Profile

Cover photo
Bambang Dwi Atmoko (mrbambang)
Works at ArenaLTE.com
Attended Universitas Sebelas Maret Surakarta
Lives in Jakarta
10,587 followers|1,275,039 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

 
Teknologi bagai pisau bermata dua. Jadi kudu berhati-hati nih, termasuk dengan aplikasi #livestreaming  yang sekarang marak.
 ·  Translate
Aplikasi video streaming seperti dua mata pisau. Ada dampak positif yang, meski di sisi lain bermunculan pula dampak negatif layanan live video streaming.
1
Add a comment...
 
Miris
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Barangkali ada yang kesulitan mencari buku #Instagram  Handbook di toko buku karena stok habis, bisa pesan di sini.
 ·  Translate
1
Add a comment...
1
Add a comment...
 
Ironis. Windows 10 dan Windows Phone Kini Tidak Didukung oleh Aplikasi Peta HERE Maps. 
 ·  Translate
Aplikasi Peta HERE Maps memang sempat menjadi salah satu aplikasi andalan Microsoft untuk dapat menaikkan dan memperkuat daya saing dari produk smartphone Windows Phone buatannya sendiri. Akan tetapi kali ini hal tersebut nampaknya tidak lagi bisa mereka lakukan karena HERE Maps yang kali ini dimiliki oleh tiga produsen mobil terkemuka dunia, Audi, BMW dan Daimler […]
1
Add a comment...
 
Penting nih gaes. Tips biar gak kecanduan gadget. 
 ·  Translate
Anda sudah merasa kurang hidup atau mati gaya jika tanpa gadget di sekitar Anda? Nah tentu hal itu merupakan hal yang berbahaya bagi Anda karena sudah masuk dalam tahap kecanduan gadget. Sebaiknya Anda gunakan secara tegas gadget yang Anda miliki. Perlu Anda ketahui jika gadget dan alat elektronik lainnya bisa membuat Anda kecanduan. Dari segi […]
1
Add a comment...
Have him in circles
10,587 people
Dedy Sofan's profile photo
Virginia A. House's profile photo
Jupen Bahari's profile photo
cs apkindo's profile photo
Andy Mbojey's profile photo
nur khafidzin's profile photo
Irman Firmansyah's profile photo
Siska Katiyasanti's profile photo
prass prasetio (prassprasetio)'s profile photo
 
Buat yang THR-nya masih banyak atau dapet angpau #lebaran #idulfitri bejibun :D
 ·  Translate
4
Add a comment...
1
Lucky Sebastian's profile photo
 
Bagus, cover both sides, jadi beritanya berimbang.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Olympus Pen-F, kamera #mirrorless keren nih. Walau harganya gak nahan :D
 ·  Translate
Kamera Olympus PEN-F merupakan perpaduan sempurna desain klasik yang ikonik dengan teknologi fotografi terkini yang canggih. Kamera yang sangat cocok untuk street photography, dibekali dengan 20 Megapixel sensor Live MOS, 5-A...
2
Olasunbo James's profile photo
 
Hi how can I get I tounch wit u 
Add a comment...
 
Smartphone kelas dewa nih. Kameranya juara!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Friendster ala-ala. Minta testimoninya dong :D
 ·  Translate
Jejaring sosial Friendster memang beberapa tahun lalu sempat ‘booming’ dibeberapa kawasan Asia Tenggara, termasuk salah satunya Indonesia. Akan tetapi situs dengan alamat Friendster.com sendiri kali ini telah beralih dari situs jejaring social menjadi situs gaming yang telah dibekali oleh perusahaan asal Malaysia. Jika Anda mulai mengunjungi situs tersebut maka akan akan menerima keterangan yang berisi […]
1
NURKHALIS PATULUNGI's profile photo
Add a comment...
People
Have him in circles
10,587 people
Dedy Sofan's profile photo
Virginia A. House's profile photo
Jupen Bahari's profile photo
cs apkindo's profile photo
Andy Mbojey's profile photo
nur khafidzin's profile photo
Irman Firmansyah's profile photo
Siska Katiyasanti's profile photo
prass prasetio (prassprasetio)'s profile photo
Work
Occupation
Journalist, Blogger, Photographer
Skills
Creative writing, photography, digital strategist
Employment
  • ArenaLTE.com
    Managing Editor, 2015 - present
  • TechLife Magazine
    Editor, 2009 - 2011
  • Selular Magazine
    Editor, 2011 - 2015
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Jakarta
Previously
Jakarta
Story
Introduction
Tech journalist & blogger. Mobile technology & photography enthusiast. Living in dangerously beautiful Indonesia.
Collections Bambang is following
Education
  • Universitas Sebelas Maret Surakarta
    D3 Ilmu Komputer, 2003 - 2006
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Friends, Networking
Relationship
Married
Bambang Dwi Atmoko (mrbambang)'s +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Berita Daihatsu | Mobil Daihatsu Palembang
www.daihatsusumsel.com

BAGI Anda yang tinggal di perkotaan, menggunakan mobil Daihatsu dengan transmisi otomatis mungkin jadi pilihan utama. Maklum, menghadapi jal

Android Wear - Smartwatch - Google Play Android 應用程式
market.android.com

Download this app to connect your Android Wear smartwatch with your Android phone. Android Wear watches let you: - Check important info like

Wikia: DC - Apl Android di Google Play
market.android.com

The superfan's guide to DC - created by fans, for fans. Wikia apps are always up-to-date with highly accurate, real-time information from Wi

SELULAR
plus.google.com

Official page SELULAR Online. News & Reference update in mobile technology.

Seagate Media™ app
market.android.com

The Seagate® Media™ app gives you easy access to all the photos, videos, music and documents stored on your Seagate Wireless Plus or GoFlex

Snowden: NSA Menyulut Api Pada Masa Depan Internet
selularmagz.com

Edward Snowden. Selama setahun terakhir ini namanya menjadi pembicaraan hangat di dunia terutama kalangan intelijen.…

My Tracks
market.android.com

My Tracks records your path, speed, distance, and elevation while you walk, run, bike, or do anything else outdoors. While recording, you ca

Scoopshot
market.android.com

Scoopshot lets you earn money and fame with your smartphone photos! Sell your photos and get them published – successful Scoopshooters have

News Today FREE Premium News WordPress Theme Review
www.dalih.net

Create a news website with an attractive appearance quickly and easily. Make your news website like a professional with this theme. There is

Maps
market.android.com

Download the latest release of Google Maps, and never carry a paper map again. Google Maps for Android with Navigation (Beta) has:* Detailed

GO MOBILE by CIMB NIAGA
market.android.com

Description: Go Mobile is the widest and fastest access to your bank account anytime and anywhere. Save time and do more with Go Mobile by C

Voice Search
market.android.com

Search the web and your phone by voice and control your phone with Voice Actions Quickly search your phone, the web, and nearby locations by

Panorama London Menjadi Foto Terbesar di Dunia dengan Resolusi 320 Gigap...
ruangkamera.com

Gambar berukuran 320 gigapixel yang diambil dari puncak BT Tower ini berhasil mencetak rekor foto panoramik terbesar di dunia. Jika dicetak,

iris. (alpha)
market.android.com

iris. makes your phone talk on topics ranging from Einstein to Mozart. Yeah, Iris is siri in reverse. Inspired from the iPhone feature Siri,

Ruang Kamera
plus.google.com

RuangKamera.com, Serba Serbi Dunia Fotografi

Tweedle for Twitter
market.android.com

Twitter client for Android. Free, ad-less, and simple. FAQ & Upcoming Features is located at the bottom of the description. Tweedle was buil

mrbambang's Instacanv.as Gallery
instacanv.as

Browse mrbambang's pictures, which are now available on stretched canvas at Instacanv.as/mrbambang

Statigr.am
statigr.am

All in one analytics & web viewer for your Instagram account

Strategic locations in Sudirman area. Easy to visit by public transportation
Public - a week ago
reviewed a week ago
Nice place to hangout. But a bit difficult to find parking
Public - a week ago
reviewed a week ago
15 reviews
Map
Map
Map
Public - a week ago
reviewed a week ago
Mall paling ngehits di Ponorogo :D. Lumayanlah fasilitas lengkap walau terbatas. Seperti food court yang kecil, lift cuma satu tempat itupun cuma bisa naik doang. Karena akses turun cuma buat penghuni hotel Amaris. Paling seneng sih ada bioskop Cinemaxx yang murah meriah.
Public - a week ago
reviewed a week ago