Profile cover photo
Profile photo
az Úton
3 followers -
az Úton - Lélekemelő magazin
az Úton - Lélekemelő magazin

3 followers
About
az Úton's posts

Post has attachment
Napjainkban egyre többen ismerjük fel a bennünk rejlő lehetőségeket és azt, hogy hatalmunkban áll sorsunk irányítását saját kezünkbe venni. Szemléletünk tudatos formálásával egyre kevésbé befolyásolnak bennünket az addig észrevétlen, kondicionált viselkedés- és érzésmintáink, melyeket akár mi hoztunk létre, akár társadalmi, kulturális, vallási meggyőződésből származnak. Számos hiedelmet, elképzelést hozunk magunkkal a múltból, őseinktől, valamint a csoporttudatosságok is befolyásolják a valóságunkat.

http://www.azuton.hu/uton-a-vegtelen-lehetosegek-fele
Photo

Post has attachment
"Természetesen a végére hagytuk a csattanót. Ezt a technikát is sokan ismeritek, bárcsak használnátok is. Úgyhogy addig járatjuk a nem létező szánkat, amíg meg nem halljátok."

http://azuton.hu/ongyogyito-technikak-kerd
Photo

Post has attachment

Post has attachment
 „Ha mi már nem tudtunk, vigyázzatok ti környezetetekre, a Földre a legnagyobb odafigyeléssel, törődéssel csakúgy, mint saját lelketekre, szellemetekre, mert kívül is csak akkor lehet rendben minden, ha belül is rend van! Maradj gondolkodó és szerető ember! Ez az új rock'n'roll!"

http://azuton.hu/uzenet-a-szigetrol
Photo

Post has attachment
Installációk, cirkusz, divatbemutató, némi kreatív tevékenység és egy szuper jó koncert volt a tegnapi programunk. :)

http://azuton.hu/sziget-percek-inspiraciok
Photo

Post has attachment
Kedveseim, épp eleget elemeztük, hogyan okozol MAGadnak betegségeket. Mindezt azért tettük ilyen részletesen, mert ha nem érted meg saját működésed, változtatni sem tudsz rajta. Márpedig ez a te dolgod.

Előre bocsátom, a teljesség igénye nélkül taglaljuk a lehetséges módszereket. Túl sok van ahhoz, hogy mindet leírjuk, és különben sem használnátok mindet. Arra biztatunk, hogy tapasztald ki, melyik neked a legjobb és használd azokat. De ne ragadj le, mert ahogy te MAGad változol, adódnak más-más módszerek is.

Kezdjük is el. Arra kérlek, vegyél egy jó mély levegőt és sóhaj-szerűen fújd ki. Ezzel már tudatosan el is kezdtél tenni MAGadért.

Itt folytatjuk: http://azuton.hu/ongyogyito-technikak-lelegezz
Photo

Post has attachment
Hát akkor most szólunk, hogy elindult az Úton magazin portálja! Nézd meg Te is! :)

http://azuton.hu/

(A magazin első száma szeptember elején lesz letölthető. Már alig várjuk!)
Photo

Post has attachment
Olyan jó dolgunk van, hogy két szülinapon is részt vehettünk a napokban. Egy kislány éppen 1 éves lett, egy kisfiú pedig 12. Hiába a sütés-főzés, készülődés, egyéb gondok, napi bosszúságok, mind feledésbe merül amikor megéljük egy gyermek határtalan örömét és boldogságát. Nos, az a feladat, hogy a következő születésnapodat éld meg úgy mint egy gyermek és ünnepeld az életed. :)

(Hamarosan indul az Úton portál, juhúú! :)  )
Photo
Wait while more posts are being loaded