Profile cover photo
Profile photo
BaseCamp Bansko
22 followers
22 followers
About
BaseCamp Bansko's posts

Post has attachment
В събота 11-ти април при нас в BaseCamp ще е първото от поредица партита, които нарекохме Boogie To The Base. Музиката на тези партита ще е около веселяшките фънки-диско-буги неща, които пускат по boogie.fm. В събота отговорността за музиката сме прехвърлили на нашия голям приятел (и скорошен рожденик) Ramsey Hercules! Ойе!

Post has attachment

Post has attachment
Джаз фест в Банско!? А след официалната част какво се прави? В BaseCamp сме подготвили весела програма за нощите - шотове, DJ, танци, коктейли - такива неща... Ще ви представим и новата българска бира тип "Ale" на нашите приятели от "пивоварна 359"!

Post has attachment

 До 17 ноември 2013 г. ще имате възможността да опитате изкушенията на български и чуждестранни готвачи, сомелиери, винопроизводители и производители на храни, които ще Ви очароват със своето майсторство. Те ще Ви представят шедьоври от българската, гръцката, сицилианската, френската и ориенталската кухня.
Почитателите на виното ще могат да почерпят опит от най-добрите сомелиери, които ще обяснят кои храни си подхождат най-добре с различните видове вина, които ще може да се дегустират и на място. Любителите на кафето пък ще имат възможността да се срещнат с някои от най-добрите баристи и да приготвят заедно с тях различни видове кафе. Освен това ще има конкурси по готвене, дегустации и много изненади за всички участници.

Post has attachment

Post has attachment
Retro party

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Halloween 2013
41 Photos - View album

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Малко японски джаз от 70-те:)
Wait while more posts are being loaded