Profile cover photo
Profile photo
B2Ctelecom
21 followers -
B2C Telecom - accessoires en reparaties.
B2C Telecom - accessoires en reparaties.

21 followers
About
B2Ctelecom's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wij wensen iedereen een fijne Moederdag! Ook willen we jullie een beetje helpen met het vinden van een uniek cadeautje, want wij weten hoe lastig het is om ieder jaar weer met iets anders aan te komen zetten dan dat standaard bloemetje.

Daarom nu, bij aankoop van een hoesje bij B2C Telecom, een gratis eigen ontwerp op het hoesje! Wil je nou toch liever bij de bloemetjes blijven, dan kun je deze ook altijd nog printen op het hoesje!
Photo

Post has attachment
B2C Telecom gaat verhuizen! Per Mei zijn wij te vinden aan de Spaarpot 155 te Geldrop. Daarom is er nu magazijn uitverkoop, 3 HALEN = 2 BETALEN! Ga je deze zomer bijvoorbeeld nog even lekker op vakantie of erop uit, sla dan nu je slag zodat je straks niet met een probleem zit! OP = OP !
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Vrouwen kijken er vaak naar uit en mannen proberen het niet te vergeten. Het gaat natuurlijk over Valentijnsdag. Voorkom dat je op het laatste moment nog snel een cadeau moet halen voor je geliefde en verras die speciale persoon door je liefdevolle kant te laten zien en haal een uniek hoesje! Tot en met Valentijnsdag kun je unieke extra effecten selecteren bij B2C Telecom wanneer je zelf een hoesje ontwerpt!

Exclusieve en unieke producten zijn altijd duurder door hun beperkte oplage. Bij B2C Telecom denken we daar anders over. In het teken van Valentijn krijg je 50% korting op het gebruik van effecten! 

Dus deel nu de liefde en geef je geliefde een hoesje dat uniek door jou gemaakt is!

https://www.b2ctelecom.nl/zelf-hoesje-ontwerpen
Photo

Post has attachment
Vanavond laten we 2014 achter ons en gaan we met frisse moed 2015 tegemoet, iets wat natuurlijk gevierd moet worden! 

Zoals bij velen zal er wat gedronken worden, waarbij je smartphone de klap van je kater al vroegtijdig voelt. Maar maak je geen zorgen wanneer je telefoon deze klap niet geheel ongeschonden doorstaat, want B2C Telecom begint 2015 met een aanbieding op maat! Gedurende heel januari behandelen we je mobiel met zorg, 15% korting op alle reparaties, een gratis screen protector en eventueel een aspirientje! Zo kun je genieten van een oud en nieuw zonder zorgen en stress aan je hoofd.

Het B2C Telecom Team wenst iedereen een fijn oud&nieuw en een nog fijner 2015!

Vraag nu je reparatie met korting aan via deze link !
https://www.b2ctelecom.nl/reparatieformulier
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded