološko obnašanje in druženje med sokrajani. Tržnica je sicer prva aktivnost, ki jo izvajamo ekipa prostovoljcev iz Iniciative za trajnostni razvoj Baške grape po zaključenem projektu Promocijsko oko Baške grape, ki v svoje vrste vabimo vse, ki bi želeli prispevati k boljšemu in razgibanemu življenju v Baški grapi.
Fotogalerije je vidna tudi na Baška grapa Facebook strani @ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.608227335898432.1073741838.573298662724633&type=3&uploaded=8
Naj živi Baška grapa!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Obiščite na Facebooku @ https://www.facebook.com/BaskaGrapaSlovenia, kjer boste našli prelepe fotografije, video posnetke, informacije, novice in druge vsebine ... Pridružite se ljubiteljem narave in ljudi - vsak dan nas je več :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded