Profile cover photo
Profile photo
Barbara Kremers
230 followers -
You don't need more time, you just need to decide.
You don't need more time, you just need to decide.

230 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has shared content
Deze tijd van het jaar kies ik voor de rechterkant van het spectrum #champagne #aroma
Aroma's in champagne prachtig in kaart gebracht door Champagne.com. Op druif en naar gelang de rijping.
In welk spectrum ligt jouw favoriete champagnesmaak? 
http://www.champagneblog.nl/smaak-van-champagne/
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Champagne drinken om Alzheimer te voorkomen? Het bericht circuleert in binnen- en buitenland dat je met 3 glazen champagne per dag je geheugen verbetert en helpt Alzheimer te voorkomen. Waar komt dit bericht vandaan? En is het waar? Je leest het op ChampagneBlog.nl
Add a comment...

Post has shared content
In tegenstelling tot de vorige “James Bond champagne” is deze vintage 2009 niet als gewone champagne verkrijgbaar. De enige manier dus om de Bollinger vintage 2009 te proeven is door de James Bond edition te kopen. #bollinger   #champagne   #spectre   #jamesbond  
De 7-year-itch allang voorbij is SPECTRE alweer de 14e James Bond film waarin deze geheim agent zijn liefde uitspreekt voor Bollinger champagne.

De vonk sloeg over tijdens Live and Let Die in 1973 en daarna kon geen andere champagne het hart van deze koele Brit nog veroveren.

Vintage 2009 Bollinger SPECTRE Limited Edition champagne 
http://www.champagneblog.nl/james-bond-spectre-bollinger-vintage-2009/ #champagne   #bollinger   #jamesbond   #spectre  
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Can you resist temptation like our Akita Kensho?

#Dog   #Japan   #Doglovers   #DogsAreAwesome   #Akita  
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
De afgelopen maanden kwam ik verschillende artikelen tegen over de gebrekkige gezondheidsvaardigheden van mensen. Veel mensen zouden niet in staat zijn om gezondheidsinformatie goed te interpreteren, in te schatten of het op hen van toepassing is en wat ze ermee moeten doen. In die artikelen gaat het dan over ouderen, allochtonen en laaggeletterden.

Maar het probleem is veel groter dan het lijkt en zeker niet beperkt tot genoemde groepen.

Ook als je goed kunt lezen en schrijven, jong bent en het Nederlands volledig machtig dan nog kun je zomaar op het verkeerde been gezet worden door de gezondheidsinformatie op internet.

Dus wat nu?

#gezondheidsinformatie   #gezondheidsvaardigheden   #contentcuratie   #curation  
Add a comment...

Post has shared content
Verslag van een topdag!
Waar veel champagnefans alleen maar van kunnen dromen, werd op 17 juli 2015 voor ons werkelijkheid. We waren uitgenodigd voor een exclusieve rondleiding met proeverij bij Champagnehuis Krug in Reims.

http://www.champagneblog.nl/krug-champagne-bezoeken/

Krug is bij velen hier in Nederland (nog) een onbekende naam. Niet dat het nieuw is; het huis bestaat al sinds 1843. Maar het is geen Moët & Chandon die door velen wordt herkend als “dat is echte champagne” en alleen al om die reden als cadeau wordt uitgekozen.
Krug is anders. Een klein huis met een kleine oplage, besloten en gesloten voor toeristen, maar met een enorme reputatie onder de echte champagnekenners.

Je leest meer over Krug, het huis en de champagnes, in dit (foto)verslag van ons bezoek. 

#krug   #champagne   #Reims  
Add a comment...

Post has shared content
Best een leuk spelletje, dat pétanque 😉 en vooral wanneer je dat kunt doen in het zonnetje, met vrolijke mensen, de ander het-ook-niet-kan, of juist wel en je wat kan leren, met dienbladen vol lekkere hapjes die langs worden gebracht en waarbij alles gaat om het fijn samen zijn, nieuwe mensen ontmoeten, bekende mensen weer eens spreken en het wedstrijdelement eigenlijk een excuus was om dat te organiseren.
Op een zonnige 6 juli, zo zonnig als de huiskleur van Veuve Clicquot, werden we verwacht bij het Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk voor het Veuve Clicquot Open, Concours de Petanque 2015. http://www.champagneblog.nl/veuve-clicquot-open-concours-de-petanque-2015/
Add a comment...

Post has shared content
De werelderfgoedlijst is dan wel bekend van de natuurwonderen en bijzondere tempels, maar champagne is niet het enige culinaire werk dat erkenning en bescherming krijgt. Ook de wijngaarden van Bourgogne (ook sinds zaterdag 4 juli 2015) en de wijngaarden van Rioja in Spanje zijn officieel werelderfgoed. #champagne   #unesco   #worldheritage  
Champagne staat sinds zaterdag op de lijst der groten. Samen met de Taj Mahal in India, het Grote Barrièrerif in Australie, de zeventiende-eeuwse grachtengordel van Amsterdam, Macchu Picchu in Peru en nog bijna duizend anderen heeft champagne (de champagnehuizen, de wijngaarden en de wijnkelders) een plekje verworven in de lijst van beschermd werelderfgoed door UNESCO.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded