Profile cover photo
Profile photo
Azie Azra
226 followers -
29
29

226 followers
About
Posts

Post has attachment
GIVEAWAY BY FRW BERHAK PILIH MANA-MANA SHAWL SUKA !
Assalamualaikum readers =) Beberapa hari lalu online shopku yang terbaik antara terbaik tuuu dah mencapai 3000 followers di instagram. cewah ayat ! penat juga nak usahakan tapi mengeluh bukan penyelesaian. buat masa ni untung dari jualan tu aku taknak bazir...

Post has attachment
SHAWL MURAH BATCH 5 FAIRY ROSE WARDROBE
Assalamualaikum readers =) I kena handle instagram and facebook  Fairy Rose Wardrobe  jugak. so untuk lebih memudahkan boleh terus whatsapp atau pm fb frw dengan segera untuk shawl kegilaan ramai di instagram ini.  FACEBOOK :  FAIRY ROSE WARDROBE INSTAGRAM ...

Post has attachment
DAISY-STRIPE-LOVE WIDESHAWL MURAH !
Assalamualaikum readers =) Entry sebelum ni kami dah update tentang glitter wideshawl cotton viscose yang superb comelss dan murah. hanya dari kami Fairy Rose Wardrobe . nak borong pun boleh je pm facebook. ni juga koleksi terbaru ! banyak dah sold out dala...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded