Profile cover photo
Profile photo
Azura bt. Zainalabidin
45 followers -
Pengedar Shaklee di Kuching, Petra Jaya, Sarawak serta seluruh Malaysia
Pengedar Shaklee di Kuching, Petra Jaya, Sarawak serta seluruh Malaysia

45 followers
About
Azura bt.'s posts

Post has attachment
7 Sebab Mengapa Trip Antarabangsa Shaklee Sangat Terbaik Kepada Pengedarnya
Baru-baru ni, Shaklee telah membawa pengedar-pengedar yang skor tiket trip Shaklee ke negara matahari terbit iaitu Jepun. Bila melihat gambar keseronokkan mereka yang ke sana, alahai jelesnya hehhe.. Rasa berada bersama mereka kat sana pun iya juga bila lih...๏ปฟ

Post has attachment
RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, you all boleh lah try COLLAGEN POWDER Shaklee nih
.
Apa bezanya dengan Set Vitamin Kecantikan Shaklee yang lain?
.
Eh ada beza tau๐Ÿ˜‰
.
Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALI KALI GANDA POWER daripada combination set kecantikan
.
Effect dia, kalau pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara ๐Ÿ˜ (menurut most feedbacks)
.
So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL
.
Tapi, kalau set vitamin kecantikan pula, dia umpama you naik KERETA dari Johor ke KL.So faham disitu dari segi kos & kecepatan masa dia?
.
Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut yang tersangatlah dalam! .
Which memang sangat HIGH QUALITY & COLLAGEN PALING BERKUALITI UNGGUL sebab ianya 4,000MG RSS Collagen, bersaiz 1000 Dalton size palimg optimum utk penyerapan unggul dan semestinya semulajadi
.
Yes! Shaklee ALWAYS safe & ALWAYS natural ๐Ÿ˜
.
Antara kelebihan Collagen Powder ni ;
. ๐ŸŒธ Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
๐ŸŒธ Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
๐ŸŒธ Menghaluskan kulit
๐ŸŒธ Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
๐ŸŒธ Mengecutkan jerawat.
๐ŸŒธ Melicinkan dan mencerahkan kulit.
๐ŸŒธ Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
๐ŸŒธ Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
๐ŸŒธ Membantu hati dalam proses detoks.
๐ŸŒธ Memelihara kelenturan sendi.
๐ŸŒธ Mengurangkan keradangan (inflammation)
๐ŸŒธMengatasi masalah sukar tidur.
๐ŸŒธ Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
๐ŸŒธ Menegangkan payudara
๐ŸŒธ Banyak lagi sebenarnya!
.
Seriously best and rugi sangat kalau uolss tak try!
Confirm best & tak menyesal! And akan rasa nak beli berkotak kotak lagi sebab effect dia memang SUPERB BEST ๐Ÿ‘
.
Special to my Customer, THE BEST CONSULTATION akan diberikan sepanjang pengambilan supaya hasilnya maksimum gituuuu ๐Ÿ˜˜
.
PAKAR SHAKLEE ANDA
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
===============
Ig: @Sahabat_ibu_hamil
๐Ÿ“ฒ 0168004628 Azura Zainal๏ปฟ
Photo

Post has attachment
10 Produk Shaklee Paling Laris Terjual di Malaysia
.
.Jom berkenalan dengan mereka ni :D

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.

.

=================

Ig: @Sahabat_ibu_hamil


๐Ÿ“ฒ0168004628ย Azura Zainal

๐Ÿ“ฒ0168004628 Azura Zainal

๐Ÿ“ฒ0168004628 Azura Zainal

.
๏ปฟ
Photo

Post has attachment
ITP adalah penyakit autoimun, salah satu gangguan di mana sistem imun tersilap menyerang badan.

Dalam kes ini, sasaran sistem imun tersebut ialah platelet darah, sel-sel yang membantu menghentikan perdarahan.

๏ปฟ

Post has attachment
Kenali Gejala Penyakit Idiopathic Thrombocytopenic Purpura (ITP)
Baru-baru ni seorang ibu menghubungi Zura untuk mendapatkan supplemen untuk anaknya yang menghidap Idiopathic thrombocytopenic purpura (ITP). Sebelum Zura bercerita lebih lanjut mengenai supplemen untuk pesakit Idiopathic thrombocytopenic purpura (ITP), izi...๏ปฟ

Post has attachment
Masalah tulang melengkung atau membengkok boleh menjejaskan aktiviti harian penghidapnya.

Namun terdapat cara semulajadi untuk menanginya.

Bagaimana? Jom ketahuinya๏ปฟ

Post has attachment
Tips Bagaimana Menangani Masalah Scoliosis Atau Tulang Melengkung
Scoliosis ialah keadaan di mana sisi tulang belakang penghidapnya didapati sedikit melengkung atau membengkok. Jika diperhatikan, bahu atau pinggul penghidap scoliosis kelihatan tidak sekata semasa mereka berdiri. Tulang penghidapnya kelihatan seperti huruf...๏ปฟ

Post has attachment
Jenis-Jenis Psoriasis Dan Cara Mengurangkan Gejala Psoriasis
Psoriasis adalah satu masalah pada kulit yang menyakitkan. Ianya berlaku apabila sel kulit memperbaharui 10 kali lebih cepat daripada keadaan biasa. Sel-sel kulit baru tersebut membentuk tompok merah yang tebal, gatal dan kering serta menyakitkan. Ada masan...๏ปฟ

Post has attachment
Ulcerative colitis adalah penyakit keradangan usus (IBD) yang mengakibatkan keradangan yang berpanjangan dan ulser (luka) di dalam saluran pencernaan pesakit yang mengalaminya. Apakah tanda/simptom penyakit auto immune ini?

jom ketahuinya...๏ปฟ

Post has attachment
Awasi Simptom Radang Usus (Ulcerative Colitis) Antara Punca Kanser Kolon
Ulcerative colitis adalah penyakit keradangan usus (IBD) yang mengakibatkan keradangan yang berpanjangan dan ulser (luka) di dalam saluran pencernaan pesakit yang mengalaminya. Ia mendatangkan kesan kepada bahagian yang paling dalam pada usus besar (kolon) ...๏ปฟ
Wait while more posts are being loaded