Profile cover photo
Profile photo
Babyhuisje.nl
1 follower
1 follower
About
Babyhuisje.nl's posts

Post has attachment
Fijne feestdagen gewenst! Dat dromen in 2017 mogen uitkomen!
Photo

Post has attachment
We zijn uit ons jasje gegroeid. Per 1 mei is ons nieuwe adres: Kromme Elleboog 22 in Oostwold.
Photo

Post has attachment
Elk babyhuisje heeft zijn eigen unieke fingerprint. www.babyhuisje.nl 
Photo

Post has attachment
Leuke reactie van een klant: Onze dochter slaapt overdag veel langer buiten in het babyhuisje, dan dat ze binnen slaapt in haar wieg! 
We zijn eigenlijk wel benieuwd wat jullie ervaringen zijn?
Photo

Post has attachment
Sinds vandaag hebben we ook een babyhuisje op kantoor. wink-emoticon 

Mede-eigenaar Henriëtte Davelaar is zaterdag 2 mei bevallen van een gezonde dochter; Hadewijch. Sinds vandaag is de kleine meid weer op geboortegewicht, dus mocht ze lekker buiten slapen in het babyhuisje.
Photo

Post has attachment
Trots. Meegewerkt aan een artikel van Ouders van nu over "Nee dat is geen konijnenhok. Mijn kind slaapt buiten". Ligt in de schappen....
Photo

Post has attachment
Er wordt nog even hard doorgewerkt om alle babyhuisjes op tijd in te laden en binnenkort te bezorgen bij onze klanten. Voorjaarsdrukte. Heerlijk!
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Wist je datjes:
Het begin 2016 in de kinderopvang alleen nog gebruik gemaakt mag worden van gecertificeerde bedden/babyhuisjes en boxen?

Daarom zijn we extra blij dat we in november 2014 al het certificaat hebben ontvangen. Ons bedrijf Babyhuisje.nl is gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.  Dit  betekent dat ons babyhuisje, voldoet aan EP149 versie 4 (NEN-EN 716-1) en wij het keurmerk "Goedgekeurd Keurmerkinstituut" mogen voeren.

In versie 4 worden specifieke eisen gesteld aan babyhuisjes, ook wel buitenbedden genoemd. Hiermee wordt meer zekerheid gegeven dat een babyhuisje bestand is tegen regelmatig verplaatsen over een buitenterrein, en niet onveilig wordt als gevolg van weersinvloeden.
Photo

Post has attachment
De narcissen schieten hier alweer uit de grond. Het voorjaar is in aantocht! Hier zijn we volop bezig met de productie van ons nieuwste babyhuisje, BB04, gecertificeerd en wel.
TADAAA hierbij alvast voor al onze vrienden een sneakpreview
Photo
Wait while more posts are being loaded