Profile cover photo
Profile photo
Backpack.nu
3 followers -
Alle reisinformatie die je nodig hebt!
Alle reisinformatie die je nodig hebt!

3 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Top 10 Europa alternatieve bestemmingen
Pagina menuBrno, TsjechiëLyon, Frankrijk2Šibenik, KroatiëLeipzig, DuitslandBelfast, Noord-IerlandSalamanca, SpanjeGdańsk, PolenHelsinki, FinlandGlasgow, SchotlandCoimbra, Portugal
Brno, Tsjechië
Ruim 200 kilometer ten zuidoosten van hoofdstad Praag ligt de Tsjechische studentenstad Brno. De stad...
https://www.backpack.nu/top-10-europa-alternatieve-bestemmingen_4678
Photo
Add a comment...

Speciale Backpack apps
Onze smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zelfs de backpackers die back to basic willen gaan, nemen toch wel graag een telefoon mee. Want onze mobieltjes zijn allang niet meer alleen bedoeld om mee te bellen en te sms-en. Het is een agenda, een navigatiesysteem, een fototoestel en een rekenmachine ineen. Sommige reisfanaten houden zelfs een blog bij met behulp van hun smartphone!
https://www.backpack.nu/speciale-backpack-apps_4662
Add a comment...

De tien ideale alternatieve in Europa
Als je denkt dat je alles in Europa al gezien hebt, kun je in 2017 het continent op een geheel andere manier opnieuw ontdekken. Zowel dicht bij huis als aan de randen van de Europese grenzen kunnen backpackers genoeg verrassende bestemmingen vinden voor een onvergetelijke reiservaring.
http://www.backpack.nu/de-tien-ideale-alternatieve-in-europa_4645
Add a comment...

Post has attachment
Backpacken in Zuid Afrika
Als je eenmaal hebt besloten dat je het avontuur aan wilt gaan, moet je beslissen waar de reis begint. Blijf je in Europa, of ga je naar Zuid Amerika, Australië of Azië? Veel mensen doen dat en hebben een geweldig avontuur. Wat minder mensen doen, is besluiten af te reizen naar een land in Afrika. Afrika heeft een beeld van armoede, geweld en criminaliteit en wordt daarom minder vaak gekozen als goede plek om rond te reizen. Dit is jammer, want veel landen in Afrika zijn gastvrij en hebben veel om te doen en te zien, tegen een lage prijs. Wanneer je besluit om in Afrika rond te reizen, is Zuid Afrika een goede plek om je reis te beginnen. Het is het één van de meest ontwikkelde en veiligste landen in Afrika.
http://www.backpack.nu/backpacken-in-zuid-afrika_4626
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Top 5 landen waarheen reizen worden afgeraden/ verboden
In het nieuws zijn de volgende onderwerpen actief. Hiervan een top 5. Kijk voor actuele berichten altijd op het de website van de rijksoverheid over het actuele reisadvies.
Gambia
In Gambia is de noodtoestand aangekondigd, omdat de president van Gambia weigert af te treden na de verkiezingen....
http://www.backpack.nu/top-5-landen-waarheen-reizen-worden-afgeraden-verboden_4618
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Van social media tot flashpacken: bijzondere trends in backpack land
Dankzij technologische ontwikkelingen en de komst van social media is hun manier van reizen sterk veranderd. Het backpacken is heel anders dan pakweg tien jaar geleden. Welke bijzondere trends zijn er te vinden in backpack land?
Pagina menuCommunicatie tijdens het reizen gemakkelijker dan...
http://www.backpack.nu/van-social-media-tot-flashpacken-bijzondere-trends-in-backpack-land_4614
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tips tegen extreme hitte tijdens het backpacken
Genoeg drinken en een verkoelende duik voorkomt heel wat ellende. Als backpacker is het niet bepaald een pretje om bij hoge temperaturen actief te zijn. Toch zal het je tijdens een reis in Azië, Afrika of Amerika kunnen overkomen. Bij deze aantal handige tips helpen je om extreme hitte tijdens ...
http://www.backpack.nu/tips-tegen-extreme-hitte-tijdens-het-backpacken_4596
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Waarom backpacken op de fiets helemaal hip is
Waarom backpacken op de fiets helemaal hip is
Af en toe kent de backpackwereld een aantal hypes. Op dit moment is dat backpacken op de fiets. Het is namelijk een goedkope en avontuurlijke manier van reizen. Steeds meer backpackers verkennen dan ook op hun stalen ros de wijde wereld. Alle...
Add a comment...

Post has attachment
Welke schoenen neem je mee tijdens het backpacken?
Wandelschoenen
Tijdens het backpacken zul je ongetwijfeld lange wandeltochten maken. Een paar goede schoenen meenemen is dus noodzakelijk. Je wilt immers geen last krijgen van pijnlijke voeten, blaren of andere ongemakken.  Grote kans dat je niet elk paar schoenen mee kunt nemen op reis. ...
Add a comment...

Post has attachment
Droom tijdens het backpacken weg met deze fantastische reisboeken
Het lezen van een paar mooie boeken werkt vaak inspirerend. Misschien kun je zelfs een exemplaar meenemen in je rugzak. Het is namelijk heerlijk om tijdens het reizen weg te dromen in een mooi verhaal. Bij deze een aantal prachtige boeken over het avontuur dat backpacken heet.
Onmisbaar in je...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded