Profile cover photo
Profile photo
Banenruil
8 followers -
Banenruil, van baan ruilen, banenruilen, woon-werk balans, oplossing file, fileprobleem, duurzaam ondernemen, MVO
Banenruil, van baan ruilen, banenruilen, woon-werk balans, oplossing file, fileprobleem, duurzaam ondernemen, MVO

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Kristel van #De Baak ruilt van baan met Debbie van #Springest. Beluister het verhaal van @JigalKrant op #BNR @Thomasvanzijl @rubentimmerman.

Post has attachment
Er zijn dus kinderen die in Amsterdam wonen en meer dan 58 minuten moeten fietsen om op de hen toegewezen middelbare school te geraken. Maar gelukkig is er http://www.samsam.net/scholenruil/. Minimaal net zo slim als banenruil.nl.

Post has attachment

Post has attachment
Helemaal eens. Kijk maar eens naar de #Banenruil-kids! We zijn tegen kinderarbeid. ;-) Banenruil Kids

Post has attachment
Mooi artikel over werkstress in FD. Weinig aandacht voor stress-aandeel woon-werkverkeer. Volgens TNO ziekteverwekker
Photo

Post has attachment
Live sinds gisteravond de nieuwe banenruil site. http://ow.ly/DMjIM. Met de Quick Scan! Binnen enkele seconden een eerste indicatie met wie je van baan kunt ruilen.

Post has attachment
Valt je oog op een interessant stuk. Blijkt het bij nader inzien te gaan om ons eigen #banenruil-onderzoek. Goed nieuws... Salaris inleveren hoeft niet als je onze hulp gebruikt.
http://ow.ly/BSxKT

Post has attachment
Low Car Diet. Waarom niet gewoon van baan geruild. Geeft langer voordeel dan een maand. Waarom een maand lang minder reizen als het met banenruil definitief kan? http://ow.ly/BwXTq

Post has attachment
Kabinet moet alle kaarten op werkgelegenheid zetten. Eens maar ze hebben nog niet gebeld naar #banenruil. Dan maar naar de #oppositie. Dinsdag a.s. in Den Haag ;-)

http://www.telegraaf.nl/s/22971337

Fietsen naar kantoor levert Fransman geld op; tijd voor #Banenruil in Frankrijk!

Frankrijk is een 6 maanden durend experiment gestart waarbij mensen worden betaald om naar hun werk te fietsen. Minister van Transport Frederic Cuvillierheeft 20 bedrijven met in totaal 10.000 werknemers zover gekregen dat ze hun werknemers 25 eurocent betalen voor elke kilometer die ze met de fiets in plaats van met de auto naar kantoor komen.

De Fransen willen zo niet alleen de gezondheid van de burger verbeteren, maar ook de luchtverontreiniging en het brandstofverbruik terugbrengen. Als het experiment een succes is, komt er een tweede op grotere schaal, zegt de minister. De Fransen willen het fietsgebruik op deze manier verdubbelen van 2,4 tot 4,8 procent van alle woon-werkverkeer, overigens nog altijd ongeveer slechts een vijfde van het percentage in Nederland..
Wait while more posts are being loaded