Profile cover photo
Profile photo
Azwar Syuhada
6,605 followers -
Saidina Ali berpesan, "Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan di
Saidina Ali berpesan, "Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan di

6,605 followers
About
Posts

Post has attachment
Bersiar-siar ke Taman Eco Rimba KL, Bukit Nenas
Salam to all readers, Aku kalau balik rumah sewa, hujung minggu memang tak lekat dekat rumah. Ada je tempat nak pergi, kalau boleh taknak pergi tempat yang kena keluarkan modal yang banyak. Mujur ada housemate yang rajin layan kerenah aku. Kalau tak jenjala...
Add a comment...

Post has attachment
Food Review: The Best Steamboat BBQ Buffet D'Kayangan in Selangor
Salam to all readers, Minggu lepas aku balik Klang nak gathering dengan kawan lama. Lama gila rasanya tak jumpa, so kami decide nak pergi makan steamboat area Shah Alam la. Mujur aku teringat satu tempat ini dimana ia cukup popular dengan hidangan steamboat...
Add a comment...

Post has attachment
Pre Convocation with My Bestie- UniKL Business School 2018
Tiada yang lebih indah selain daripada meraikan kegembiraan menggenggam segulung ijazah! Selama 3 tahun berusaha bersengkang mata, pulun buat assignment, gelabah setiap kali nak buat presentation, last minutes study untuk exam, bapak rindu! Tanggal 14 Oktob...
Add a comment...

Post has attachment
Fernleaf 100% Susu Segar Lagi Berkhasiat dari New Zealand
Salam to all readers, Fernleaf 100% Susu Segar Lagi Berkhasiat dari New Zealand | Aku salah seorang peminat tegar minum susu. Sebelum tidur mesti minum susu. Seperti mana yang kita tahu, susu amat penting dan membantu menguatkan tulang kita. Kebiasaannya ak...
Add a comment...

Post has attachment
Beauty Review: My Beauty Mask by My Product Co
| My Beauty Mask by My Product Co | Selamat berhujung minggu, bulan 9 ini bulan lambakan cuti nampak gayanya. Waktu cutilah masa unuk relax kan badan dan minda di rumah. Harini aku nak share salah satu routine skin aku iaitu berkenaan dengan mask. Siapa dek...
Add a comment...

Post has attachment
5 Laman Web Berkesan untuk Mencari Pekerjaan
Salam to all readers, Siapa yang rapat dengan aku, tahulah perkembangan aku sekarang ini. Siapa yang tak tahu, buat do no jerlah ya. hahaha.. Member seorang duk tanya, cari kerja dekat mana senang betul kau dapat katanya pada aku. Dia tak tahu, betapa strug...
5 Laman Web Berkesan untuk Mencari Pekerjaan
5 Laman Web Berkesan untuk Mencari Pekerjaan
miss-azwarsyuhada.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Majlis Pelancaran Aplikasi Cannis
| MAJLIS PELANCARAN APLIKASI APP CANNIS | NIMPMOS Sdn Bhd secara rasminya telah melancarkan APP CANNIS untuk mewujudkan platform bersepadu dan meggalakkan kemajuan serta pembangunan perniagaan dalam perkhidmatan aplikasi sosial media bertempatkan di Pusat K...
Majlis Pelancaran Aplikasi Cannis
Majlis Pelancaran Aplikasi Cannis
miss-azwarsyuhada.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom Sambung Belajar di UNIKL! Apa yang Menarik Mengenai UNIKL?
Dah lama nak share, tapi  tak terbuat-buat. Sebab, malasnya ya ampun. Sebelum tu,  ada ke yang nak tahu  mengenai UNIKL? Nanti aku syok sendiri pula. Haishh!! Dah nak habis belajar baru siap fakulti Unikl Business School, tu pun budak account study sini. La...
Add a comment...

Post has attachment
JOM BERZAKAT @zakat.com.my
| KEMPEN JOM BERZAKAT @zakat.com.my | Berita baik buat anda semua terutama pada mereka yang duduk di kawasan Wilayah Persekutuan. Jeng..jeng..jeng.. Untuk pengetahuan anda semua, Pusat Pungutan Zakat- MAIWP (PPZ-MAIWP) baru sahaja melancarkan satu kempen kh...
JOM BERZAKAT @zakat.com.my
JOM BERZAKAT @zakat.com.my
miss-azwarsyuhada.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Azwar Syuhada commented on a post on Blogger.
Lama rasanya dah tak makan dekat Texas chicken ini. Rindu burger nya!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded